• Etusivu
  • Talo

Savitiilikatto

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Ormax Monier Oy
Julkaistu 23.06.2009
20096_17485.jpg

Viemärin tuuletusputki

Monier Roofing tarjoaa täydellisen kattoratkaisun, johon kuuluvat kiinnikkeet, tiivisteet, läpiviennit ja kattoturvatuotteet. Kuvassa on esitetty joitakin savitiilikattoon kuuluvia kattotarvikkeitamme. Kysy lisää turvalliseen, toimivaan ja viimeisteltyyn kattoon kuuluvista tarvikesuosituksistamme.

Läpiviennit ja kattoturvatuotteet

Lumiesteputki
Lumiesteputki
Lumiesteputken kiinnike
Lumiesteputken kiinnike
Tikasaskelma
Tikasaskelma
Kattosilta
Kattosilta
Kattosiltakannatin
Kattosiltakannatin

Kiinnikkeet

U-koukku
U-koukku
S-koukku
S-koukku
Harjatiilen kiinnike
Harjatiilen kiinnike

Tiivisteet

Metalroll
Metalroll
Wakaflex
Wakaflex
Lintueste
Lintueste

Monier Oy
Sinikalliontie 9
02630 Espoo

20096_17405.jpg

Avaimet käteen tiilikattoremontti

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Ormax Monier Oy
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20196_58616.jpg
Aluskatteen asennus
Aluskate on tärkeä osa kattoa ja on tarkoitettu kestämään katolla yhtä kauan kuin varsinaisen katemateriaalikin. Sitä ei tule jättää pitkäksi aikaa säälle yms. ulkopuolisille rasituksille alttiiksi. Aluskate ei ole tarkoitettu rakennusaikaiseksi sääsuojaksi vaan rakennus tulee sääsuojata erikseen. Aluskatteen asennuksen jälkeen varsinainen kate tulee asentaa mahdollisimman nopeasti, mielellään muutaman viikon kuluessa.
20071_3216.jpg
Kaunis ja kestävä tiilikate
Tiilikatto on Suomen suosituin, uusien pientalojen katemateriaali. Suomalaiseen arkkitehtuuriin ja maisemaan sopiva tiilikatto on kestävä, äänetön ja talon arvoa nostava vesikatevaihtoehto. Tiilikatto on kaunis ja kestävä laatukatto, joka sopii erinomaisesti niin uudisrakennukseen kuin vanhan talon korjaukseen.
20072_3476.jpg
Tiilikatto nostaa talosi arvoa!
Tiilikatto on Suomen suosituin uusien pientalojen katemateriaali. Suomalaiseen arkkitehtuuriin ja maisemaan sopiva tiilikatto on kestävä, äänetön ja talon arvoa nostava vesikatevaihtoehto. Tiilikatto on kaunis laatukatto, joka sopii erinomaisesti niin uudisrakennukseen kuin vanhan talon korjaukseen. Lafarge Roofing Oy:n avaimet käteen -paketti on uskomattoman kätevä ja helppo tapa tehdä tiilikatto. Katon ostajan tarvitsee vain valita tiilimalli ja väri, me hoidamme asennuksen luotettavasti!
20226_78638.jpg
Sauna kuntoon kesällä - parafiiniöljy on parasta saunalle
Lenkillä, puutarhahommissa tai kuntosalilla käytyäsi varmasti haluat peseytyä? Saman verran tai jopa enemmänkin hikoilet, kun käyt saunassa. Silti saunan pesu ja käsittely helposti vain unohtuu, vaikka juuri se pitää saunasi hyvässä kunnossa. Kerran vuodessa ei vain riitä.
20129_32079.jpg
Kastelli-talo Lempäälään3. osa: Rakennuslupa!
Kesällä 2012 alkaneessa seurantakohteessamme seuraamme asiakkaan omien suunnitelmien pohjalta toteutetun Kastelli-talon rakentamista Lempäälään. Lähtökohtana oli lehti-ilmoituksen perusteella yksityiseltä ostettu yli 2000 neliön tontti, jolle haluttiin yksikerroksinen omakotitalo.Lue myös edelliset osat: Tontista talosuunnitelmiin ja Suunnitelmista kohti rakennuslupaa
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Asuntomessut 2011 keräsi lähes 128 000 kävijää
Asuntomessut Kokkolassa päättyivät tänään 14.8. Maksaneita kävijöitä oli kuukauden aikana 127 546*. Lauantaina 13.8. tehtiin Asuntomessujen päiväkohtainen kävijäennätys 5 641 kävijällä.– Messukävijöitä tuli ennakko-odotusten mukaisesti, joten voimme olla hyvin tyytyväisiä. Myös yleisön sekä kunnan ja yrittäjien tyytyväisyys ovat meillekin erittäin tärkeitä, joten kokonaisuutena messut onnistuivat erinomaisesti, kommentoi Suomen Asuntomessujen toimitusjohtaja Pasi Heiskanen.Yleisön tyytyväisyydestä kertoo Suorakanavan tekemän kävijätutkimuksen väliraportti, jonka mukaan 95 % piti messuja erinomaisina tai hyvinä. Erityisesti kiitosta saivat komea ja selkeä messualue, merimaisema ja toimiva kokonaisuus. Myös messutalojen monipuolisuutta ja laadukkuutta kiitettiin.Kiinnostus messutaloja kohtaan näkyy myös asuntojen myynnissä. Messualueelle rakennetuista 131 asunnosta myymättä on enää 17. Peräti kahdeksan kotia vaihtoi omistajaa messujen aikana. Kaksi kohdetta laitetaan tarkoituksella myyntiin vasta messujen jälkeen.– Erinomaiset myyntiluvut kertovat omalta osaltaan siitä, että olemme onnistuneet rakentamaan viihtyisän asuinalueen ja täyttäneet teemamme "Kaikenkokoisia koteja – kaikenikäisille" antaman lupauksen. Monen ikäiset ihmiset ovat löytäneet täältä itselleen unelmiensa kodin. Myös viimeisten myynnissä olevien kohteiden tilanne näyttää erittäin hyvältä, kaupanteko riippuu lähinnä edellisen asunnon myynnistä, iloitsee Asuntomessujen projektipäällikkö Touko Rauma.– Messuilla esillä ollut senioriasuminen sai yllättävän paljon huomiota. Juuri päättyneiden messujen perusteella voidaan arvioida, että senioriasumisessa on varmasti jatkossa selkeitä kehitystarpeita ja merkittäviä kaupallisia mahdollisuuksia, toimitusjohtaja Pasi Heiskanen toteaa.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton