Modernit Kermansavi-uutuudet

Kermansaven uutuusmalleista löytyy vaihtoehtoja niin moderniin kuin perinteiseenkin makuun. Uudet kaakelivärit, kranssivaihtoehdot ja luukut tekevät mallistostamme entistäkin monipuolisemman.

Anja-takkaa on saatavana kuudella upealla luonnonkivellä verhottuna. Jokainen kivi antaa oman luonteensa takkauunille. Alla kuvassa Anja Ramona Brown (Anja RB) ja Tulikivi Blue (Anja TB) kaakeloituna.

Uudistuneet luukut tuovat modernia ilmettä takkaleivinuuniuutuus Nooraan. Suuret luukut antavat komeat näkymät liekkeihin. Kaakelipintainen uusi leivinuunin luukku vahvistaa modernia vaikutelmaa. Leivinuunin voi Noorassa sijoittaa mille sivulle tahansa, käyttötarpeen mukaan.

Kuvassa vas. Anja Rb, Anja Tb ja Noora.Kuvassa vas. Anja Rb, Anja Tb ja Noora.

Dyyni on moderni takkauuni, joka sopii niin suoralle seinälle kuin kulmaankin. Takan etuseinässä on tehosteena Ristomatti Ratian suunnittelemaa, kevyesti vaakauritettua kaakelipintaa.

Iso Hiekka-uuni sopii niin perinteiseen kuin moderniinkin sisustukseen. Uunin muotoja sirontaa uusi klassinen kranssi.

Nietos on selkeälinjainen kulmatakka, jossa suuret kaakelit ja suuri luukku korostavat suoria linjoja.

Kuvassa vas. Dyyni, Iso-Hiekka ja Nietos.Kuvassa vas. Dyyni, Iso-Hiekka ja Nietos.

Janus-takkauunilla on kahdet kasvot: suuret luukut uunin kummallakin puolella tarjoavat komeat liekkimaisemat. Janus toimii komeana tilanjakajana, ja siihen voi valita erilaiset, sisustukseen sopivat kaakelit kummallekin puolelle.

Janus-takkauuniin voi valita sisustukseen sopivat kaakelit kummallekin puolelle.Janus-takkauuniin voi valita sisustukseen sopivat kaakelit kummallekin puolelle.

Kermansavi-uunit

Kermansavi-uunit on valmistettu kaakeleita myöten Tulikiven Heinäveden tehtaalla. Koristekaakelit, hyllyt, reliefit ja syvennykset ovat ammattilaistemme käsityönä tekemiä ja jokaisen uunin kaakelit valmistetaan aina kyseistä tulisijaa varten. Kaikille Kermansavi-uuneille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton avainlipputunnus.

Kermansavi-uunimallit ovat varaavia ja sopivat niin kotiin kuin kesämökille. Niiden hyötysuhde on korkea ja lämmönluovutus tasaisen tehokasta. Silti pinnan lämpötila jää kaksirunkorakenteen ansiosta turvallisen alhaiseksi.

Lisätietoa Kermansavi-uuneista...

Pyydä tarjous tulisijasta...

 
Julkaistu
17.8.2009