• Etusivu
  • Talo

Schindler-hissit saneerauskohteisiin

Rakentajan toimitus
Julkaistu 02.04.2009
20094_16010.jpg

Peruskorjauksen on oltava käytännöllistä myös hissien osalta. Schindler Oy:n modernisointiratkaisujen avulla hissisaneeraus saa parhaat mahdolliset lähtökohdat.

Hissi ei ole pelkkä itsetarkoitus

Hissi, jota on käytetty saneeraamatta yli 20 vuoden ajan, tulee aiheuttamaan kuluja, sillä korjaukset ja huollon tarve lisääntyvät. Lisäksi hissien – ei pelkästään uushissien vaan myös jo olemassa olevien hissien - on tulevaisuudessa täytettävä tiukemmat turvallisuusmääräykset. Eurooppalaisen normin, EN81-80 (SNEL, Safety Norm for Existing Lifts) mukaan vanhempien hissien turvatoimintoja on parannettava, vaikka tekniikka olisikin hyvässä kunnossa.

Tarpeisiinne sopivaa teknologiaa – eikä päinvastoin

Käyttämällä Schindler 6200 –laitteistoa vanha hissikuilu pysyy ennallaan. Schindler Oy tarjoaa riittävästi peruskorjatun hissin ilman olemassa olevan laitteiston tarpeetonta muuntelua, mikä säästää peruskorjauskuluja ja varmistaa sen, että modernisointi tehdään melkein asukkaiden huomaamatta. Modernisointi sopii asuintaloihin ja liiketaloihin, joissa on enintään 15 kerrosta.

Paljon etuja

Matkustajien parantunut turvallisuus on vain yksi Schindler 6200:n tarjoamista eduista. Modernisoitu hissi kuluttaa myös vähemmän energiaa, toimii taloudellisemmin, kulkee käytännöllisesti katsoen äänettömästi ja on mukavampi. Lisäksi hissikori on todella hyvännäköinen.

Käyttöturvallisuus

- Modernisoitu laitteisto täyttää kaikkein tiukimmat lakisääteiset vaatimukset ja enemmänkin. Käyttäjät saavat nauttia parhaasta mahdollisesta turvallisuudesta ja matkustusmukavuudesta.

Älykkyys

- Älykäs hissin ohjausjärjestelmä havaitsee ohjaushäiriöt, ennen kuin ne ehtivät aiheuttaa ongelmia, ja se mahdollistaa tarkan ja ennaltaehkäisevän kunnossapidon.

Muotoilu ja värit valintojen mukaan

- Modernisoidun hissin tulee olla tyylikäs ja samalla sulautua jo olemassa olevaan rakennukseen. Tarjoamme laajan materiaalien ja värien valikoiman. Rakennuksen tyyli ratkaisee, onko ruostumaton teräs, puu, laminaatti vai maalipinta eri värisinä ja pintavaihtoehdoin sopivin valinta takaamaan, että modernisoitu hissikori vastaa odotuksiasi – ja luo parhaan mahdollisen vaikutelman.

Mukautuva asennus ja rakenne

Hissi modernisoidaan suurimmaksi mahdolliseksi vanhan korin kuilumittojen perusteella. Asennuspaikan olosuhteet eivät ole tärkeitä käyttökoneiston sijoitusta suunniteltaessa. Koneisto on malliltaan matala ja säätyvä, joten sen sijoittaminen on helppoa. Käyttökoneisto voidaan asentaa konehuoneeseen tai suoraan kuilun yläosaan jo olemassa olevia köysiaukkoja ja kiinnityksiä hyväksikäyttäen. Vanha vastapaino voidaan myös sijoittaa erikseen.

Hissi tehdään tilaustyönä

Uusin tekniikka sopii täydellisesti jo olemassa olevaan rakennukseen. Asennus on nopeaa ja erittäin tarkkaa. Vaikeasti asennettavia komponentteja, kuten johteita tai vastapainoja, ei vaihdeta, eikä ovikarmeja tarvitse vaihtaa. Ovet sovitetaan jo olemassa oleviin karmeihin. Leveys voidaan määrittää 50 millimetrin välein (600 – 1100 mm), ja asennus on helppoa.

Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Ylimääräinen yhtiökokous
Ylimääräinen yhtiökokous pidetään hallituksen kutsusta. Lisäksi tilintarkastaja tai osakkeenomistajat, joilla on vähintään 10 % tai yhtiöjärjestyksessä mainittu pienempi osa yhtiön kaikista osakkeista, ovat oikeutettuja vaatimaan yhtiökokouksen koollekutsumista kirjallisesti ilmoittamansa asian käsittelemiseksi. Tässä tapauksessa on kokouskutsu toimitettava kahden viikon kuluessa vaatimuksen saapumisesta.
202210_47202.jpg
Onnistunut hanke
Lähteä yksin vetämään rakentamis- tai remonttihanketta ilman ammattiapua saattaa olla haastavaa ja stressaavaa. Ilman ammattilaisten ohjausta ja asiantuntemusta voi olla vaikeuksia tehokkaassa suunnittelussa, kustannusten hallinnassa ja odottamattomien ongelmien ratkaisemisessa. Lisäksi ammattilaiset voivat tarjota arvokkaita neuvoja ja vinkkejä, jotka voivat säästää aikaa, vaivaa ja kustannuksia pitkällä aikavälillä. Yhteistyö ammattilaisten kanssa varmistaa, että lopputulos vastaa odotuksia ja rakentamisen standardeja sekä pysyy tiukasti budjetissa.Rakentajan tai remontoijan kannattaakin palkata osaava ammattilainen projektin veto- ja suunnitteluvastuuseen.
20093_15922.jpg
Nyt rakennetaan edullisesti myös muuttovalmiiksi!
Kastelli uusi Economy –mallisto on saanut hurjan suosion. Muuttovalmiiksi rakennettu Economy tarjoaa jo edullisimmassa hintaluokassa kaikki tasokkaan Kastelli-asumisen edut; kestävät ja energiatiiviit rakenteet, arkkitehtien suunnitteleman toimivuuden sekä paikallarakennetun Kastelli-talon korkean jälleenmyyntiarvon. Economyn perusvarusteluun kuuluu mm. lattialämmitys, laatoitetut pesutilat, Puustelli-kalusteet jne.Tutustu Economy-varusteluun ja sisustukseen katsomalla esittelyvideo
20225_78121.jpg
Mitä maalämpö maksaa ja paljonko se säästää?
Maalämpö tarjoaa paitsi ekologista myös erityisen vaivatonta lämmitystä – kun maalämpöpumppu on asennettu ja asetukset ohjausyksikköön tehty, lämmitys ei vaadi lisätyötä. Taloudellisesti järkevintä maalämpöön sijoittaminen on silloin, kun lämmitettäviä neliöitä on paljon. Maalämpöpumppu tuo myös turvaa energian hinnanvaihteluihin, sillä se tarvitsee lämmön tuottamiseen vain vähän sähköä.
kiinnitysmalli
Kiinnitystarvikkeet turvalliseen rakentamiseen
Rakentaminen perustuu eri materiaaleista koostuvien osien kiinnittämiseen. Turvallinen kiinnittäminen alkaa alustana toimivalle rakennusmateriaalille soveltuvan kiinnikkeen valinnalla.
20082_9131.jpg
Muunto Good Living - säilytystilaa vaativiinkin kohteisiin
Arvostatko kodissasi tyyliä, toimivuutta ja laatua? Muunto on nerokas ratkaisu moniin kodin sisustusvalintoihin. Muunto on samalla näyttävä sisustuselementti ja tehokas säilytysjärjestelmä. Muunto on yhtä sopiva olohuoneeseen, makuuhuoneeseen kuin eteiseen, kodin haasteelliseen vastaanottotilaan, tai vaikka yhtenäisesti näihin kaikkiin samalla kertaa. Muunto suorastaan inspiroi yksilöllisiin ratkaisuihin, sillä muuntelun mahdollisuudet ovat lukemattomat. Järjestelmä perustuu seinäpanelointiin ja monipuoliseen varusteluosien valikoimaan. Muunto on pitkäaikainen hankinta, joka on muunneltavissa ja täydennettävissä sitä mukaa kun koti ja tarpeet muuttuvat.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton