Fastlock-tuotteet valoisaksi suojaksi

Fastlock Uni -valokate

Valitsemalla katokseen valokatteen, kesäillasta voi nauttia ulkona grillaten vaikka sadekuuro yllättäisi! Valokate suojaa sateelta, mutta päästää valonsäteet sisään aurinkoisella säällä. Fastlock Uni on täysin tiivis ja kaunis katevaihtoehto kaikenlaisiin piharakennuksiin kuten autokatokseen, huvimajaan tai grillikatokseen - kotipihaan tai mökille.

Fastlock Uni valmistetaan kestävästä, kirkkaasta polykarbonaatista. Erikseen tilaamalla valokatetta on saatavana myös valkoisena. Fastlock Uni on materiaaliltaan taipuisaa ja antaa siten mahdollisuuden myös kaareviin katosratkaisuihin.
Fastlock UniFastlock Uni
Fastlock Unin asentaminen on helppoa ja turvallista. Levyt liitetään toisiinsa painamalla reunojen putkisaumat yhteen, joten läpireikiä ei tarvita. Kiinnitys tapahtuu katteen alapuolelta. Pienet katteet voidaan koota valmiiksi maassa ennen paikalleen kiinnittämistä. Kiinnityssaumat ovat tiiviit ja muotoiltu siten ettei lika pääse saumakohtien väliin, lisäksi materiaalin pinta on helppo pitää puhtaana. Katteessa on myös vahva UV-suoja, joten se ei haurastu auringonpaisteessakaan ja valokatteen kirkas väri säilyy kauniina vuodesta toiseen.

Fastlock Canopy -ovikatos

Saatavana on myös valmiita Fastlock Canopy-ovikatoksia. Ovikatos kohentaa talon ilmettä ja suojaa sisäänkäyntiä sateelta ja lumelta, mutta päästää valon läpi. Katoksen kaarevan muodon ja luistavan katemateriaalin ansiosta lumi ei keräänny katoksen päälle. Fastlock Canopy-katosta on saatavana puurunkoisena ja alumiinirunkoisena versiona, molempia kahta eri kokoa: yksilehtiselle ja kaksilehtiselle ovelle. Asennusvalmiiseen ovikatospakkaukseen sisältyvät katoksen runkorakenne, mittaan leikatut Fastlock Uni-valokatepalat sekä kaikki tarvittavat kiinnikkeet. Canopy-katosten katemateriaalina on Icopalin polykarbonaatista valmistettu laadukas Fastlock Uni -valokate.

_

Factlock Canopya saa alumiini- tai puurunkoisena.Factlock Canopya saa alumiini- tai puurunkoisena.

Avaimet käteen -kattoremontti tai
pidennä kattosi ikää pinnoituksella

 

  • Jätä yhteydenottopyyntö, niin BMI:n valtuuttama asentaja ottaa yhteyttä sopiakseen ilmaisen arviokäynnin.
  • Ilmaisella arviokäynnillä saat tarjouksen kattoremontista tai pinnoituksesta, joka ei sido sinua mihinkään. 
Julkaistu
6.5.2009