IDO-kylpyhuonekalusteet

IDOn kylpyhuonekalusteiden edustaa viimeisimpiä pohjoismaisia trendejä ja valikoima on laaja. Tämänvuotiset kalusteemme ovat värikkäitä, vaihtelevia muodoltaan ja materiaaleiltaan. Niistä löytyy kiehtovia ratkaisuja pienestä wc:stä aina tilavaan kotikylpylään.

Kylpyhuonekalusteiden ulkonäkö ei saa kuitenkaan mennä niiden toimivuuden edelle. Vaikka vesi on mitä ihanin elementti, on se valloilleen päästyään myös tuhoisa. IDOn kylpyhuonekalusteiden laatu on käsite, jota pidetään alan standardina. Hankkiessasi kalusteitamme voit olla varma, että ne myös kestävät ja ovat helppohoitoisia.

IDOlla on yli sadan vuoden kokemus aidon posliinin käsittelystä, josta myös laadukkaat tasoaltaamme on valmistettu. Posliinituotteidemme poikkeuksellisen hienon ulkonäön salaisuus piilee lasituksessa, joka hylkii likaa ja on siten helppo pitää puhtaana.

IDO Select – luo oma tyylisi

Nyt voin valita kalusteen värin tismalleen oman makusi mukaan! Uudistuneen IDO Selectin etusovitteiden värin voi valita NCS-värisarjasta, jossa on 1950 eri vaihtoehtoa. Kalustesyvyys ja –leveys, ovet ja vetimet ovat myös valittavanasi tästä joustavasta kalustesarjasta.

Lisää wc-istuimista

Lisää pesualtaista

Lisää kylpyhuonekalusteista

IDO Seven D

IDO Seven D on joustava design-konsepti, joka soveltuu erilaisiin tarpeisiin ja elämäntilanteisiin. Mallisto koostuu kylpyhuonekalusteiden ohella kylpyhuonekeramiikasta sekä ammeista. Sisustusarkkitehti Kaarle Holmberg on suunnitellut malliston kylpyhuonekalusteet ja -posliinit muotokieleltään pelkistetyiksi yhtenäisiksi kokonaisuuksiksi.

IDO Trend

Pohjoinen puhtaus ja italialainen minimalismi kuvaavat IDO Trend –sarjaa. Tuotesarja edustaa viimeisimpiä pohjoismaisia trendejä. Kalusteissa on upean näyttävät värivaihtoehdot, pähkinä, tammi, korkeakiiltoinen valkoinen ja musta.

 
Julkaistu
24.6.2009