Biomaja taukotuvaksi

Tällä hetkellä esimerkiksi omakotitalon rakentajat ja remontoijat joutuvat turvautumaan raskaisiin parakkeihin tai kalliisiin asuntovaunuihin – jopa lähikahviloiden tarjontaan ja wc-tiloihin. Työsuojelulakikin vaatii rakennustyömaita tarjoamaan wc-tilat. Biomaja ratkaisee rakentajan ongelmat kerralla. Tämä helposti siirrettävä, kevyt taukotupa tuo rakennustyömaalle toimiston, levähdyspaikan ja wc-tilat käytännöllisenä pakettiratkaisuna.

Enemmän kuin WC

Biomaja on täysimittaisella biologisella wc:llä varustettu taukotupa, joka palvelee konttorina, lounashuoneena tai tarvikevarastona. Biomajasta löytyy liitännät esimerkiksi mikroaaltouunille tai kahvinkeittimelle. Biomaja on sähköistetty ja siihen voi liittää aggregaatin, joten se toimii myös verkkovirrasta vapaana. Biomaja on lämmin, valaistu ja lukittava tukikohta kaikille sellaista tarvitseville.

Lämmintä ja valoa

Biomajan avulla esimerkiksi rakennustyömaalla ulkoasu saadaan pidettyä aina siistinä ja rakentajien piirustukset ja vaatteet pysyvät kuivina ja rypistymättöminä. Biomajan valaistava yleistila toimii konttorina, jossa on helppo lukea piirustuksia tai neuvotella rakentajien kanssa.

Helppo siirrettävyys

Biomajan tärkeimpiä etuja ovat sen keveys ja siirrettävyys. Biomajan kuljetukseen ei tarvita raskasta kalustoa ja sitä voidaan vetää henkilöauton perässä ilman erityisiä lupia tai ajokortin päivityksiä.

Suomalainen

Biomaja on suomalainen keksintö – kehitetty täyttämään rakentajien ja remontoijien tarpeita ja taukotuvaksi kenelle tahansa. Ympäristölaki kieltää maaperän tai pohjaveden pilaamisen tai yleisen viihtyisyyden vähentämisen. Biomaja on suunniteltu erityisesti ekologisuutta korostaen, niin ettei luontoon pääse sitä vahingoittavia aineita.

Biomajan vuokrahinta riippuu vuokra-ajasta. Minimi vuokra-aika on viikonloppu. Biomajan vuokrauksesta ei tule erillistä jätteenkäsittely maksua. Toimitukseen ja noutoon lisätään kilometrikorvaus. Biomajan voi noutaa myös itse Nummelasta. Pyydä tarjous.
Biomaja-yhtiöt
Liekokuja 5
03100 Nummela
www.biomaja.fi
 
Päivitetty
29.6.2009