Laske katon materiaalimenekki ja pyydä tarjous

Icopalin kattolaskurilla lasket katon materiaalimenekin kätevästi internetissä. Laskurilla voit laskea samalla kerralla kaikki toimivan kattokokonaisuuden materiaalit, sillä Icopalin valikoimasta löydät kaiken katolle tarvittavan aluskatteita myöten. Laskelmaa varten laskuriin syötetään katon perusmitat, valitaan halutut materiaalit ja lisäosat ja laskelma on valmis! Rekisteröityneenä käyttäjänä voit lähettää laskurista napin painalluksella tarjouspyynnön, joka toimitetaan lähimmälle Icopal-jälleenmyyjällesi. Laskelman voi tehdä myös anonyyminä ilman rekisteröitymistä.

Siirry laskuriin tästä

Kattolaskuri on helppokäyttöinen ja nopea.Kattolaskuri on helppokäyttöinen ja nopea.

Näin laskuri toimii

Rekisteröitynyt käyttäjä voi lähettää laskurista laskelman perusteella tarjouspyynnön, joka ohjataan lähimmälle kattolaskuria käyttävälle jälleenmyyjälle. Laskuria voi käyttää myös ilman rekisteröitymistä ja myös anonyyminä tehtyyn kattolaskelmaan voi palata uudelleen laskelmanumerolla. Rekisteröinti ja kattolaskurin käyttö ovat täysin ilmaisia.

Laskurissa on kahdeksan kohtaa, joissa annetaan tarvittavat mitat ja valitaan katolle sopivat tuotteet. Kun mitat on annettu ja materiaalivalinnat tehty, laskelman tekijä saa ruudulle tuotelistan ja oman laskelmanumeronsa. Rekisteröitynyt käyttäjä voi lisäksi lähettää napin painalluksella tarjouspyynnön, joka toimitetaan lähimmälle kattolaskuria käyttävälle jälleenmyyjälle.

Kattolaskuri kertoo annettujen mittojen perusteella esimerkiksi Decra-kiviteräskatteen materiaalimenekit. Katemateriaalin lisäksi kattolaskuri laskee myös aluskatteen, Sadetar-sadevesijärjestelmän, läpivientien ja kattoturvatuotteiden materiaalimenekit. Kaikki laskelmat tallentuvat tietokantaan, joten laskelmaan voi palata laskelmanumerolla uudelleen.

Tee oma laskelma ja jätä tarjouspyyntö

Tutustu laskuriin ja tee oma kattolaskelmasi. Laskelman jälkeen voit tehdä myös tarjouspyynnön. Kattolaskuri on kehitetty yhteistyössä Icopalin yhteistyökumppanin Rakentaja.fi:n kanssa.

Siirry laskuriin tästä

Avaimet käteen -kattoremontti tai
pidennä kattosi ikää pinnoituksella

 

  • Jätä yhteydenottopyyntö, niin BMI:n valtuuttama asentaja ottaa yhteyttä sopiakseen ilmaisen arviokäynnin.
  • Ilmaisella arviokäynnillä saat tarjouksen kattoremontista tai pinnoituksesta, joka ei sido sinua mihinkään. 
Päivitetty
16.6.2009