Kontion Kakkoskodit – vapaa-ajan tunnelmaa ympäri vuoden

Kontion Kakkoskodit on uutuusmallisto, joka täyttää monen suomalaisen toiveet: Aito puurakennus, näyttävä arkkitehtuuri, toimivat tilaratkaisut ja ympärivuotiseen asumiseen suunnitellut rakenneratkaisut tekevät Kontion Kakkoskodeista vaihtoehdon, joka tarjoaa upeaa tunnelmaa vapaa-ajan asunnoksi tai omakotitaloksi. Yli 30 vuoden ja kymmenien tuhansien toimitettujen rakennusten kokemuksella Kontio on kehittänyt mallistonsa juuri Sinulle!

Arkkitehtuuri ja sisustaminen

Kontion arkkitehdit ovat suunnitelleet jokaisen mallimme huolella. Kauniin ulkonäön lisäksi niissä on mietittynä niin arjen ja vapaa-ajan tarpeet, rento asuminen ja tehokas/ toimiva tilankäyttö. Voimme toteuttaa myös sinun yksilölliset toiveesi.

Sinulla on paljon vaihtoehtoja, joilla voit vaikuttaa Kontiosi ulkonäköön ja sisustusratkaisuihin. Jos arvostat perinteisen tyylikästä ulkonäköä, niin valintasi on Kontio Classic. Kun haluat selkeälinjaista, modernimpaa ilmettä rakennukseesi, niin valintasi on Kontio Future.

Kontiolta löydät tyylikkäitä vaihtoehtoja myös sisustamiseen. Sisäverhous voidaan toteuttaa terveellisesti ja tyylikkäästi monella tavalla. Hirren lisäksi sisäpintoihin voit valita esim. paneelin, tapetin, rappauksen, kivijäljitelmän, maalauksen tai vanerin.

Nykyaikainen ja ekologinen vaihtoehto

Mallistojen suunnittelussa on otettu huomioon kakkoskodin vaatimukset - Kontion kakkoskoti näyttää huvilalta, mutta on sisältä täysin nykyasumisen vaatimukset täyttävä täysiverinen koti.


Hirsirakentaminen on ympäristöystävällinen valinta ja tutkitusti ekologinen vaihtoehto. Hirsi on luonnon materiaali, joka kuuluu suomalaiseen maisemaan.


Tilaa esitepalvelusta Kontion esite...


Tutustu Kontio-huviloihin ja Kakkoskotimallistoon...
 
Julkaistu
1.7.2009