Schindler-hissit saneerauskohteisiin

Peruskorjauksen on oltava käytännöllistä myös hissien osalta. Schindler Oy:n modernisointiratkaisujen avulla hissisaneeraus saa parhaat mahdolliset lähtökohdat.

Hissi ei ole pelkkä itsetarkoitus

Hissi, jota on käytetty saneeraamatta yli 20 vuoden ajan, tulee aiheuttamaan kuluja, sillä korjaukset ja huollon tarve lisääntyvät. Lisäksi hissien – ei pelkästään uushissien vaan myös jo olemassa olevien hissien - on tulevaisuudessa täytettävä tiukemmat turvallisuusmääräykset. Eurooppalaisen normin, EN81-80 (SNEL, Safety Norm for Existing Lifts) mukaan vanhempien hissien turvatoimintoja on parannettava, vaikka tekniikka olisikin hyvässä kunnossa.

Tarpeisiinne sopivaa teknologiaa – eikä päinvastoin

Käyttämällä Schindler 6200 –laitteistoa vanha hissikuilu pysyy ennallaan. Schindler Oy tarjoaa riittävästi peruskorjatun hissin ilman olemassa olevan laitteiston tarpeetonta muuntelua, mikä säästää peruskorjauskuluja ja varmistaa sen, että modernisointi tehdään melkein asukkaiden huomaamatta. Modernisointi sopii asuintaloihin ja liiketaloihin, joissa on enintään 15 kerrosta.

Paljon etuja

Matkustajien parantunut turvallisuus on vain yksi Schindler 6200:n tarjoamista eduista. Modernisoitu hissi kuluttaa myös vähemmän energiaa, toimii taloudellisemmin, kulkee käytännöllisesti katsoen äänettömästi ja on mukavampi. Lisäksi hissikori on todella hyvännäköinen.
Käyttöturvallisuus

- Modernisoitu laitteisto täyttää kaikkein tiukimmat lakisääteiset vaatimukset ja enemmänkin. Käyttäjät saavat nauttia parhaasta mahdollisesta turvallisuudesta ja matkustusmukavuudesta.

Älykkyys

- Älykäs hissin ohjausjärjestelmä havaitsee ohjaushäiriöt, ennen kuin ne ehtivät aiheuttaa ongelmia, ja se mahdollistaa tarkan ja ennaltaehkäisevän kunnossapidon.

Muotoilu ja värit valintojen mukaan

- Modernisoidun hissin tulee olla tyylikäs ja samalla sulautua jo olemassa olevaan rakennukseen. Tarjoamme laajan materiaalien ja värien valikoiman. Rakennuksen tyyli ratkaisee, onko ruostumaton teräs, puu, laminaatti vai maalipinta eri värisinä ja pintavaihtoehdoin sopivin valinta takaamaan, että modernisoitu hissikori vastaa odotuksiasi – ja luo parhaan mahdollisen vaikutelman.

Mukautuva asennus ja rakenne

Hissi modernisoidaan suurimmaksi mahdolliseksi vanhan korin kuilumittojen perusteella. Asennuspaikan olosuhteet eivät ole tärkeitä käyttökoneiston sijoitusta suunniteltaessa. Koneisto on malliltaan matala ja säätyvä, joten sen sijoittaminen on helppoa. Käyttökoneisto voidaan asentaa konehuoneeseen tai suoraan kuilun yläosaan jo olemassa olevia köysiaukkoja ja kiinnityksiä hyväksikäyttäen. Vanha vastapaino voidaan myös sijoittaa erikseen.

Hissi tehdään tilaustyönä

Uusin tekniikka sopii täydellisesti jo olemassa olevaan rakennukseen. Asennus on nopeaa ja erittäin tarkkaa. Vaikeasti asennettavia komponentteja, kuten johteita tai vastapainoja, ei vaihdeta, eikä ovikarmeja tarvitse vaihtaa. Ovet sovitetaan jo olemassa oleviin karmeihin. Leveys voidaan määrittää 50 millimetrin välein (600 – 1100 mm), ja asennus on helppoa.
 
Päivitetty
2.4.2009