Tervetuloa tutustumaan
Sovella -säilytysjärjestelmiin

Suomalaiset Sovella@garage-autotallikalusteet ja Sovella@home -säilytysjärjestelmät ovat esillä messukohteissa 14, 15 ja 35.

Kohde 14: Jämerä-kivitalo Lapilli (Mika Kallio)
Kohde 15: Jouhisorsa
Kohde 35: TV-talo (Terca-passiivienergiatiilitalo)

Sovella@garage-kalusteet messukohteessa 14. Lapilli on ratamoottoripyöräilijä Mika Kallion perheelle rakennettu kartanomainen Jämerä-kivitalo.Sovella@garage-kalusteet messukohteessa 14. Lapilli on ratamoottoripyöräilijä Mika Kallion perheelle rakennettu kartanomainen Jämerä-kivitalo.

Sovella@garage-kalusteilla toimiva työpiste autotalliin

Sovella@garage-kalustesarja tarjoaa toimivan työpisteen autotalliin ja käytännölliset säilytystilat autotarvikkeille, renkaille, työkaluille, puutarhatyövälineille ja muille kausi-tavaroille sekä harrastusvälineille. Autotallikalustesarjaan kuuluvat korkeussäädettävä työpöytä ja siirrettävä työpöytä, joka on työtason, laatikoston ja kaapin pyörillä oleva yhdistelmä.

Lisäksi sarjaan kuuluu pyörillä liikuteltava huoltovaunu, jonka laatikoston kansi toimii työtasona. Työkaluvaunun yläosana on lukittava työkalukaappi, joka on sisustettavissa työkalukoukuilla. Lukollinen monitoimikaappi sisältää vahvistetun työtason, laatikoston sekä reikälevyn työkalukoukkuineen.

Lisäksi sarjaan kuuluu useita eri tarkoituksiin suunniteltuja säilytystelineitä, esim. rengas/yleisteline ja polkupyörän kannatinpari.

Sovella-hyllyjärjestelmä kaikkiin kodin varastotiloihin

Seinäkiinnitteisen Sovella-hyllyjärjestelmän perustan muodostavat vaakakiskot, säätölistat, kannattimet ja hyllyt. Vaatehuoneen järjestyksenpitoa helpottavat korit, vetokorit, vaate-tangot, naulakot ja housunkannattimet. Varastossa ja autotallissa työkalut ja työvälineet pysyvät paikoillaan reikätaustaan kiinnitetyissä R-kannattimissa. Pienten tavaroiden säilytykseen sopivat laatikkolistat muovilaatikoineen.

Vaatehuone kohteessa 35, TV-talo.Vaatehuone kohteessa 35, TV-talo.
 
Julkaistu
22.7.2009