Nyt rakennetaan edullisesti myös muuttovalmiiksi!

Kastelli uusi Economy –mallisto on saanut hurjan suosion. Muuttovalmiiksi rakennettu Economy tarjoaa jo edullisimmassa hintaluokassa kaikki tasokkaan Kastelli-asumisen edut; kestävät ja energiatiiviit rakenteet, arkkitehtien suunnitteleman toimivuuden sekä paikallarakennetun Kastelli-talon korkean jälleenmyyntiarvon. Economyn perusvarusteluun kuuluu mm. lattialämmitys, laatoitetut pesutilat, Puustelli-kalusteet jne.

Tutustu Economy-varusteluun ja sisustukseen katsomalla esittelyvideo

Omalla työllä voit säästää

Kastellin rakentamistapa on oikea omatoimisen talo- tai huvilarakentajan toiveratkaisu. Kastelli-järjestelmä tarjoaa kehittyneimmän tavan säästää omalla työllä. Hyvän suunnittelun ja teollisen esivalmistuksen ansiosta Kastelli-talon tai -huvilan rakentaminen on helppoa, nopeaa ja edullista. Kastellin kanssa voit vapaasti valita oman työsi osuuden hyödyntäen omaa työpanostasi ja esim. talkootyötä. Kysy lisää omatoimirakentamisen säästöistä Kastelli-kauppiaalta.

Lisätietoa Kastelli-Taloista...

Nyt huviloitakin muuttovalmiina!

Kastellin Täyslämpimät huvilat valloittavat markkinoita vauhdilla. Kastelli-huviloiden ylivoimainen rakentamistapa, uudet mallistot ja runsaat toimitussisällöt kiinnostavat yhä useampaa huvilarakentajaa. Kastelli tekee huviloita myös muuttovalmiiksi. Edulliset Economy- ja Valmishuviloiden sisustusratkaisut ja monipuolinen varustelu ovat nyt nähtävillä netissä. Tutustu mallistoihin, ihastu ammattilaisten suunnittelemiin sisustuksiin ja tilaa Kastellin UUSI HUVILAKIRJA
 
Julkaistu
1.4.2009