STALA*EkoLine-jätelajitteluvaunut

Stalan uudistettu jätelajitteluvaunumallisto ammentaa värimaailmansa luonnosta. Valkoiset, läpikuultavat jäteastiat yhdistettynä raikkaan vihreään ongelmajäteastiaan viestivät luonnon puhtaudesta ja ekologisuudesta.

Stalan selkeä muotoilu ja toimiva mitoitus tekevät jätteiden lajittelusta käytännöllistä ja sujuvaa. Yksityiskohdilla on merkitystä. Uudet puhtaat värit tuovat iloa arkeen. Vihdoinkin jätelajitteluastiat kulkevat mukanasi arjessa. EkoLine mallistosta löytyy tilatehokkaat ratkaisut moneen tarpeeseen. Yksikerroksiset EkoLine jätelajitteluvaunut mahtuvat samaan allaskaappiin pesupöydän ja tilaa säästävän vesilukon kanssa. EkoLine malliston kaksikerroksiset mallit Eko2-2 sekä Ekosystem2-2 ovat todellisia tilansäästäjiä.

Lisää jätelajitteluvaunuista...

EkoLinen lisävarusteena on saatavissa ovimekanismi ja biokansi. Ovimekanismin avulla roska-astiat liukuvat ulos, kun kaapin ovi avataan. Jätelajitteluvaunujen asennus on helppoa ja yksinkertaista. Ruuvaat vain vaunun pohjakiskot kiinni alakaapin pohjalle, nostat vaunun paikoilleen ja tuote on käyttövalmis.

Selkeälinjainen EkoCombo helpottaa keittiöaskareita. Keittiöjätteiden lajittelu käy vaivattomasti lähellä työpistettä. Oikein valitut materiaalit ja selkeä muotoilu tekevät vaunuista helposti puhdistettavat. Teräksiset kiskot liukuvat äänettömän kevyesti ja vaunu sulkeutuu pehmeästi kiskojen jarrutoiminnon ansiosta. Stalan EkoCombo mallistosta löytyy 80 cm, 60 cm ja 50 cm kaappiin sopivat tuotteet. EkoCombo asennetaan kaapiston runkoon ja etulevyyn liukukiskoin.

Lisää jätelajitteluvaunuista...
 
Päivitetty
8.4.2009