Käsienpesu on hygienian kannalta ensiarvoisen tärkeää

Syksyn influenssakausi lähenee: Tartuntatautien leviämistä voidaan tehokkaasti ehkäistä hyvällä käsihygienialla

Kuva: Oras OyKuva: Oras Oy
Kuva: Oras OyKuva: Oras Oy
Käsien pesu on hygienian kannalta ensiarvoisen tärkeää, sillä bakteerit ja virukset leviävät tutkimusten mukaan pääasiassa käsien välityksellä. Suurin osa infektioista tarttuu ihmisten välisissä kontakteissa. Kun käsihygieniaa on tehostettu, on varsinkin hengitystieinfektioiden ja ripulitautien aiheuttajien leviämistä pystytty olennaisesti vähentämään esimerkiksi päiväkodeissa ja kouluissa.

Kosketusvapaiden hanojen käyttäminen on helppoa ja turvallista: muuta ei tarvitse tehdä, kuin laittaa kädet hanan alle, ja vettä alkaa tulla säädetyn lämpöisenä. Hanaan ei tarvitse lainkaan koskea - ei ennen eikä jälkeen pesun. Hana sulkeutuu automaattisesti heti käytön jälkeen. Turvallista ja hygieenistä.

Hygieenisyyden lisäksi vedensäästöä

Kosketusvapaa hana on hygieeninen ja vettä säästävä vaihtoehto myös kotitalouskäyttöön. Kosketusvapailla hanoilla aikaansaatava veden säästö on huomattava - investointikustannukset tulevat takaisin lyhyessä ajassa, parhaimmillaan jo muutamassa vuodessa. Oraksen laajasta tuotevalikoimasta on helppo valita oikea tuote oikeaan paikkaan.

Lisätietoa kylpyhuoneen vesikalusteista

Lisätietoa keittiön vesikalusteista
 
Päivitetty
18.8.2009