• Etusivu
  • Talo

Laske katon materiaalimenekki ja pyydä tarjous

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Icopal Oy
Julkaistu 16.06.2009
200611_2099.jpg

Kattolaskuri on helppokäyttöinen ja nopea.

Icopalin kattolaskurilla lasket katon materiaalimenekin kätevästi internetissä. Laskurilla voit laskea samalla kerralla kaikki toimivan kattokokonaisuuden materiaalit, sillä Icopalin valikoimasta löydät kaiken katolle tarvittavan aluskatteita myöten. Laskelmaa varten laskuriin syötetään katon perusmitat, valitaan halutut materiaalit ja lisäosat ja laskelma on valmis! Rekisteröityneenä käyttäjänä voit lähettää laskurista napin painalluksella tarjouspyynnön, joka toimitetaan lähimmälle Icopal-jälleenmyyjällesi. Laskelman voi tehdä myös anonyyminä ilman rekisteröitymistä.

Siirry laskuriin tästä

Näin laskuri toimii

Rekisteröitynyt käyttäjä voi lähettää laskurista laskelman perusteella tarjouspyynnön, joka ohjataan lähimmälle kattolaskuria käyttävälle jälleenmyyjälle. Laskuria voi käyttää myös ilman rekisteröitymistä ja myös anonyyminä tehtyyn kattolaskelmaan voi palata uudelleen laskelmanumerolla. Rekisteröinti ja kattolaskurin käyttö ovat täysin ilmaisia.

Laskurissa on kahdeksan kohtaa, joissa annetaan tarvittavat mitat ja valitaan katolle sopivat tuotteet. Kun mitat on annettu ja materiaalivalinnat tehty, laskelman tekijä saa ruudulle tuotelistan ja oman laskelmanumeronsa. Rekisteröitynyt käyttäjä voi lisäksi lähettää napin painalluksella tarjouspyynnön, joka toimitetaan lähimmälle kattolaskuria käyttävälle jälleenmyyjälle.

Kattolaskuri kertoo annettujen mittojen perusteella esimerkiksi Decra-kiviteräskatteen materiaalimenekit. Katemateriaalin lisäksi kattolaskuri laskee myös aluskatteen, Sadetar-sadevesijärjestelmän, läpivientien ja kattoturvatuotteiden materiaalimenekit. Kaikki laskelmat tallentuvat tietokantaan, joten laskelmaan voi palata laskelmanumerolla uudelleen.

Tee oma laskelma ja jätä tarjouspyyntö

Tutustu laskuriin ja tee oma kattolaskelmasi. Laskelman jälkeen voit tehdä myös tarjouspyynnön. Kattolaskuri on kehitetty yhteistyössä Icopalin yhteistyökumppanin Rakentaja.fi:n kanssa.

Siirry laskuriin tästä

Avaimet käteen -kattoremontti taipidennä kattosi ikää pinnoituksella

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Icopal Oy
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

200611_1147.jpg
Tiivis ja kestävä valokate
Fastlock Uni on tiivis ja kestävä valokate, joka valmistetaan ympäristöystävällisestä, pitkäikäisestä ja kestävästä polykarbonaatista. Valokate sopii esimerkiksi terasseihin, parvekkeisiin, autokatoksiin sekä piha- ja varastorakennuksiin, joihin halutaan valoa ja tilan tuntua, muttei vettä eikä lunta. Fastlock Uni soveltuu erinomaisesti suurtenkin alojen kattamiseen mm. julkisissa rakennuksissa. Kate taipuu myös kaareviin kattoihin, ja laajan tarvikevalikoiman ansiosta vaihtoehtoja on rajattomasti.
20099_18869.jpg
Hallittu sadevesijärjestelmä
Sadetar käy täydellisenä ja monipuolisena sadevesijärjestelmänä kaikenlaisiin uudis- ja korjausrakennuskohteisiin. Sadetar-tuotteet valmistetaan sinkitystä teräsohutlevystä, joka on kauttaaltaan pinnoitettu Plastisol-muovipinnoitteella. Sadettaressa yhdistyvät teräksen ja muovin parhaat puolet ja se kestää vuodesta toiseen haalistumatta ja laadukkaan ulkonäkönsä säilyttäen. Siksi Sadettarelle annetaan kymmenen vuoden takuu!
20072_3487.jpg
Aluskate pidentää kattosi ikää
Varsinainen katemateriaali suojaa kattorakenteita sateelta ja lumelta – mutta kosteuden varsinainen pysäyttäjä on katteen alle asennettava aluskate. Katteen alle pääsee aina kosteutta. Tuiskuava lumi löytää tiensä esimerkiksi tiilikatteen alle ja kondensoituva kosteus pääsee kattorakenteisiin, ellei aluskate sitä pysäytä. Aluskatteen laatuun kannattaa panostaa – muutaman kymmenen euron säästö aluskatevalinnassa ei kannata. Laadukas aluskate on halpa vakuutus katollesi!
20104_21233.jpg
Mittaa tarkasti ja nopeasti
Boschin digitaaliset mittatyökalut vakuuttavat tarkkuudellaan ja yksinkertaisella käytöllään – olkoon sitten kyse erilaisten materiaalien ja sähköjohtojen paikantamisesta, etäisyyksien mittaamisesta tai kohteiden vaaittamisesta.Lisää sähkötyökaluista...
20213_69086.jpg
Hirsimökkien kysyntä kasvaa - nostalgiset piilopirtit ovat taas arvossa
Kiinnostus vapaa-ajan asuntoihin ja mökkirakentamiseen on kasvanut voimakkaasti koronapandemian myötä. Suomalaiset kaipaavat nyt mökille, ja monet tutut arvot ovat palanneet. Vapaa-ajan asunnon tarjoamaa pesämäistä rauhaa ja yhteyttä luontoon pidetään tärkeinä. Hongan vuoden 2021 huvilauutuudet tarjoavat ylellisten hirsihuviloiden lisäksi niin moderneja vapaa-ajan hirsitaloja, klassisia hirsimökkejä kuin perinteisiä piilopirttejäkin.
20228_79259.jpg
Miten ohjaan ilmanvaihtoa puhelimella tai tietokoneella?
MyVallox-ilmanvaihtokoneissa on sisäänrakennetut kosteus- ja hiilidioksidianturit, joiden ansiosta ilmanvaihto tehostuu automaattisesti tarpeen mukaan. Koneita voi myös ohjata itse etänä.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton