Varmista lämmin kesä mökillä!

Lämpö on tärkeää myös mökillä – viimeistään sateisen koleina kesälomapäivinä sen huomaa. Mökille helpon ja toimivan lämmityksen saa Enston BetaM –sähkölämmittimillä. BetaM on suunniteltu suomalaisiin vaihteleviin olosuhteisiin ja valmistettu Suomessa. Kesämökin lämmitystä on helppo ohjata ja parantaa samalla mökin energiatehokkuutta entisestään Enston ECO600-etäohjauslaitteella.

Sähkölämmittimet reagoivat erittäin nopeasti lämmitystarpeen muutoksiin ja siten auringonpaiseen tai takan lämmityksen hyödyt tulevat hyvin huomioiduksi. Nopea reagointikyky säästää turhalta energiankulutukselta ja pitää muita lämmitysmuotoja tasaisempana kaikissa olosuhteissa – mukavuudesta yhtään tinkimättä.

Lisätietoa patterilämmityksestä

Pistotulpallisen BetaM-lämmittimen voi asentaa itse

BetaM-lämmittimen helppokäyttöisyys alkaa asennuksesta. Lämmittimet on kaksoiseristetty, joten maadoitusta ei tarvita ja asennukseksi riittää pistotulpan kytkeminen pistorasiaan. Pakkauksessa on mukana seinäteline kiinteää seinäasennusta varten. Kun kevyeen BetaM-lämmittimeen kiinnitetään erikseen ostettavat tukevat jalat, lämmitin on myös helppo siirtää aina sinne missä lisälämpöä tarvitaan.

Lämmittimen mukana tulee seinäteline ja erikseen voi ostaa tukevat jalat.Lämmittimen mukana tulee seinäteline ja erikseen voi ostaa tukevat jalat.
Asennus on helppoa, kytket vain pistotulpan pistorasiaan.Asennus on helppoa, kytket vain pistotulpan pistorasiaan.

BetaM-lämmittimessä on mekaaninen termostaatti, jonka tarkkuus on +/- 0,5 ° C astetta. Termostaatin selkeä numeroasteikko tekee halutun lämpötilan asettamisesta helppoa. Lämmittimien alhainen pintalämpötila, alle 60° C astetta, tekee niistä turvallisia lapsiperheille. Sisäänrakennettu ylikuumenemissuoja kytkee lämmittimen pois päältä häiriötilanteissa. Lämmittimet kestävät hyvin sähkönjakeluverkon jännitepiikkejä, mikä tekee niistä erittäin soveltuvia kesämökkikäyttöön.

Pistotulpallisia BetaM –lämmittimiä myyvät K-raudat, Rautiat, hyvinvarustellut rautakaupat sekä aktiivihintamyymälät.
 
Julkaistu
20.5.2009