Nimitysuutisia

Marcus Karsten Lemminkäinen-konsernin talotekniikka-toimialan johtajaksi 1.1.2010 alkaen

Lemminkäisen talotekniikka-toimialan johtajaksi ja Tekmanni Oy:n toimitusjohtajaksi on 1.1.2010 alkaen nimitetty Tekmanni Service Oy:n nykyinen toimitusjohtaja KTM Marcus Karsten (s. 1966). Karsten on ollut konsernin palveluksessa vuodesta 2002. Lemminkäisen talotekniikka-toimialan nykyinen johtaja Antero Huhta (s. 1947) jää eläkkeelle vuoden 2010 alussa. Karsten raportoi toimitusjohtaja Timo Kohtamäelle ja on Lemminkäinen-konsernin johtoryhmän jäsen.

Helena Vänskä Öljy- ja Kaasualan Keskusliiton toimitusjohtajaksi

Öljy- ja Kaasualan Keskusliiton toimitusjohtajaksi on valittu MMM Helena Vänskä (45) joulukuun alusta alkaen, jolloin nykyinen toimitusjohtaja Jarmo Nupponen jää eläkkeelle. Vänskä siirtyy keskusliiton palvelukseen lokakuun alussa.

Helena Vänskä toimii nykyisin johtavana asiantuntijana Elinkeinoelämän keskusliitossa EK:ssa vastuualueenaan energia- ja ilmastopolitiikka. Hän on aiemmin työskennellyt mm. EU-erityisasiantuntijana valtioneuvoston kanslian EU-sihteeristössä sekä ylitarkastajana liikenne- ja viestintäministeriön kuljetus- ja logistiikkayksikössä.
 
Päivitetty
11.8.2009