Yhdistetyn lahjakkuus Anssi Koivuranta saa uuden tukijan

Suomen johtava ovi- ja ikkunatoimittaja Fenestra sponsoroi nuorta ammattilaista

Ovi- ja ikkunaratkaisujen täyden palvelun toimittaja Fenestra sponsoroi yhdistetyn huippu-urheilijaa Anssi Koivurantaa tulevalla kaudella. Juuri allekirjoitetulla sopimuksella Fenestra haluaa omalta osaltaan tukea nuorta lahjakkuutta matkalla menestykseen.

Anssi Koivuranta on jo 21-vuotiaana saavuttanut useita mitaleja MM- ja olympiatasolla, ja häntä pidetään yleisesti yhtenä suurimmista urheilijalupauksistamme. Yhteistyö tukee Fenestran vahvaa brändiä johtavana ratkaisutoimittajana.

— Anssi yhdistää saumattomasti hyppy- ja hiihtotaidon, Fenestra taas ovet ja ikkunat. Yhteistyömme on luontevalla pohjalla, sillä meillä on paljon yhteisiä arvoja, taustoittaa Fenestran toimitusjohtaja Kim Poulsen. — Anssi on aito, helposti lähestyttävä ja ennakkoluuloton ammattilainen, joka kehittää itseään jatkuvasti ja pyrkii parhaaseen lopputulokseen. Puhtaan urheilun ja reilun pelin puolestapuhujana hän kannustaa erityisesti nuoria oikeisiin valintoihin.

— Yhteistyö yritysten kanssa on nouseville urheilijoille elintärkeää. Arvostan Fenestran tukea ja asennetta valtavasti ja työskentelen mielelläni laadukkaan brändin parissa, kertoo Anssi Koivuranta. Yhteistyö tulee näkymään mm. sidosryhmätilaisuuksissa, mainosmateriaalissa, verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa.

Anssin lähitulevaisuus on kiireinen. Tänään perjantaina käynnistyy Lahdessa mäen ja yhdistetyn kesä-SM-kisat, joissa Anssi kisaa sunnuntaina 20.9. Seuraavat etapit ovat Maailmancupin osakilpailut 28.-29.11. Rukalla ja 5.-6.12 Trondheimissa.

Fenestra Oy - parempaa palvelua

Fenestra palvelee paremmin tarjoamalla asiakkaan tarpeen mukaan räätälöityjä ovi- ja ikkunaratkaisuja. Korkeatasoinen palvelu perustuu luotettavaan toimintaan projektin kaikissa vaiheissa aina suunnittelusta asennukseen. Yhtiö toimittaa vuosikymmenten kokemuksella ratkaisuja henkilöasiakkaille, rakennusliikkeille, kerrostalosaneeraukseen, talotehtaille, jälleenmyyjille ja vientiin.

Fenestra valmistaa vuosittain noin 250 000 ikkunayksikköä ja noin 330 000 ovea. Liikevaihto on noin 125 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä noin 800.

Fenestran tuotantolaitokset sijaitsevat Forssassa, Kuopiossa, Viitasaarella, Alavudella, Posiolla ja Tallinnassa. Seitsemän myyntikonttoria palvelee koko Suomen alueella.

Lisätietoa Fenestran ikkunoista...

Lisätietoa Fenestran ovista...

 
Julkaistu
18.9.2009