• Etusivu
  • Talo

Fenestran ikkunoiden asennusnäytös ke 6.5. Pirkkalassa

Rakentajan toimitus
Julkaistu 27.04.2009
20093_15539.jpg

Asennusnäytöksessä kannattaa piipahtaa juuri nyt!
Tiesitkö, että ikkunat ja ovet ovat kehittyneet merkittävästi viime vuosien aikana? Fenestran käyttämät materiaalit ja tekniset ratkaisut vastaavat entistä monipuolisemmin nykyaikaisen rakentamisen ja remontoinnin vaatimuksiin.

Asennusnäytöksessä saat tärkeää tietoa Fenestran laadukkaista ja energiatehokkaista ikkuna- ja oviratkaisuista. Kerromme mm. kuinka paljon uudenlaisilla ikkunoilla voi säästää energiaa ja pienentää lämmityslaskuja tai torjua melua, liiallista auringonpaahdetta ja uv-säteilyä!

Asennusnäytös ke 6.5. Pirkkalassa

Asennusnäytöksessä näet, miten kätevää ja nopeaa nykyaikainen ikkuna-ja oviasennus on. Samalla saat asiantuntijoiltamme hyödyllisiä vinkkejä!

Aika: ke 6.5.2008, klo 10-18.00
Paikka: Ahonen Reijo, Kärppäkallionkatu 4, 33920 Pirkkala (Toivio)

Paikalla edustajat: Erkki Uusitalo 050-344 3769, Kari Sahimäki 050-442 4759, Janne Ylinen 050-552 0579.

Tervetuloa!

Lisätietoa Fenestran ikkunoista...

Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20171_48051.jpg
Toivetalo puusta
Suomen valmistalojen ykkönen, Kastelli, julkaisi viime viikolla Suomen 100–vuotisjuhlavuoden kunniaksi Ready-omakotimalliston, joka sisältää valmiina suomalaisten rakentajaperheiden halutuimmat toiveet. Yksi rakentajaperheiden suosituimmista toiveista oli puusta tehty talo. Suomessa uusista omakotitaloista 88 % on puutaloja. Näistä 74 % on puurunkoisia ja 14 % hirsitaloja. Talon ulkoverhous tehdään myös enenevässä määrin puusta.Tutustu Kastelli-talojen mallistoonTilaa Kastelli-taloesiteJätä yhteydenottopyyntö Kastelli-talosta
201210_32689.jpg
Asunnon kosteus ja sen hallinta
Nykyisten asuntojen seinät, katto ja lattia eristetään entistä paremmin. Myös ulko-ovet ja ikkunat ovat parempia kuin aiemmin – siksi talosta tulee tiivis eikä se hukkaa lämpöä.Helposti käytettävä ja tehokas ilmanvaihto on yksi keskeisimmistä asioista nykytalon sisäilman laadun varmistajana.
20146_39825.jpg
Rännit rempallaan? Pyydä ilmainen kartoitus Vesivekiltä
Sadevesijärjestelmän tehtävänä on kerätä sadevesi ja siirtää se turvallisesti pois rakennuksen läheisyydestä. Puutteellinen sadevesijärjestelmä on todettu yhdeksi merkittäväksi syyksi suomalaisten kotien homevaurioihin. Saumoistaan vuotavat ja lumikuormien painosta repsahtaneet räystäskourut ovat tavallinen näky kaikkialla täällä pohjolassa. Myös ruoste ja pintojen hilseily ovat kaikille tuttuja ilmiöitä.Jätä yhteydenottopyyntö tästä!
20185_53255.jpg
Mitä jos palkkaisi avuksi sisustussuunnittelijan?
Oman kodin sisustaminen kuulostaa hauskalle projektille ja parhaimmillaan onkin sitä. Oletko koskaan ajatellut, että mitäpä jos ottaisit avuksi sisustussuunnittelijan tai saisit neuvoja ja vinkkejä ammattitaitoiselta myyjältä? Ammattihenkilöllä on paras tuntemus eri materiaalien sekä värien yhdistelemisestä, tuotteiden toimivuudesta ja ominaisuuksista. Kun saat hyviä vinkkejä ammattilaiselta, lopputuloksesta tulee taatusti toimiva.Tulikiven valikoimasta löydät upeat sisustuskivet jokaiseen kohteeseen kylpyhuoneesta keittiöön, saunan kiukaat ja suuren valikoiman tulisijoja. Näistä löytyy varmasti jokaiseen kotiin omat tuotteet. Näitä kaikkia tuotteita yhdistämällä, tulee sisustuksesta yhtenäinen ja harmoninen.
20095_17001.jpg
Fenestran asennusnäytös
Tiesitkö, että ikkunat ja ovet ovat kehittyneet merkittävästi viime vuosien aikana? Fenestran käyttämät materiaalit ja tekniset ratkaisut vastaavat entistä monipuolisemmin nykyaikaisen rakentamisen ja remontoinnin vaatimuksiin.Asennusnäytöksessä näet, miten kätevää ja nopeaa nykyaikainen ikkuna-asennus on. Saat myös tärkeää tietoa Fenestran laadukkaista ja energiatehokkaista ikkuna- ja oviratkaisuista. Kerromme mm. kuinka paljon uudenlaisilla ikkunoilla voi säästää energiaa ja pienentää lämmityslaskuja tai torjua melua, liiallista auringonpaahdetta ja uv-säteilyä! Samalla saat asiantuntijoiltamme hyödyllisiä vinkkejä.
20228_79347.jpg
Onnistuu käyttömuka­vuudesta tinkimättä: 5 vinkkiä veden ja energian säästöön
Olemme tottuneet käyttämään runsaasti lämmintä vettä päivittäisissä askareissamme, kuten henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtimisesta, kodinhoidosta tai vaikkapa itsensä hemmottelusta lämpimässä suihkussa.Pikkuhiljaa olemme alkaneet kuitenkin herätä siihen todellisuuteen, että vesi ei ole rajaton resurssi, ja etenkin sen lämmittämisestä koituvat kustannukset ovat herättäneet viime aikoina yhä useampia miettimään omia kulutustottumuksiaan – sekä kustannuksiaan.Meillä on hyviä uutisia. Oman vedenkäytön järkevöittäminen ei lopulta ole kovin työlästä, eikä edes käyttömukavuudesta tarvitse juurikaan tinkiä. Olemme koonneet muutamia vinkkejä, joiden ansiosta veden ja energian kulutusta ja niistä aiheutuvia kustannuksia voi helposti pienentää.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton