• Etusivu
  • Talo

Yhdistetyn lahjakkuus Anssi Koivuranta saa uuden tukijan

Rakentajan toimitus
Julkaistu 18.09.2009
20099_18715.jpg

Suomen johtava ovi- ja ikkunatoimittaja Fenestra sponsoroi nuorta ammattilaista

Ovi- ja ikkunaratkaisujen täyden palvelun toimittaja Fenestra sponsoroi yhdistetyn huippu-urheilijaa Anssi Koivurantaa tulevalla kaudella. Juuri allekirjoitetulla sopimuksella Fenestra haluaa omalta osaltaan tukea nuorta lahjakkuutta matkalla menestykseen.

Anssi Koivuranta on jo 21-vuotiaana saavuttanut useita mitaleja MM- ja olympiatasolla, ja häntä pidetään yleisesti yhtenä suurimmista urheilijalupauksistamme. Yhteistyö tukee Fenestran vahvaa brändiä johtavana ratkaisutoimittajana.

— Anssi yhdistää saumattomasti hyppy- ja hiihtotaidon, Fenestra taas ovet ja ikkunat. Yhteistyömme on luontevalla pohjalla, sillä meillä on paljon yhteisiä arvoja, taustoittaa Fenestran toimitusjohtaja Kim Poulsen. — Anssi on aito, helposti lähestyttävä ja ennakkoluuloton ammattilainen, joka kehittää itseään jatkuvasti ja pyrkii parhaaseen lopputulokseen. Puhtaan urheilun ja reilun pelin puolestapuhujana hän kannustaa erityisesti nuoria oikeisiin valintoihin.

— Yhteistyö yritysten kanssa on nouseville urheilijoille elintärkeää. Arvostan Fenestran tukea ja asennetta valtavasti ja työskentelen mielelläni laadukkaan brändin parissa, kertoo Anssi Koivuranta. Yhteistyö tulee näkymään mm. sidosryhmätilaisuuksissa, mainosmateriaalissa, verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa.

Anssin lähitulevaisuus on kiireinen. Tänään perjantaina käynnistyy Lahdessa mäen ja yhdistetyn kesä-SM-kisat, joissa Anssi kisaa sunnuntaina 20.9. Seuraavat etapit ovat Maailmancupin osakilpailut 28.-29.11. Rukalla ja 5.-6.12 Trondheimissa.

Fenestra Oy - parempaa palvelua

Fenestra palvelee paremmin tarjoamalla asiakkaan tarpeen mukaan räätälöityjä ovi- ja ikkunaratkaisuja. Korkeatasoinen palvelu perustuu luotettavaan toimintaan projektin kaikissa vaiheissa aina suunnittelusta asennukseen. Yhtiö toimittaa vuosikymmenten kokemuksella ratkaisuja henkilöasiakkaille, rakennusliikkeille, kerrostalosaneeraukseen, talotehtaille, jälleenmyyjille ja vientiin.

Fenestra valmistaa vuosittain noin 250 000 ikkunayksikköä ja noin 330 000 ovea. Liikevaihto on noin 125 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä noin 800.

Fenestran tuotantolaitokset sijaitsevat Forssassa, Kuopiossa, Viitasaarella, Alavudella, Posiolla ja Tallinnassa. Seitsemän myyntikonttoria palvelee koko Suomen alueella.

Lisätietoa Fenestran ikkunoista...

Lisätietoa Fenestran ovista...

Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20086_11592.jpg
Kastellin Eikka-mökki
Porin voittajakohteeksi nousi Reposaaren oman pojan Eino Grönin Eikka-mökki 16,7 prosentin ääniosuudella. Eikka-mökki toteutettiin Kastellin huvilaratkaisulla.Eikka-mökki rakennettiin messualueen kalastajamökkialueelle. Kokonaisuus muodostuu kahdesta rakennuksesta, huvilasta ja venevajasta. Moni-ilmeinen mökki rakennettiin laulaja-artistin lapsuusmaisemiin hänen omien toiveidensa mukaan: selkeäksi, avaraksi ja valoisaksi.Meren läheisyyteen sijoitetuilta rakennuksilta vaaditaan enemmän. Lämpimyyttä, kestävyyttä ja tiiveyttä. Kastellin paikalla tehty seinä on saumaton ja kaikki rakenneliittymät ovat lämpimästi rakennettuja ja vedottomia. Tämä merkitsee erinomaista energiatehokkuutta ja selvää säästöä lämmityskustannuksissa.
20199_59789.jpg
Radonin poisto sisäilmasta
Taloosi asennettavilla tuuletusputkilla ja -paaluilla on merkitystä – niillä voi jopa ennaltaehkäistä keuhkosyöpää, jota muun muassa radon aiheuttaa. Monet ovat tietämättömiä radonin haitoista, sillä kyseistä kaasua ei voi edes nähdä tai haistaa. Silti se aiheuttaa Suomessa vuosittain noin 300:lle keuhkosyöpää. Ainoastaan tupakointi aiheuttaa enemmän keuhkosyöpiä kuin sisäilman radon.Radonia kulkeutuu asuntoihin talon alla olevasta maaperästä. Suomessa radonongelma on vakavampi kuin monissa muissa Euroopan maissa. Korkeimpia radonpitoisuuksia mitataan Etelä-Suomessa ja Pirkanmaan alueella.
20077_5966.jpg
Tulikiven luonnonkivituotteet
Tulikivi Oyj:n tuotevalikoimaan kuuluvat uuniperheen lisäksi myös luonnonkivituotteet. Luonnonkivituotteita käytetään märkätiloissa, sisustuksessa, keittiössä... Luonnonkivituotteilla luot helposti arvokkuutta ja käytännöllisyyttä kotiisi.
20148_40707.jpg
Rakennusaikataulu ohjaa projektia
Rakennusaikataulu on tärkeä osa rakennusprojektia, sillä talon rakentaminen toteutetaan aina paitsi tehtyjen rakennussuunnitelmien myös erilaisten aikataulujen mukaisesti. Rakennusaikataulu on rakennustöiden ajallinen toteutussuunnitelma, joka laaditaan rakentamiseen käytettävissä olevan ajan sekä työvaiheiden keskinäisten riippuvuuksien perusteella. Rakennusaikataulun tarkoituksena on siis kertoa, kuinka paljon aikaa on käytettävissä kuhunkin rakennusvaiheeseen, jotta tavoitteeksi asetettu muuttoaika toteutuu.
20099_18482.jpg
Rakennuksen pohjat viimeisen päälle Ruduksen soralla
Ote päiväkirjasta: Kevät 2009Valmis monttu oli käsittämättömän kokoinen. Tätä kauhistellessa rakennuksen pohjatyöt käynnistyivät: suodatinkangas levitettiin koko alueelle. Olin jo aiemmin saanut Rudukselta tarjouksen kiviaineksista, hinnat itse noudettuna. Urakoitsijamme nouti lähimmältä Ruduksen toimipisteeltä kiviainekset talon ja salaojaputkien alle. Sitä mukaan kun sorakuormat kipattiin monttuun, kaivinkoneen kuljettaja levitti murskeen tasaiseksi petiksi.
20153_42565.jpg
Moderni vaiko perinteinen?
Kastellin monipuolisesta huvilamallistosta löytyy kymmeniä eri malleja perinteisistä mummonmökeistä moderneihin huvilaluomuksiin. Kastelli-huviloiden monipuolinen mallisto ja ammattitaitoinen arkkitehtisuunnittelu takaavat, että kukin rakennuspaikka saa arvoisensa rakennuksen. Taidokkaasti suunniteltu huvila maastoutuu sulavasti kaikenlaiseen ympäristöön. Kastellin Täyslämpimiä huviloita on eri kokoisia ja mallisia jokaiseen niemeen, notkoon ja saarelmaan, sekä myös tunturiin.Tilaa veloitukseton Kastellin huvila-esite Jätä yhteydenottopyyntö Kastelli-huvilasta

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton