ABB Busch-Jaeger Oy aloittaa toimintansa

ABB Oy:n ja Ensto Oy:n välinen yrityskauppa koskien Ensto Busch-Jaeger Oy:n liiketoimintaa on vahvistettu 27. helmikuuta 2009, ja liiketoiminta on siirtynyt kokonaan ABB Oy:n omistukseen.

”Investointi tukee ABB:n strategiaa laajentaa tarjontaa yritysostoin,” ABB Oy:n toimitusjohtaja Mikko Niinivaara toteaa. ”Se luo hyvät mahdollisuudet vahvistaa tuotetarjontaa ja entistä paremmin vastata asiakkaiden tarpeisiin energiatehokkailla talotekniikkaan ja rakennusautomaatioon liittyvillä ratkaisuilla."

Uuden yhtiön nimi muuttuu 1.4.2009 ABB Busch-Jaeger Oy:ksi ja toimitusjohtajana jatkaa Paavo Tammisto.

Yhtiön liikevaihto vuonna 2007 oli lähes 40 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa on noin 100 henkilöä, jotka siirtyvät ABB Oy:n palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

Yhtiön tarjontaan kuuluvat tutut sähköasennuskalusteet - Jussi, Impressivo ja Kosti, KNX -taloautomaatiojärjestelmät sekä laaja valikoima asennustarvikkeita asuin- ja liikerakennusmarkkinoille. Tehdas sijaitsee Porvoossa.

”Me keskitymme jatkossakin siihen, missä olemme hyviä. Nyt meillä on siihen enemmän voimaa”, ABB Busch-Jaeger Oy:n toimitusjohtaja Paavo Tammisto sanoo.

 
Julkaistu
18.3.2009