Kontion hirsirakennukset

Suomen markkinoiden johtava hirsirakennusten valmistaja Kontio tuottaa vuosittain yli 2000 hirsirakennusta. Vuosikymmenten kokemus hirsirakentamisesta on tuonut Kontiolle vankkaa tietotaitoa ja näkemystä suomalaisesta huvila ja omakotirakentamisesta.

Kontion Pikamallistosta löydät pieniä huviloita, saunamökkejä ja aittoja, joiden toimitusaika on parhaimmillaan vain muutamia viikkoja.Kontion Pikamallistosta löydät pieniä huviloita, saunamökkejä ja aittoja, joiden toimitusaika on parhaimmillaan vain muutamia viikkoja.
Laajasta mallistosta löytyy pien- ja paritaloja, eri kokoisia huviloita, autotalleja, piharakennuksia ja saunoja. Tarjolla on myös Pikamallisto, josta löytyviä malleja voidaan toimittaa hyvinkin nopeasti asiakkaalle.

Kontion Kakkoskodit

Mallistojen suunnittelussa on otettu huomioon kakkoskodin vaatimukset - Kontion kakkoskoti näyttää huvilalta, mutta on sisältä täysin nykyasumisen vaatimukset täyttävä täysiverinen koti.

Hirsirakentaminen on ympäristöystävällinen valinta ja tutkitusti ekologinen vaihtoehto. Hirsi on luonnon materiaali, joka kuuluu suomalaiseen maisemaan.

Tilaa esitepalvelusta Kontion esite...

Tutustu Kontio-huviloihin ja Kakkoskotimallistoon...
 
Julkaistu
13.5.2009