• Etusivu
  • LVI

Lämmön varaaminen Avaterm-varaajilla

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Kaukora Oy
Päivitetty 19.08.2009
20093_15880.jpg

Käyttövesi

Lämmön varaaminen ja siirtäminen veden avulla on luonnollinen ja tehokas tapa, jota suomalaiset ovat käyttäneet kotiensa lämmitykseen jo sukupolvien ajan. Liitä lämmitysjärjestelmääsi Akvaterm-varaaja – lämmität kotisi entistä helpommin, turvallisemmin ja edullisemmin.

Lämmitys
Lämmitys

Lämmitys ja käyttövesi samalla ratkaisulla

Kotisi lämmitysjärjestelmällä on kaksi tärkeää tehtävää: kodin sisälämpötilan pitäminen miellyttävän tasaisena sekä lämpimän käyttöveden tuotto. Tehokkaan Akvaterm-varaajan avulla ratkaiset molemmat tehtävät luotettavasti ja turvallisesti – kaikilla energiamuodoilla.

Lämpö, joka hyväilee

Vesikiertoisen lämmityksen laadun huomaat parhaiten kovilla pakkasilla. Sisäilma on tasaisen lämmintä ja hengityksen kannalta miellyttävää. Lisäksi vesikiertoinen lämmitys vähentää tasaisen lämpösäteilynsä ansiosta huonepölyn leviämistä. Märkätiloissa lattialämmitys lisää oleskelumukavuutta ja nopeuttaa lattian pintakosteuden kuivumista.

Akvaterm-varaaja on keskeinen osa vesikiertoista lämmitysjärjestelmääsi. Se tasaa lämmityslaitteen tuottaman lämmön mukavaksi ja turvalliseksi kaikissa lämmönjakojärjestelmissä.

Joustava Akvaterm

Varaa itsellesi oikeus valita. Akvaterm-varaaja soveltuu hyvin useimpien lämmönlähteiden yhteyteen ja antaa Sinulle vapauden valintaan myös tulevaisuudessa - lämmitätkö puulla, lämpöpumpulla, pelletillä vai öljyllä? Valitsetko aurinkoenergian lisälämmöksi? Lämmityslaitteesta ja energianlähteestä riippumatta Akvaterm varmistaa, että tunnelmasi säilyy kotoisena.

20093_15882.jpg

Säästä energiaa ja ympäristöä – huomaat sen myös kukkarossa

Akvatermin avulla lämmitysjärjestelmäsi hyötysuhde nousee ja energiaa säästyy. Lämmityslaitteesi toimii tehokkaammin ja ympäristöystävällisemmin - hyötysuhde nousee. Puuta poltettaessa palamistulos paranee ja ympäristöpäästöt pienenevät. Voit varata lämpöä silloin, kun sinulla on aikaa (puu) tai energia on edullista (yösähkö).

Valitse mukavuus

Oikein mitoitettu Akvaterm-varaaja vapauttaa Sinut pannuhuoneesta vaikkapa olohuoneen sohvalle. Akvaterm-mallistosta löydät kotiisi soveltuvan, huolettoman ja helppokäyttöisen lämminvesivaraajan. Ensisijaisesti suositeltava vaihtoehto on vakiovaraaja, jonka tilavuus on 500-5000 litraa. Vakiovaraajien lisäksi Akvaterm valmistaa myös saneerausvaraajia sekä erikoisvaraajia asiakkaan käyttötarpeen mukaan.

Varaajalämmityksen edut

– Energia voidaan tuottaa, kun se on halvinta.
– Lämmityslaitetta voidaan kuormittaa korkealla ja tasaisella teholla, jolloin saavutetaan paras hyötysuhde ja pienimmät ympäristöpäästöt.
– Varaajan avulla saaadaan miellyttävän alhainen lämmönjakajan lämpötila ja mukava huonelämpötila
– Lämmintä käyttövettä on riittävästi.

Varaa heti paikkasi lämpimässä.

