• Etusivu
  • Talo

Fenestran asennusnäytökset

Rakentajan toimitus
Päivitetty 19.08.2009
20095_17001.jpg

Tiesitkö, että ikkunat ja ovet ovat kehittyneet merkittävästi viime vuosien aikana? Fenestran käyttämät materiaalit ja tekniset ratkaisut vastaavat entistä monipuolisemmin nykyaikaisen rakentamisen ja remontoinnin vaatimuksiin.

Asennusnäytöksessä näet, miten kätevää ja nopeaa nykyaikainen ikkuna- ja oviasennus on. Saat myös tärkeää tietoa Fenestran laadukkaista ja energiatehokkaista ikkuna- ja oviratkaisuista. Kerromme mm. kuinka paljon uudenlaisilla ikkunoilla voi säästää energiaa ja pienentää lämmityslaskuja tai torjua melua, liiallista auringonpaahdetta ja uv-säteilyä! Samalla saat asiantuntijoiltamme hyödyllisiä vinkkejä.

Ikkunoiden asenusnäytös ke 26.8. Vantaalla

Aika: klo 9 - 18
Paikka: Veromäentie 10 B, 01510 Vantaa

Paikalla edustaja Ilkka Rikkinen, puh. 050 330 9365

Ikkunoiden ja ovien asennusnäytös to 27.8. Huittisissa

Aika: klo 9 - 17
Paikka: Sahamäki 3, 32700 Huittinen

Paikalla edustaja Merja Mäkeläinen,
puh. 050 344 3626

Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20111_24172.jpg
Kastellin huviloita
Huvilamallistoihin on valittu suomalaiseen maisemaan sopivia, erinäköisiä ja -tyyppisiä huviloita. Niiden toimivuuden lähtökohtana on Kastellin arkkitehtien vankka kokemus ja tutkimustieto nykyaikaisen huvila-asumisen tilatarpeista. Taitava arkkitehtisuunnittelu käyttää neliöt tehokkaasti ja minimoi näin rakennuskustannuksia.UUTUUS-esitteet ja kaikkien aikojen muhkeimman Huvilakirjan saat Kastelli-kauppiaaltasi tai tilaamalla ne suoraan netistä www.kastelli.fi
201912_61685.jpg
Yleisimmät jätevesisaneerauksen haasteet
Ennen vuotta 2004 rakennetuilla pohjavesialueella sijaitsevilla kiinteistöillä olisi pitänyt olla ympäristönsuojelulain mukainen jätevesijärjestelmä toiminnassa 31.10.2019 mennessä. Asetus käsittää myös ne kohteet, jotka sijaitsevat max. 100 metrin päässä rantaviivasta.Määräaika meni jo, miksi vieläkin on tuhansia kohteita, joihin jätevesisaneeraus on tekemättä?
20144_38901.jpg
Tule ja tutustu Muuttovalmiiseen hirsitalomallistoon
Massiivipuun hyvät ominaisuudet sekä terveellinen asuminen ovat tulleet nyt myös kaupunkilaisten ulottuville – nyt myös muuttovalmiina! Honkarakenne on suunnitellut Muuttovalmiit Honka-kodit siten, että talomallistosta löytyy useita vaihtoehtoja erilaisille tonteille.Malliston kohteissa pystytään ottamaan huomioon tavoitteet ilmansuuntien, näkymien sekä tontin sisäisten yhteydet. Ratkaisut on mahdollista tehdä mahdollisimman optimaalisesti, jolloin pystytään maksimoimaan luonnonvalon määrä sisätiloissa sekä oleskelupihalla. Luonto sekä ulkotilat sulautuvat yhteen sisätilojen kanssa – näin muodostuu harmoninen kokonaisuus, jolloin koko perhe voi yhdessä nauttia kodista ja pihapiiristä.
20184_52416.jpg
Supermessuilta kohti kesää
Koko perhe viihtyy huhtikuisessa superviikonlopussa, jonka muodostavat perinteikkäät Puutarha-messut, 10. kertaa järjestettävät Kotimaan Matkailumessut, viime keväänä debytoinut Design- ja käsityötori, klassikko-Keräily sekä levymessu-uutuus Platta.Tämänkeväisillä Supermessuilla on paljon yhdessä puuhattavaa: Aistipuutarhassa koetaan monin eri tavoin ja Toimintatorilla touhutaan porukalla. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestettävässä tapahtumassa on mukana lähes 500 näytteilleasettajaa, viimeksi Supermessuilla vieraili lähes 21 000 kesäpuuhista haaveilevaa.
20122_29481.jpg
Kastellilta uusi Woodpecker mallisto
"Inspiraationa luonnonvalo ja sydänpuu"Markkinajohtaja Kastellin uusi Woodpecker-mallisto tarjoaa vaihtoehtoja erilaisille tonteille ja erilaisiin asumistarpeisiin. Arkkitehdit Petri Ilmarinen ja Jari Haapalahti kertovat malliston idean löytyneen suomalaisesta luonnosta.
20181_51410.jpg
Uusinta kattotiiliteknologiaa
Oletko tullut ajatelleeksi, että kattotiili on mitä parhain katemateriaali vanhan katon korjauksessa. Se sopii erinomaisesti kaikille harjakatoille, olipa nykyinen katemateriaalisi mikä tahansa. Tiilikatto on tyylikäs, kestävä ja eläväpintainen. Se antaa talolle uutta ilmettä ja nostaa talon arvoa. Pitkäikäisen materiaalin valinta edustaa elinkaaritietoista ajattelua. Tiilikaton alla on lisäksi ylellisen hiljaista asua. Sitä ei myrsky riepota eikä se pauku pakkasella.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton