Lakalta A-energialuokan kivitalo

Lakan Betoni Oy on vuonna 1965 perustettu suomalainen perheyritys, jonka kotipaikka on Joensuu. Tuotantolaitokset sijaitsevat Joensuussa, Lopella, Forssassa ja Jalasjärvellä. Yrityksen luottoluokitus on parhaassa AAA-luokassa. Lakka-kivitalot ovat erinomainen ratkaisu vastaamaan kiristyneisiin energiavaatimuksiin, sillä Minimienergia-toimitukseen sisältyvillä rakennusosilla on mahdollista rakentaa A-energialuokan kivitalo.

Kaksikerroksinen Villa Sofia on näyttävä ja tyylikäs kokonaisuus.Kaksikerroksinen Villa Sofia on näyttävä ja tyylikäs kokonaisuus.
Rakennusprojektiin liittyy monta vaihetta - eikä kaikki aina ole ihan yksinkertaista. Lakalta saat tueksesi vastuumyyjän, joka on tukenasi alusta loppuun. Ota yhteyttä jo suunnitteluvaiheessa lähimpään Lakan edustajaan suunnitellaksenne yhdessä unelmiesi koti! Tutustu Lakan talomallistoihin ja runkorakenneratkaisuihin ja valitse itsellesi sopivalta kuulostava toimitussisältö. Käy sitten Lakan edustajan kanssa läpi valitsemiasi ratkaisuja ja omia ajatuksiasi.
 
Julkaistu
1.7.2009