Lämmön varaaminen Avaterm-varaajilla

Lämmön varaaminen ja siirtäminen veden avulla on luonnollinen ja tehokas tapa, jota suomalaiset ovat käyttäneet kotiensa lämmitykseen jo sukupolvien ajan. Liitä lämmitysjärjestelmääsi Akvaterm-varaaja – lämmität kotisi entistä helpommin, turvallisemmin ja edullisemmin.

KäyttövesiKäyttövesi
LämmitysLämmitys

Lämmitys ja käyttövesi samalla ratkaisulla

Kotisi lämmitysjärjestelmällä on kaksi tärkeää tehtävää: kodin sisälämpötilan pitäminen miellyttävän tasaisena sekä lämpimän käyttöveden tuotto. Tehokkaan Akvaterm-varaajan avulla ratkaiset molemmat tehtävät luotettavasti ja turvallisesti – kaikilla energiamuodoilla.

Lämpö, joka hyväilee

Vesikiertoisen lämmityksen laadun huomaat parhaiten kovilla pakkasilla. Sisäilma on tasaisen lämmintä ja hengityksen kannalta miellyttävää. Lisäksi vesikiertoinen lämmitys vähentää tasaisen lämpösäteilynsä ansiosta huonepölyn leviämistä. Märkätiloissa lattialämmitys lisää oleskelumukavuutta ja nopeuttaa lattian pintakosteuden kuivumista.

Akvaterm-varaaja on keskeinen osa vesikiertoista lämmitysjärjestelmääsi. Se tasaa lämmityslaitteen tuottaman lämmön mukavaksi ja turvalliseksi kaikissa lämmönjakojärjestelmissä.

Joustava Akvaterm

Varaa itsellesi oikeus valita. Akvaterm-varaaja soveltuu hyvin useimpien lämmönlähteiden yhteyteen ja antaa Sinulle vapauden valintaan myös tulevaisuudessa - lämmitätkö puulla, lämpöpumpulla, pelletillä vai öljyllä? Valitsetko aurinkoenergian lisälämmöksi? Lämmityslaitteesta ja energianlähteestä riippumatta Akvaterm varmistaa, että tunnelmasi säilyy kotoisena.

Säästä energiaa ja ympäristöä – huomaat sen myös kukkarossa

Akvatermin avulla lämmitysjärjestelmäsi hyötysuhde nousee ja energiaa säästyy. Lämmityslaitteesi toimii tehokkaammin ja ympäristöystävällisemmin - hyötysuhde nousee. Puuta poltettaessa palamistulos paranee ja ympäristöpäästöt pienenevät. Voit varata lämpöä silloin, kun sinulla on aikaa (puu) tai energia on edullista (yösähkö).

Valitse mukavuus

Oikein mitoitettu Akvaterm-varaaja vapauttaa Sinut pannuhuoneesta vaikkapa olohuoneen sohvalle. Akvaterm-mallistosta löydät kotiisi soveltuvan, huolettoman ja helppokäyttöisen lämminvesivaraajan. Ensisijaisesti suositeltava vaihtoehto on vakiovaraaja, jonka tilavuus on 500-5000 litraa. Vakiovaraajien lisäksi Akvaterm valmistaa myös saneerausvaraajia sekä erikoisvaraajia asiakkaan käyttötarpeen mukaan.

Varaajalämmityksen edut

– Energia voidaan tuottaa, kun se on halvinta.
– Lämmityslaitetta voidaan kuormittaa korkealla ja tasaisella teholla, jolloin saavutetaan paras hyötysuhde ja pienimmät ympäristöpäästöt.
– Varaajan avulla saaadaan miellyttävän alhainen lämmönjakajan lämpötila ja mukava huonelämpötila
– Lämmintä käyttövettä on riittävästi.

Varaa heti paikkasi lämpimässä.
 
Päivitetty
19.8.2009