Paroc Panel Systemin lanseeraamat elementit antavat täysin uudenlaisia mahdollisuuksia suunnittelijoille

Paroc Panel Systemin voimakas kehitystyö tuotedesignin saralla jatkuu. Kehitysjohtaja Dick Karlssonin johdolla luotu PAROC® print -elementti on teknisiltä ominaisuuksiltaan täysin muita PAROC-elementtejä vastaava, mutta lisäksi se antaa suunnittelijoille vapauden tehdä pinnasta aivan minkä näköisen tahansa.

PAROC® print -elementtiPAROC® print -elementti
PAROC® art -elementtiPAROC® art -elementti

- Haluamme korostaa kauneutta! PAROC® print -elementin avulla voimme palauttaa taiteen ja ornamentiikan merkityksen arkkitehtuurissa ja esittää, kuinka rakennus voi ja saa olla kaunis. PAROC® print -elementtiin voi painaa minkä tahansa kuvan tai kuvion, joten taivas on todellakin rajana suunnittelussa. Toivomme myös brändivastaavilta rohkeutta kokeilla uusia tapoja ja tuoda yrityskuva luovalla tavalla myös toimitiloihin ja julkisivuihin.

- PAROC® art -elementti on syntynyt yhteistyössä taiteilija Jan-Erik Anderssonin kanssa, joka on antanut oman näkemyksensä ornamentiikan käyttämisestä kevytelementtirakentamisessa.

Kauneuden lisäksi elementtien tekninen laatu, turvallisuus ja palamattomuus edustavat luokkansa huippua. PAROC-elementit ovat palamattomia ja ne on luokiteltu Euroluokkaan A2-s1,d0. Osastoivina rakenteina PAROC-elementeillä saavutetaan peräti neljän tunnin palonkestävyys.

Jan Erik Andersson (kuva Robert Seger)Jan Erik Andersson (kuva Robert Seger)
Dick Karlsson (kuva Tiina Kokkonen)Dick Karlsson (kuva Tiina Kokkonen)
 
Päivitetty
7.4.2009