Lämmön varaaminen

Lämmitys ja käyttövesi samalla ratkaisulla

Akvatermin avulla lämmitysjärjestelmäsi hyötysuhde nousee ja energiaa säästyy. Lämmityslaitteesi toimii tehokkaammin ja ympäristöystävällisemmin – hyötysuhde nousee. Puuta (klapi, pelletti, hake) poltettaessa palamistulos paranee ja ympäristöpäästöt pienenevät. Lämpöä voi varata silloin, kun on aikaa (puu) tai energia on edullista. Auringon antama energia voidaan hyödyntää jo varhaisesta keväästä siirtämällä lämpö varaajaan. Lämpöpumpun käyttökin tehostuu huomattavasti, kun sen keräämä lämpö voidaan säilöä ja jakaa varaajan kautta.

Olemme kiinnittäneet erityisen paljon huomiota lämpöhävioiden minimoimiseen. Varaajiemme eristys pitää lämmön tallessa ja juuri oikeaan kohteeseen käytettävissä. Varaajan eristyksellä on keskeinen merkitys koko lämmitysjärjestelmän energiatehokkuudelle.

Lisätietoa Akvatermin varaajista...

Valitse mukavuus

Akvaterm mallistosta löydät kotiisi soveltuvan huolettoman ja helppokäyttöisen lämminvesivaraajan. Ensisijaisesti vaihtoehto löytynee vakiomallistostamme (tilavuudet 300 – 5000 litraa). Vakiovaraajien lisäksi valmistamme paljon asiakkaan käyttötarpeiden mukaan räätälöityjä säiliöitä. Räätälöinti voi tarkoittaa ahtaisiin tiloihin soviteltua ratkaisua, monikäyttöratkaisuja, vaativia käyttövesimitoituksia, aurinkomitoituksia yms.

 
Julkaistu
13.3.2009