• Etusivu
  • Talo

Tervetuloa Fenestran ikkunoiden asennusnäytökseen to 19.3.

Rakentajan toimitus
Julkaistu 12.03.2009
20093_15539.jpg

Asennusnäytöksessä kannattaa piipahtaa juuri nyt!
Tiesitkö, että ikkunat ja ovet ovat kehittyneet merkittävästi viime vuosien aikana? Fenestran käyttämät materiaalit ja tekniset ratkaisut vastaavat entistä monipuolisemmin nykyaikaisen rakentamisen ja remontoinnin vaatimuksiin.

Asennusnäytöksessä saat tärkeää tietoa Fenestran laadukkaista ja energiatehokkaista ikkuna- ja oviratkaisuista. Kerromme mm. kuinka paljon uudenlaisilla ikkunoilla voi säästää energiaa ja pienentää lämmityslaskuja tai torjua melua, liiallista auringonpaahdetta ja uv-säteilyä!

Asennusnäytös to 19.3.

Asennusnäytöksessä näet, miten kätevää ja nopeaa nykyaikainen ikkuna-ja oviasennus on. Samalla saat asiantuntijoiltamme hyödyllisiä vinkkejä!

Aika: to 19.3.2009, klo 10-18.00
Paikka: Lauhatie 31 A, 01300 Vantaa

Tervetuloa!Lisätietoa Fenestran ikkunoista...

Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20115_25991.jpg
Viikon kysymys: Julkisivun puhdistus?
Kysymys:Asun 10 vuotta vanhassa paritalossa ja julkisivu on likaantunut aika pahasti. Ja etenkin valkoiset räystäslaudat ovat tummuneet reilummin ja niitä tuskin täysin puhtaaksi saakaan. Mitä pesuainetta olisi syytä käyttää, onko huoltopesu ok? Riittääkö, että lisää ainetta painepesurin pesuainesäiliöön ja ruiskuttaa sillä? Harjaamiselta tuskin välttyy painepesuriakaan käytettäessä? Räystäslautoja puhdistettaessa vettä voi päästä raoista sisään rakenteeseen, täytyykö räystäslaudat pestä ilman paineellista vettä?
20201_62202.jpg
Kiinnitä ilman ruuveja tai laastia - katso asennusohjeet
Pitäisi kiinnittää kipsilevyt seinään, etkä halua käyttää ruuveja tai saneerauslaastia. Pieni väliseinä harkoista, mutta juotosbetonia ei löydy mistään. Miten saisit jalkalistat kiinni tiiliseinään proppaamatta? Tuntuuko tutulta? Liimaaminen on varmasti käynyt mielessä, mutta ottaako se edes kiinni?Kiinnityslaasti ja ruuvit ovat saaneet kilpailevan vaihtoehdon. Nopeasti kuivuva ja laajentumaton Tytan 60 sec liimavaahto saavuttaa alkutartuntalujuutensa jo 60 sekunnin jälkeen. Laajentumattomuus takaa liitettävien elementtien vakauden ja estää elementtien liikkumisen.
20115_25991.jpg
Viikon kysymys: Keittiön välitilan panelointi?
Kysymys:Tarvitseeko keittiön välitilan panelointi koolausta vai voiko liimata suoraan seinään? Entä tarvitseeko maalattua panelia käsitellä vielä venelakalla? Jos tarvitsee niin käsitelläänkö pinta asennuksen jälkeen vai jokainen yksittäinen paneelinpätkä erikseen ennen asennusta?
neljähenkinen perhe on lähdössä kotoa. isä ja äiti laittavat lapsille kenkiä jalkaan eteisessä polvillaan
Miten paljon kotiautomaatiosta on apua vaikka liikuntarajoitteiselle?
Kuluttavatko yöksi tai kotoa poistuessasi päälle jääneet valot usein turhaa sähköä kotonasi? Mietitkö usein kodin tai vapaa-ajan asunnon sähkölaitteiden tilaa tai kutsumattomia vieraita silloin kun et itse ole paikalla? Kotiautomaatiosta löytyy apu kaikkeen tähän, mutta tiesitkö, miten paljon kotiautomaatiosta saattaa olla apua myös liikuntarajoitteiselle?
kiinnitys
Oikeaoppinen ja turvallinen kiinnittäminen
Valitse kiinnike oikein perusteinMihin rakennusmateriaaliin kiinnität ja minkä laatuista rakennusmateriaali on?Minkälaisia olosuhteita asennuksen tulee kestää?Minkälainen kuormitus asennukseen kohdistuu?
20095_16567.jpg
Kevytrakenteinen ja siisti ovikatos
Fastlock Canopy-ovikatos kohentaa talon ilmettä ja suojaa sisäänkäyntiä sateelta ja lumelta, mutta päästää valon läpi. Katoksen kaarevan muodon ja luistavan katemateriaalin ansiosta lumi ei keräänny katoksen päälle.Fastlock Canopy-katosta on saatavana puurunkoisena ja alumiinirunkoisena versiona, molempia kahta eri kokoa: yksilehtiselle ja kaksilehtiselle ovelle. Asennusvalmiiseen ovikatospakkaukseen sisältyvät katoksen runkorakenne, mittaan leikatut Fastlock Uni-valokatepalat sekä kaikki tarvittavat kiinnikkeet. Canopy-katosten katemateriaalina on Icopalin polykarbonaatista valmistettu laadukas Fastlock Uni -valokate.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton