Postilaatikon käyttöönotto ja hoito

Stalan kestävät kotimaiset postilaatikot ovat tarkoitettu niin koti- kuin yrityskäyttöönkin. Stala Postilaatikot on valmistettu joka sään kestävästä ruostumattomasta teräksestä. Laatikossa on reilusti aukeava jakoluukku, josta isotkin lehdet mahtuvat vaivatta, ja posti pinoutuu kaltevalle pohjalle tiiviisti. Kaiverrettu nimikyltti ja kaksi sarjoitettavaa Abloy-avainta sisältyvät laatikon hintaan. Ajaton ja tyylikäs muotoilu kestää käyttöä ja katseita vuodesta toiseen.

Postilaatikon voi asentaa rakennuksen seinään tai erilliseen jalustaan. Postin suosittelema asennuskorkeus maasta täyttöluukun alareunaan on 100-120 cm.
Postilaatikkokin joutuu koville talven tuulessa ja tuiskuissa. Kevyt kansi saattaa tuulella nousta ja lunta voi sadella sisään. Tämä asia kannattaa huomioida jo laatikon asennusvaiheessa. Lukko taas saattaa jäätyä lämpötilan vaihtelujen myötä, jos sitä ei huolleta. Lukko kannattaa öljytä lukkoöljyllä talviaikaan kerran-pari. Mikäli teräksistä postilaatikkoa puhdistetaan, siihen pätee ruostumattoman teräksen hoito-ohjeen perussääntö – pese, huuhtele ja kuivaa. Pesuaineena voi käyttää vaikkapa astianpesuainetta.
Pdf-ohje kertoo perusohjeet Stala-postilaatikoiden käyttöönotosta ja hoidosta.

Lisätietoa postilaatikoista...
Tilaa STALA-postilaatikko jäsentukusta...

 
Päivitetty
6.7.2009