Mäntyharjun loma-asuntomessutonttien myynti alkaa 10.6.2009 klo 14.

Mäntyharjun loma-asuntomessutonttien myynti käynnistyy 10.6.2009 klo 14.00 pidettävällä tiedotustilaisuudella Mäntyharjun lukion kulttuurisalissa, osoitteessa Kompantie 22.

Yhdeksännet loma-asuntomessut järjestetään 27.6.-10.7.2011 Mäntyharjussa. Tapahtuman teemoja ovat vapaa-ajanasumisen ekotehokkuus ja ympäristöystävällisyys sekä taide. Loma-asuntomessuilla esitellään syyskuussa 2008 käynnistetty EkoLatu-hanke, jossa tutkitaan loma-asumisen ekotehokkuutta. EkoLatu-hanketta koordinoi Mäntyharjun Seudun Elinkeinojen Kehitys Oy. Myös taideteema näkyy messutapahtumassa; Taidekeskus Salmela tulee olemaan näyttävästi messuilla mukana.

Tiedotustilaisuudessa esitellään myytävät tontit, hakumenettely ja jaetaan tonttihakuun tarvittava materiaali. Messuprojektista kertoo projektipäällikkö Asko Patjas ja asiantuntijana paikalla on Osuuskunta Suomen Asuntomessujen projektijohtaja Pasi Hulkkonen. Tilaisuuden avaa Mäntyharjun kunnanjohtaja Jussi Teittinen.

Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR) sekä Etelä-Savon Maakuntaliitto ovat mukana messuhankkeen rahoituksessa.

Messualue Pyhäkosken Pähkinälehto

Loma-asuntomessujen suunnittelualue on kooltaan n. 29 ha. Alueelle on kaavoitettu 13 omarantaista ja 12 kuivanmaan tonttia. Lisäksi alueen välittömässä tuntumassa on 5 omakotitonttia.

Alueen sijainti

Messualue sijaitsee 10 km keskustasta länteen kirkasvetisen Pyhäveden rannalla sekä n. 1,5 km valtatie 5:n ja Vihannansalmentien risteyksestä etelään. Vihantasalmen Honkahimmelin, maailman suurimman valtatiellä sijaitsevan puusillan etäisyys messualueelta on n. 2,3 km. Matkaa lähimpään seudulliseen keskukseen Mikkeliin on 40 km ja pääkaupunkiseudulle noin 180 km.
Tilaisuuden kesto: noin 1,5 tuntia.
Tiedotustilaisuuden jälkeen on mahdollisuus tutustua messualueeseen projektipäällikkö Asko Patjaksen opastuksella.


Muita asuntomessuaiheisia uutisia...
 
Päivitetty
8.6.2009