Blue Sky ilmanjakojärjestelmä

Blue Sky on ilmanjakojärjestelmä, jossa voidaan tarvittavan ilmamäärän mukaan ottaa sopiva määrä kanavia ilmanvaihtokäyttöön. Yhden Blue Sky -kanavan suositusilmamäärä on 30 m3/h (8,3 l/s). Jos huonetilassa tarvitaan suurempi ilmamäärä, voidaan arvot kaksinkertaistaa asettamalla kaksi kanavaa rinnan.

Joustavan rakenteensa ansiosta Blue Sky on helppo asentaa ja varastoida. Taipuisa ja tiivis ilmanvaihtokanava voidaan helposti asentaa ja reitittää halutulla tavalla, kuten esimerkiksi väliseinien sisälle, alaslaskettuihin kattoihin ja koteloihin tai betonivaluun, samoin kuin sähköasennusten suojaputket. Kanavaosien liitosten tekeminen on nopeaa ja helppoa.

Blue Sky -kanavan materiaali on tiivistä, hajutonta, antistaattista ja elintarvikekelpoista HD-polyeteeniä. Kanavan sisäpinta on tiivis, sileä ja mikrobisuojattu. Kanava on hygieeninen ja helppo puhdistaa. Blue Sky -kanavan puhtausluokka on M1. Kanavan halkaisija on 75 millimetriä ja se toimitetaan 50 metrin kieppeinä. Kiepistä voidaan työmaalla katkaista tarvittavan mittainen pätkä. Blue Sky -kanavapaketti sisältää kanavat, tarvittavat asennus- ja liitososat sekä äänenvaimentimen. Peruspaketti on tarkoitettu omakotitaloon, jonka maksimi-ilmamäärä on 83 litraa/s. Osia voi tilata myös erillisenä.
 
Julkaistu
27.5.2009