Helpolle putkiremontille löytyi tilausta

Uponor toi ensimmäisenä Suomessa markkinoille maanlaajuisen putkiremonttipalvelun, jossa koulutetut putkiasentajat tekevät nopeita ja taloudellisia omakotitalon käyttövesiverkoston saneerauksia.

Palvelun kehittäminen perustui tietoon siitä, että putkiremonteille ja etenkin helpolle nopealle ja edulliselle remontointivaihtoehdolle on varmasti kysyntää. Putkiremontti kuulostaa helposti pitkältä, kalliilta ja vaivalloiselta remontilta. Todellisuudessa putkiremontin kesto on vain 3-5 päivää ja kokonaisuus voidaan toteuttaa rakenteita rikkomatta. Kustannuksetkin saattavat jäädä jopa alle 3000 euron. Lisäksi Vuodenvaihteessa ehdoiltaan parantunut kotitalousvähennys on hyödynnettävissä tässäkin palvelussa. Remontoitavassa talossa voi myös asua remontin ajan, sillä vesi katkaistaan vain muutamaksi tunniksi.

Uponorin markkinointipäällikön Tord Holmlundin mukaan palvelu on nyt pyörinyt puolen vuoden ajan ja siitä saatu kuluttajapalaute on lähes yksinomaan positiivista. Holmlund odottaakin palvelun kysynnälle kasvua lähitulevaisuudessa. Hänen mukaansa vesivahingot ovat olleet huolestuttavassa kasvussa. Talot vanhenevat ja niiden vanhoista materiaaleista tehdyt putkistot tulevat uusimisikään. Metalliputkien eliniäksi voidaan laskea noin 20–30 vuotta. Monilla paikkakunnilla vesijohtoveden laatu aiheuttaa huomattavasti tätä nopeampaakin putkien syöpymistä. Käsittelemättömistä pohjavesistä noin 90 prosenttia on metallia syövyttävää. Tässä valossa putkiremontin toteuttaminen olisi monesti järkevää. Vanhat putket kannattaa vaihtaa ilman muuta uusiin suojaputkellisiin vesijohtoputkiin, jos ne muun remontoinnin yhteydessä tulevat esiin, mutta mikäli rakenteita ei haluta rikkoa on Uponorin komposiittiputkijärjestelmään perustuva pinta-asennus erittäin hyvä vaihtoehto.

Kannustavaa palautetta

Seuraavassa poimintoja edellä mainituista kuluttajapalautteista:
  • Ilman kotiin tullutta mainosta jahkailisimme vieläkin, että tarvis varmaan putket uusia. Nyt homma hoitui tosi simppelisti. Kiitos.
  • Kaunis kiitos Lvi-urakoitsijalle!
  • Olen erittäin tyytyväinen urakoitsijan työhön. Heitä voin suositella, Uponor-putkistosta ei ole vielä kokemuksia. Remontin nopeus ja siisteys yllätti täysin. Hinta mielestäni kohtuullinen.
  • Kaikki asiat sujuivat yllättävän hyvin ja nopeasti. Olen positiivisesti yllättynyt helposta remontista.
  • Hyvin suoritettu työ. Asentajat asiallisia, yhteistyökykyisiä ja hyvä käytöksellisiä.
  • Olen tyytyväinen Uponor putkistoon ja työn suoritukseen. Suosittelen muillekin.
  • Vaikka tuli lisähommia, niin aikataulu piti ja kust.arvio tietysti meistä johtuen nousi. Olemme täysin tyytyväisiä homman hoitamisesta! Oikein hyviä "poikia". Olemme suositelleet.
  • Jos olisimme tienneet helppoudesta remontti olisi tehty jo aiemmin!

Toimi näin, jos talosi putkistot kaipaavat uudistamista

Jos ratkaisu tuntuu sopivan Sinun kohteesi tarpeisiin, täytä lähtötietolomake ja anna Uponorin auttaa sinua sujuvan ja edullisen putkiremontin toteutuksessa.

Lisätietoa ja lähtötietolomake...
 
Julkaistu
24.6.2009