• Etusivu
  • Rakentaminen

Lakalta A-energialuokan kivitalo

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Lakan Betoni Oy
Julkaistu 30.06.2009Päivitetty 26.10.2009
20096_17556.jpg

Kaksikerroksinen Villa Sofia on näyttävä ja tyylikäs kokonaisuus.

Lakan Betoni Oy on vuonna 1965 perustettu suomalainen perheyritys, jonka kotipaikka on Joensuu. Tuotantolaitokset sijaitsevat Joensuussa, Lopella, Forssassa ja Jalasjärvellä. Yrityksen luottoluokitus on parhaassa AAA-luokassa. Lakka-kivitalot ovat erinomainen ratkaisu vastaamaan kiristyneisiin energiavaatimuksiin, sillä Minimienergia-toimitukseen sisältyvillä rakennusosilla on mahdollista rakentaa A-energialuokan kivitalo.

Rakennusprojektiin liittyy monta vaihetta - eikä kaikki aina ole ihan yksinkertaista. Lakalta saat tueksesi vastuumyyjän, joka on tukenasi alusta loppuun. Ota yhteyttä jo suunnitteluvaiheessa lähimpään Lakan edustajaan suunnitellaksenne yhdessä unelmiesi koti! Tutustu Lakan talomallistoihin ja runkorakenneratkaisuihin ja valitse itsellesi sopivalta kuulostava toimitussisältö. Käy sitten Lakan edustajan kanssa läpi valitsemiasi ratkaisuja ja omia ajatuksiasi.

Lakan Betoni Oy
Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20218_71929.jpg
Tässä talossa oli asuntomessualueen pienin hiilijalanjälki
Kastelli esitteli Lohjan asuntomessuilla 9.7.–8.8.2021 kaksi upeaa, modernia, ja avaraa kotia. Kastelli säväytti asuntomessuilla Veistos- ja Plazia-messutaloillaan. Näissä upeissa kodeissa voi isompikin perhe nauttia olostaan ja elämästään vuosien ajan. Veistos 163/195 -mallissa yhdistyvät kauniisti julkisivurappaus ja erilaiset puutehosteet, kun taas Plazia Järven sydän -kodissa korostuu vaivaton muokattavuus. Lohjan kaupunki laski tänä vuonna asuntomessualueen talojen hiilijalanjäljen sekä hiilikädenjäljen. Käytössä oli ensimmäistä kertaa ympäristöministeriön päivitetty rakennuksen vähähiilisyyden arviointimenetelmä.
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Yhteenveto hankkeen tiedoista
Toimenpiteet:Hankkeen suunnittelijoista ja urakoitsijoista pidetään osapuolirekisteriä (nimet, yhdyshenkilöt, yhteystiedot). Kaikki tehdyt urakkasopimukset ja niiden urakkasummat kirjataan hankerekisteriin ja/tai HuoltoOptimiin.Vastuuhenkilöt:ProjektipäällikköDokumentit:Hankerekisteri HuoltoOptimiHyväksyntä:Projektipäällikkö
20189_54730.jpg
Tunnelmallinen tuli paremmin esille
Olet varmaankin kuullut Tulikiven Karelia-mallistosta? Tämä kyseinen takkamallisto on nyt laajentunut uudella leveäluukkuisella takkamallilla, Saramolla. Saramo-takan vaakaluukku on levein mitä varaavista takoista löytyy, leveys on jopa 75 cm. Tähän uskomattoman suureen tulipesään voit laittaa hiillokselle kypsymään jopa pitkän lohifileen.
tikuista tehty pienoismallitalo ja pieniä tiiliä pihalla
Rakennuslupien hakeminen hankalaa ja aikaa vievää - ei enää!
Rakennuslupien hankkiminen on tähän asti ollut pitkä prosessi. Tarvitaan useita liitteitä sekä piirustuksia, lausuntoja eri osapuolilta. Hyvin usein käykin niin että jokin oleellinen paperi puuttuu ja sitä myötä prosessi viivästyy jälleen. Tämän prosessin moni kokee ikävänä sekä aikaa vievänä – ja ennen kaikkea hankalana. Tähän on nyt tullut apu.
201112_28944.jpg
UUTUUS: takkaleivinuuni Nea
Takkaleivinuuni Nea on selkeälinjainen uutuusmalli. Suuret kaakelit, terävät kulmat ja uutuusluukut antavat Nealle modernin ilmeen.Kuten kaikissa Kermansavi-takkaleivinuuneissa, voi leivinuunin luukun sijoittaa joko eteen, taakse tai sivulle. Näin takkaleivinuunin voi sijoittaa kätevästi myös tilanjakajaksi.Yksiovinen teräsluukku monipuolisilla ilmansäädöillä on saatavana kahdella värillä, satiini mattakromi ja grafiitti. Takka- ja tuhkaluukku ovat vasenkätisiä ja leivinluukun saa sekä vasen- että oikeakätisenä.Nea-malliin on myös yhteensopiva Tulikivi Green W10-lämmitysjärjestelmän kanssa.
20123_29991.jpg
Pihan sisäänkäynti on kodin käyntikortti
SisäänkäynnitSisäänkäynti on kodin käyntikortti. Se toivottaa vieraat tervetulleeksi taloon.Sisäänkäynti on osana etupihan muita toimintoja, joita ovat mm. pääovelle johtava polku, autokatos- tai talli, pysäköinti ja jätepiste.Pihakivien myötävaikutuksella tulopihasta muodostuu käytännöllinen ja edustava kokonaisuus.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton