Sovella@garage varustaa autotallit, harrastustilat ja varastot

Jokainen voi nyt suunnitella ja varustaa itselleen unelmiensa autotallin ja harrastustilan uusilla Sovella@garage-kalusteilla. Uusi kalustesarja tarjoaa kätevät säilytystilat työkaluille ja autotarvikkeille, puutarhavälineille ja muille kausitavaroille sekä harrastuksiin liittyville välineille.

Tehokkaat ja joustavat säilytys-, työskentely- ja harrastustilat muotoutuvat, kun käytettävissä olevaan tilaan valitaan ja sijoitetaan ensin Sovella@garage-kalusteet, jotka palvelevat parhaiten autotallissa tehtäviä töitä ja harrastustoimintaa. Sen jälkeen asennetaan Sovella®-hyllyjärjestelmä seinillä säilytettäviä tavaroita ja tarvikkeita varten.

Lisätietoa autotallin säilytysjärjestelmästä...

Sovella@garage-kalusteet palvelevat autotallissa tehtäviä töitä ja harrastustoimintaa.Sovella@garage-kalusteet palvelevat autotallissa tehtäviä töitä ja harrastustoimintaa.

Sovella@garage - pöydät, vaunut, kaapit

Uuteen Sovella@garage-kalustesarjaan kuuluvat kestävä, korkeussäädettävä Sovella@garage-työpöytä ja Sovella@garage -siirrettävä työpöytä, joka on kestävän työtason, laatikoston ja kaapin pyörillä oleva yhdistelmä. Lisäksi sarjaan kuuluu kätevästi pyörillä liikuteltava Sovella@garage-huoltovaunu, jonka laatikoston kansi toimii työtasona.

Helposti liikuteltavan Sovella@garage-työkaluvaunun yläosassa on lukittava työkalukaappi, joka on sisustettavissa työkalukoukuilla. Lisäksi sarjaan kuuluu tilaihme, vain puoli neliömetriä lattiatilaa vievä lukollinen Sovella@garage-monitoimikaappi, joka sisältää vahvistetun työtason, laatikon poimintarasioineen sekä reikälevyn työkalukoukkuineen.
 

TyökaluvaunuTyökaluvaunu
MonitoimikaappiMonitoimikaappi
Siirrettävä työpöytä, jossa on kestävä työtaso, laatikosto ja kaappi.Siirrettävä työpöytä, jossa on kestävä työtaso, laatikosto ja kaappi.
Pyörillä liikuteltava huoltovaunu, jonka kansi toimii työtasona. 
Pyörillä liikuteltava huoltovaunu, jonka kansi toimii työtasona.

Sovella@garage-säilytystelineet vapauttavat lattiatilaa

Uudet, säätölistoihin kiinnitettävät säilytystelineet vapauttavat kallisarvoista lattiatilaa mahdollistaen raskaiden tarvikkeiden ja välineiden säilyttämisen seinällä. Rengas/yleistelineen päällä voi säilyttää auton renkaita ja esim. suksiboksia tai kanoottia. Toinen isojen autonrenkaiden säilytykseen tarkoitettu tuote, rengastelinepari, voidaan asettaa roikkumaan vaakakiskoon tai kiinnittää suoraan seinään.

Polkupyörän voi ripustaa säätölistoihin kiinnitetyn polkupyörän kannatinparin varaan. Taittopöytä kiinnitetään säätölistoihin, ja se on ahtaissa tiloissa helppo kääntää alas. Pienet tarvikkeet säilytetään laatikkolistoihin asetettavissa muovilaatikoissa. Työvaatteet ja esim. harrastuksiin liittyvät haalarit on helppo säilyttää naulakossa tai henkarissa vaatetangolla.
 

Valmiit Sovella@garage-yhdistelmät helpottavat suunnittelua

Sovella@garage-sarja sisältää myös suunnittelua helpottavia valmiita hyllyjaksopaketteja jatko-osineen. Lisäksi sarjaan sisältyy käytännöllisiä yhdistelmäpaketteja eri säilytystarpeisiin, kuten esim. työkalujen säilytykseen soveltuva hylly/työkalutaulu/työkalukoukku/aatikkolistapaketti tai puutarhatarvikkeiden säilytykseen sopiva työkalutaulu/teräslankakori/letkunkannatin/koukkupaketti sekä rengas- ja kausitavaroiden säilyttämiseen tarkoitettu teräshylly/rengastelinepaketti. Ahtaisiin tiloihin on suunniteltu kätevä taittopöytä/työkalutaulu/teräshylly/koukkupaketti. Valmiit ratkaisut esillä www.sovellagarage.fi

Seinään kiinnitettävä Sovella®-hyllyjärjestelmä

Hyllyjärjestelmän muodostavat vaakakiskot, säätölistat, kannattimet, hyllyt, korit sekä lisätarvikkeet, kuten esim. reikätaustat ja -levyt ja R-kannattimet, laatikkolistat, naulakot ja vaatetangot. Varastossa säilytettävät kookkaatkin tavarat ja työvälineet pysyvät poissa tieltä Sovella®-hyllyillä. Työkalut ja työvälineet pysyvät kätevästi paikoillaan reikätaustaan kiinnitetyissä kannattimissa.

Pienten tavaroiden säilytykseen sopivat laatikkolistat/muovilaatikot. Painavien rakennustarvikkeiden ja maalipurkkien hyllyihin saadaan tarvittaessa lisää tukevuutta erillisillä teräshyllyn tuilla. Sukset, mailat ym. pitkät tavarat voidaan säilyttää kannattimien varassa ilman hyllyjä.
 

Helppo asentaa

Sovella® on helppo asentaa vaakakiskon avulla seinään. Koko seinää ei tarvitse rei’ittää, vaan riittää, että seinän yläosaan asennetaan vaakakisko, johon pystysuorat säätölistat asetetaan roikkumaan. Hyllyjen asettaminen säätölistoihin käy vaivattomasti. Säätölistojen etäisyyttä toisistaan voi vaihdella myöhemmin, joten hyllystön muuntaminen käy vaivattomasti. Järjestelmän laatu, kantavuus ja kestävyys täyttävät kodin erilaisille säilytysratkaisuille asetetut vaatimukset. Myös esim. puinen kaappi voidaan kiinnittää säätölistoihin kaapinkannattimien avulla, jolloin seinään ei tarvitse tehdä reikiä. - Vaihtoehtoinen asennustapa on asettaa hyllyt säätölistoihin, jotka on kiinnitetty suoraan seinään.

Tutustu seurantakohteeseen: Autotalli järjestykseen
 

Seinän yläosaan asennetaan vaakakisko, johon pystysuorat säätölistat asetetaan roikkumaan.Seinän yläosaan asennetaan vaakakisko, johon pystysuorat säätölistat asetetaan roikkumaan.
Teräshyllyt kestävät painaviakin tavaroita.Teräshyllyt kestävät painaviakin tavaroita.

 
Julkaistu
8.4.2009