20093_15883.jpg
Kaukora Oy
LVI
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

Lämminvesivaraaja, josta lähtee putkia
Akvaterm-varaajat
Lämmön varaaminen veteen on käytännöllinen ja helppo tapa varastoida lämpöä. Lämminvesivaraajalla täydennettyä vesikeskuslämmitystä voidaan pitää hyvänä ja toimivana ratkaisuna sekä nyt että myös pitkälle tulevaisuuteen, koska se on energian lähteestä riippumaton.
20074_4346.jpg
Akvaterm-lämmönvaraaja
Ketju on yhtä vahva kuin…Sanonta pätee hyvin lämmityskattila-asennukseen. Usein mielenkiinto kohdistuu vain itse kattilaan. Vähintään yhtä tärkeää on ammattimainen asennustyö. Uuden kattilan ja varaajan osto on kuin naimisiinmeno, ei siis mikään pikku juttu.Kattilan luvataan toimivan noin 20-25 vuotta. Yhtä tärkeää on sen optimaalinen toiminta koko elinkaarellaan. Oikealla tavalla toimivat latauspumppu, shunttiautomatiikka, pumput, venttiilit, putkimitoitukset sekä asennustavat muodostavat toimivan kokonaisuuden. Siksi ketjun kaikkien lenkkien on oltava yhtä vahvoja. Kaukora Oy tuo maahan kaikkia näitä tuotteita, joten pakettihankintana voit olla varma ketjun kestävyydestä.Lisätietoa lämmönvaraajista
20083_9758.jpg
Lämmön varaaminen
Lämmön varaaminen veteen on helppo ja käytännöllinen tapa varastoida lämpöä. Lämminvesivaraajia käytetään lisäämään asumismukavuutta, parantamaan energialähteen palamistulosta ja mahdollistamaan valmiuden myös tulevaisuudessa erilaisille energia- ja laitevaihtoehdoille.
20115_25731.jpg
Sadevesijärjestelmän ongelmat
Sadevesijärjestelmän tehtävänä on kerätä sadevesi ja siirtää se turvallisesti pois rakennuksen läheisyydestä. Puutteellinen tai viallinen järjestelmä ei toimi oikein ja saattaa johtaa homevaurioihin. Vesivekin sadevesijärjestelmä täyttää laatuvaatimukset ja kestää takuulla vuodesta toiseen. Vesivek sopii jokaiseen kotiin.Katso värikartat ja tuotekuvastot
20087_12075.jpg
Unikeonpäivä sunnuntaina
Unikeonpäivää vietetään Suomessa 27. heinäkuuta. Merkkipäivänä muistettiin alunperin seitsemää Efesoksen marttyyriä. Legendan mukaan nuo nuorukaiset pakenivat 200-luvulla kristittyjä vainonnutta keisari Deciusta luolaan ja heräsivät 200 vuotta myöhemmin.Unikeonpäivä ilmestyi suomalaiseen kalenteriin 1600-luvulla, muissa maissa päivää ei edes suuremmin huomioda. Näin unikeonpäivää voidaan syystä kutsua suomalaiseksi erikoisuudeksi. Näkyvimmin unikeonpäivää vietetään Naantalissa, jossa herätetään joku julkisuuden henkilö. Vuoden unikeko herätetään heittämällä hänet sängystään venesataman altaaseen aamulla kello 07.00. Vuoden Unikeon henkilöllisyys on perinteisesti paljastunut vasta, kun päivänsankari nousee ylös vedestä. Tämän lisäksi päivän aikana on useita eri juhlallisuuksia, joihin yleisö osallistuu yövaatteissaan.
200710_7216.jpg
Tyylikkäät listat ja paneelit
Kun rakennat kotiasi, valitse osaava kumppani. Lista-Center on mukana, kun suunnittelet, rakennat, uudistat tai viimeistelet. Listat ja paneelit viimeistelevät kodin ja lopputulos hivelee silmää. CENTline on yksi Suomen suosituimmista ja monipuolisimmista: siksi niin moni koti näyttää valmiilta.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton