Vanhan tapetin poisto

Vanhan tapetin poisto on usein työläs ja aikaa vievä työvaihe. Remonttia tehdessä saattaa aikataulu olla niin kireä, että vanhan tapetin poistolle ei juurikaan aikaa ole. Siksi monet päätyvät tapetoimaan vanhan tapetin päälle, mikä ei aina tarjoa parasta mahdollista lopputulosta.

Kiilto Tapetinpoisto tarjoaa helpotusta remontointiin ja nopeuttaa huomattavasti työvaihetta. Se on geelimäinen, heti käyttövalmis tapetinpoistoaine, joka sopii paperi-, vinyyli- sekä non woven-tapeteille.

Tapetinpoistoaineen käyttö

Geelimäistä Tapetinpoistoa on helppo levittää telalla tai siveltimellä. Tapetinpoistoa levitetään runsaasti, 1 l / 4-5 m². Vettymisaika on tapetin imukyvystä riippuen 15 - 60 min. Kun tapetti on turvonnut ja irtoaa, voidaan aloittaa vuotien poisto. Jos tapettikerroksia on useita, toistetaan käsittely tarvittaessa tai asetetaan muovikalvo tuoreen Tapetinpoiston päälle läpivettymisen varmistamiseksi.

Ennen tapetinpoiston levitystä pesunkestävät tapetit karhennetaan. Vinyylitapeteista poistetaan muovipinta ja palstautuvista tapeteista pintakerros läpivettymisen varmistamiseksi. Kosteusarat lattiamateriaalit on suojattava käsittelyn ajaksi.

Katso video tapentinpoistosta

Suositeltavat käyttöolosuhteet ja varastointi
Huoneen ja käsiteltävän pinnan lämpötila +18...20°C. Tapetinpoiston on annettava lämmitä samaan lämpö...

Vain Rakentaja.fi -palvelun jäsenet voivat lukea tämän artikkelin kokonaan. Kirjaudu palveluun tai liity jäseneksi. Rakentaja.fi-palvelun jäseneksi liittyminen on täysin ilmaista eikä se sisällä henkilöjäsenille kuukausi- tai vuosimaksuja.

Osa artikkelista on tarkoitettu vain jäsenillemme

Kirjaudu palveluun tai liity jäseneksi nähdäksesi artikkelin kokonaan 
Julkaistu
8.4.2013