• Etusivu
  • Talo

Icopal aluskatteet

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Icopal Oy
Päivitetty 18.08.2009
20096_17378.jpg

Icopal aluskatteet ovat kovien katteiden alle tarkoitettuja laadukkaita ja kestäviä aluskatteita. Aluskate on katon olennaisin osa, sillä aluskate toimii kosteuden todellisena pysäyttäjänä. Aluskatteen pitää kestää vähintään yhtä kauan kuin varsinaisen katemateriaalin ja se suojaa rakenteita kaikelta mahdolliselta kosteudelta. Jos aluskate vuotaa, ei pelkkä paikkailu riitä, vaan koko vesikatto on silloin vaihdettava. Aluskate toimii rakennuksen väliaikaisena suojana ennen varsinaisen katteen asentamista. Icopalin aluskatevalikoimasta löytyy laadukas ja sopiva aluskate kaikille katemateriaaleille.

Monarperm 500

Monarperm 500 on korkealaatuinen diffuusioavoin eli ns. hengittävä aluskate, joka soveltuu sekä uudisrakennuksiin että saneerauskohteisiin. Tuotteessa yhdistyy hyvä vesihöyryn läpäisykyky ja vedenpitävyys. Monarperm-aluskatteessa on molemmin puolin kudoskerroksella suojattu mikrohuokoinen kalvo, jonka ansiosta alhaalta päin tuleva kosteus pääsee läpäisemään aluskatteen, ja tiivistyy varsinaisen katteen alapintaan. Vedeksi tiivistynyt kosteus tippuu aluskatteen päälle, joka johdattaa sen räystäiden kautta pois rakenteesta. Tarvittaessa katon tuuletusväliä ja kattorakenteita voidaan madaltaa ilman riskiä rakenteiden kastumisesta.

Monarfol 165 Plus

Monarfol 165 Plus on kevyt ja erittäin säänkestävä aluskate. Se on valmistettu kaksinkertaisesta polyeteenikalvosta sekä polyesteriverkosta. Alapintaan on laminoitu kondenssisuojaksi valkoinen polypropeeninukka. Vahvan rakenteensa ansiosta Monarfol 165 Plus kestää rikkoutumatta asennuksen ja käytön aikaiset rasitukset.

20096_17379.jpg

Fel'x Multi

Fel'x Multi-aluskate on aivan uudentyyppinen monikäyttöinen aluskate. Fel'x Multi-aluskatteella on monia etuja verrattuna sekä perinteisiin bitumista valmistettuihin aluskatteisiin että muovisiin aluskatteisiin. Perinteisen bitumi- ja hiekkapinnan sijaan Fel'x Multissa on siisti kuitukangaspinta. Lisäksi Fel'x Multi on kevyt: se on neliöpainoltaan alle 1/4 perinteisen bitumikatteen painosta. Fel'x Multissa on kuitenkin säilytetty perinteisten bitumisten aluskatteiden ylivoimaiset kestävyysominaisuudet. Vedenpitävyys ja hyvä UV-kestävyys on taattu. Myös mekaaniset ominaisuudet ovat hyvät. Tuote on erittäin monikäyttöinen ja se soveltuu sekä ammattilaisille että tee-se-itse-rakentajille. Se sopii myös raakapontti- tai levyalustalle esim. tiilikaton alle ja tietenkin myös bitumikattolaatan alle. Näin ollen Fel'x Multi soveltuu jyrkkien kattojen aluskatteeksi lähes kaikkiin kohteisiin, kun kysymyksessä on tuulettuva kattorakenne.

200611_1148.jpg

Avaimet käteen -kattoremontti taipidennä kattosi ikää pinnoituksella

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Icopal Oy
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

200611_1147.jpg
Tiivis ja kestävä valokate
Fastlock Uni on tiivis ja kestävä valokate, joka valmistetaan ympäristöystävällisestä, pitkäikäisestä ja kestävästä polykarbonaatista. Valokate sopii esimerkiksi terasseihin, parvekkeisiin, autokatoksiin sekä piha- ja varastorakennuksiin, joihin halutaan valoa ja tilan tuntua, muttei vettä eikä lunta. Fastlock Uni soveltuu erinomaisesti suurtenkin alojen kattamiseen mm. julkisissa rakennuksissa. Kate taipuu myös kaareviin kattoihin, ja laajan tarvikevalikoiman ansiosta vaihtoehtoja on rajattomasti.
20099_18869.jpg
Hallittu sadevesijärjestelmä
Sadetar käy täydellisenä ja monipuolisena sadevesijärjestelmänä kaikenlaisiin uudis- ja korjausrakennuskohteisiin. Sadetar-tuotteet valmistetaan sinkitystä teräsohutlevystä, joka on kauttaaltaan pinnoitettu Plastisol-muovipinnoitteella. Sadettaressa yhdistyvät teräksen ja muovin parhaat puolet ja se kestää vuodesta toiseen haalistumatta ja laadukkaan ulkonäkönsä säilyttäen. Siksi Sadettarelle annetaan kymmenen vuoden takuu!
20072_3487.jpg
Aluskate pidentää kattosi ikää
Varsinainen katemateriaali suojaa kattorakenteita sateelta ja lumelta – mutta kosteuden varsinainen pysäyttäjä on katteen alle asennettava aluskate. Katteen alle pääsee aina kosteutta. Tuiskuava lumi löytää tiensä esimerkiksi tiilikatteen alle ja kondensoituva kosteus pääsee kattorakenteisiin, ellei aluskate sitä pysäytä. Aluskatteen laatuun kannattaa panostaa – muutaman kymmenen euron säästö aluskatevalinnassa ei kannata. Laadukas aluskate on halpa vakuutus katollesi!
202110_73382.jpg
Kotitalousvähen­nys kannustaa lämmitys­remontteihin
Lämmitysremontti on ajankohtainen monissa vanhemmissa taloissa, ja uusiutuvien energiamuotojen lämmitysremontin tekijöille on tarjolla nykyään erilaisia tukia, joilla remontin kustannuksista saadaan katettua iso osa. Esimerkiksi öljylämmityksestä luopujalle on tarjolla korotettu kotitalousvähennys tai ELY-tuki maalämpöpumpun tai ilma-vesilämpöpumpun hankkijalle.
200812_14261.jpg
Loma-asuntomessut vuonna 2011 pidetään Mäntyharjulla
Osuuskunta Suomen Asuntomessujen hallitus on myöntänyt vuoden 2011 loma-asuntomessut Mäntyharjun kunnalle. Loma-asuntomessut pidetään Pyhäkosken alueella, jonka suunnittelutyö on jo aloitettu.
20115_26348.jpg
Mäntyharjun kunta
Mäntyharju on Etelä-Savossa sijaitseva n. 7 000 asukkaan kunta. Kunnan alueella sijaitsee kolmen heimon, eli hämäläisten, savolaisten ja karjalaisten rajapyykki. Nykyiset mäntyharjulaiset ovat pääasiassa savolaista sukujuurta.Mäntyharjun yrittävä kulttuurikunta tarjoaa sekä ainutlaatuisen luonnon että tasokkaan rakennetun ympäristön vuoksi hyvät olosuhteet yrittämiselle, asumiselle ja vapaa-ajan vietolle. Kesäisin vilkkaassa keskustaajamassa palvelut ovat osin kaupunkimaisia ja tyydyttävät niin kuntalaisten kuin matkailijoidenkin tarpeet.Mäntyharjun loma-asuntomessut 27.6.-10.7.2011

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton