Tulikiven luonnonkivillä voit toteuttaa unelmiesi kylpytilan

Luonnonkivi on aito, ajaton ja kestävä sisustuskivi, jota on ilo katsella. Sisustusmateriaalina luonnonkivi on käytännöllinen ja helppohoitoinen. Moni arvostaa myös sen ekologisuutta ja paloturvallisuutta. Ja mikä parasta, kivi kestää elämää paremmin kuin moni muu pinta. Koska luonnonkivi on materiaalina pitkäikäinen ja pidetty, se merkitsee myös mukavaa arvonnousua asunnolle.

Vuolukivi on ihana materiaali niin uuneissa kuin sisustuksessakin. Sen elävä ja kaunis pinta antaa lämpöä kotiin. Kylpytiloissa vuolukiven ominaisuudet ovat omimmillaan. Se ei ole märkänäkään liukas, ja kun kivilattian alle yhdistää lattialämmityksen, on kiven tuntu paljaaseen jalkaan lämpöinen ja miellyttävä.

Lisätietoa luonnonkivituotteista...
Vuolukiveä saa nyt monessa eri muodossa; laattana, mosaiikkina ja - uusinta uutta - raitanaVuolukiveä saa nyt monessa eri muodossa; laattana, mosaiikkina ja - uusinta uutta - raitana

Luonnonkivien maailma on värikäs

Vuolukiven lisäksi Tulikiven valikoimiin kuuluu monia muita kivilajeja: graniitteja, marmoreita, kalkkikiveä, liuskekiveä, travertiineja ja muita luonnonkiviä. Kivien pintatekstuuri- ja värivalikoima on runsas. Perinteisemmän laatan sijaan voit valita vaikkapa luonnonkivimosaiikin. Lisäksi eri pintakäsittelyillä samasta kivestä saadaan esiin eri puolia. Luontoäiti on ihmeellinen – kivistä löytyy vaaleanpunaista, valkoista, mustaa, ruskeaa, vihreää…


Vihreä värimaailma: saunan lattiassa Tulikivi Green -vuolukiveä ja seinissä Green Opal -marmorimosaiikkia. 
Vihreä värimaailma: saunan lattiassa Tulikivi Green -vuolukiveä ja seinissä Green Opal -marmorimosaiikkia.

Ruskea värimaailma: Kylpytilan seiniä ja lattiaa verhoilee Cloudy Grey -marmorimosaiikki, joka taipuu upeasti kylpyammeen muotoihin. 
Ruskea värimaailma: Kylpytilan seiniä ja lattiaa verhoilee Cloudy Grey -marmorimosaiikki, joka taipuu upeasti kylpyammeen muotoihin.

Kätevä Kivilajiapuri auttaa löytämään vaihtoehdot

Lisää neuvoja kivenvalintaan löydät tulikiven verkkosivuilta. Kätevä Kivilajiapuri auttaa sinua löytämään mieleisesi vaihtoehdot mallistostamme. Voit sommitella ja lajitella eri luonnonkiviä niiden lajin, värin, kestävyyden tai käyttökohteen mukaan. Se helpottaa lopullista valintapäätöstäsi. Sisusta kivellä -apuri auttaa sisustuskokonaisuuden suunnittelussa ja näyttää sopivat kiven ja puun yhdistelyvaihtoehdot.


Elävästä marmorista saa yksilöllisiä ja hienostuneita sisustusratkaisuja vaihtamalla laatoitussuuntia. Kylpytilaa hallitsee Bianco Carrara -marmori.Elävästä marmorista saa yksilöllisiä ja hienostuneita sisustusratkaisuja vaihtamalla laatoitussuuntia. Kylpytilaa hallitsee Bianco Carrara -marmori.


Lämpimillä sävyillä saadaan lämminhenkinen tunnelma. Kylpytilan tasot Ramona Brown –marmoria, lattiat mattapintaista Crema Marfil –marmorimosaiikkia ja seinät kiiltävää Crema Marfil 305 x 305 mm kokoista laattaa.Lämpimillä sävyillä saadaan lämminhenkinen tunnelma. Kylpytilan tasot Ramona Brown –marmoria, lattiat mattapintaista Crema Marfil –marmorimosaiikkia ja seinät kiiltävää Crema Marfil 305 x 305 mm kokoista laattaa.

Ota yhteyttä

Kun olet kiinnostunut kiven käytöstä, tai ehkä jo tiedät, mitä kiveä haluat kotiisi, niin ota yhteys Tulikiven myyjään. Hänen kanssaan voit neuvotella parhaasta ratkaisusta. Hän auttaa sopivan kiven ja pintakäsittelyn valinnassa ja tekee sinulle halutessasi kokonaistarjouksen avaimet käteen –periaatteella.
 
Julkaistu
17.5.2011