Valkeakosken asuntomessujen 100 000. kävijä kukitettiin

Vantaalta lauantaina 1.8. ennen puoltapäivää asuntomessuille saapunut perhe Leskinen yllättyi iloisesti, kun he kuulivat olevansa Valkeakosken asuntomessujen 100 000. kävijä. Messuportilla heitä vastassa oli Valkeakosken kaupunginjohtaja Markku Auvinen sekä Suomen Asuntomessujen kaupallinen johtaja Kari Salmi. Valkeakosken asuntomessujen sadastuhannes kävijä sai messuvierailua varten messuluettelot, kesäisen yllätyspaketin sekä ilmaiset sisäänpääsyt messuille ruokineen ja juomineen.

– Aikamoinen yllätys, pitäisiköhän sitä mennä lottoamaan messuvierailun jälkeen, kun tällainen onni sattui tälle päivälle, perheen isä Hannu Leskinen toteaa kuultuaan uutisen.

Leskisen perheelle vierailu asuntomessuilla on kesäinen perinne, ja messuihin on tutustuttu etukäteen lukemalla messuluetteloa.
– Sisustuksen ideat ovat oleellisia ja haluamme myös nähdä mitä uutta pihoilla on tänä vuonna. Myös pienemmät talot kiinnostavat, sellaiset mitä voisi itselleenkin ajatella, ja niitähän on täällä useampi, Merja Leskinen tietää kertoa.

– Omaa taloprojektia meillä ei ole tällä hetkellä, mutta jokaisen asuntomessukäynnin jälkeen iskee kyllä talokuume, Hannu Leskinen naurahtaa.

Perheen lapset, kuusivuotias Nenna ja neljävuotias Miska odottivat innolla messukierrosta. Lasten kiinnostuksen kohteena olivat kotieläinpihan eläimet sekä Pikkutaitajatalon kaivinkone.

– Miska kertoi bussimatkalla tänne, että isona hänestä tulee kaivinkoneenkuljettaja. Tänään hän oli sitä mieltä, mutta huomenna voi olla jo uusi ammatti mielessä, perheen äiti kertoo.

Lisätietoa asuntomessuista
 
Päivitetty
3.8.2009