Rakenna piha puusta

Messuille on toteutettu mallipihoja, joita saat ideoita ja vinkkejä pihan rakentamiseen. Eri puumateriaaleja on käytetty terasseissa, aidoissa, tilaratkaisuissa, pergoloissa, kulkuväylissä, laiturissa ja kasvien sijoittelussa. Tule tutustumaan, osasto 6m41.

Tule terassikouluun!

Osastolla on päivittäin myös Puuinfon terassikoulu. Tästä työnäytöksestä saat kaiken tarvittavan tiedon terassin rakentamiseen; perustuksista pintakäsittelyyn ja rungosta kaiteisiin asti. Asiantuntijat vastaavat puurakentamista koskeviin kysymyksiisi. Terassikouluajat: torstaina ja perjantaina klo 14 ja 16, viikonloppuna klo 11, 13 ja 15.

Osastolla mukana: Oy Lunawood Ltd, Metsäliitto puutuoteteollisuus Finnforest, Pölkky Oy, Suomen Lämpöpuu Oy, Hyvinkään Puutavara Oy, OP-Puu Oy, Oy Sahakonttori Ab, Tammiston Puu Oy, Osmo Color, Kestopuuteollisuus, Lämpöpuuyhdistys ja Puuinfo Oy.
Suomen suurin puutarha-alan tapahtuma, Kevätpuutarha 09, järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 26.-29. maaliskuuta.
Lähes 200 näytteilleasettajan osastojen ja ohjelmalavan lisäksi messuhalliin rakennetaan upea, 1400 m2 laajuinen yleiskoristelualue, jonka teemana on puutarhan muodot ja värit. Tavoitteena on tarjota kuluttajalle ideoita ja inspiraatiota oman puutarhan muotojen kehittelyyn.


Yhdellä lipulla samalla kertaa kaikki tapahtumat: Oma Koti, Kevätpuutarha, OmaMökki, Asuntomarkkinat ja Sisusta!

MESSUJEN AUKIOLOAJAT:
torstaina 26.3. klo 11-18 (torstaina kaksi yhden hinnalla!)
perjantaina 27.3. klo 10-18
lauantaina 28.3. klo 10-18
sunnuntaina 29.3. klo 10-18
 
Julkaistu
25.3.2009