Clein Johanssonista MONIER-konsernin Pohjoismaiden ja Baltian yksikön uusi toimitusjohtaja

Clein Johansson on nimitetty MONIER-konsernin Pohjoismaiden ja Baltian yksikön uudeksi toimitusjohtajaksi. Hän on toiminut aikaisemmin Ahlsell-konsernin palveluksessa ja hänellä on monivuotinen kokemus sekä kansallisten että kansainvälisten yritysten johtotehtävistä. Clein Johansson astuu virkaan 16. maaliskuuta. Johanssonin edeltäjä Mark Randall siirtyy MONIERin Britannian yksikön toimitusjohtajaksi.

" MONIER on johtava kattomateriaalien toimittaja Pohjoismaissa ja Baltiassa ja olemme iloisia saadessamme Clein Johanssonin joukkoomme, sanoo Thomas Nilsson, Monier Roofing -yrityksen talousjohtaja. Johansson on erinomainen seuraaja aiemmalle toimitusjohtajalle Mark Randallille, joka palaa nyt kotimaahansa ja aloittaa MONIERin Britannian yksikön toimitusjohtaja. Clein Johansson on hyvin kokenut, osaava ja innostunut johtaja, mikä antaa meille hyvät edellytykset jatkaa MONIERin kehittämistä pitkälle tulevaisuuteen.

42-vuotiaalla Clein Johanssonilla on takanaan pitkä ja monivuotinen kokemus niin kansallisilta kuin kansainvälisiltäkin foorumeilta. Hän on työskennellyt mm. Ahlsell-konsernissa sekä useissa johtotehtävissä ABB:lla. Maaliskuun 16. päivä hän siirtyy MONIER-konsernin Pohjoismaiden ja Baltian yksikön johtoon. Tehtävä kattaa 450 työntekijää, useita tuotantoyksikköjä kaikissa maissa ja liikevaihdon, joka vuonna 2007 oli 131 miljoonaa euroa.

"Tuntuu jännittävältä saada johtaa yritystä, jolla on niin paljon potentiaalia ja jonka historialliset katon asennuksen perinteet kulkevat käsi kädessä tulevaisuuden innovaatioiden kanssa, sanoo Clein Johansson, MONIER-konsernin Pohjoismaiden ja Baltian yksikön tuleva toimitusjohtaja. Tulee olemaan mieluisa haaste saada useampia ihmisiä nostamaan katseen kattoa kohti, ja on myös hyvin innostavaa saada antaa henkilökohtainen panos Pohjoismaiden ja Baltian katto-osaamisen kehityksessä.

Clein Johansson on naimisissa ja kolmen lapsen isä. Hän asuu Sollentunassa Pohjois-Tukholmassa. Mark Randall, joka on toiminut MONIERin Pohjoismaiden ja Baltian yksikön toimitusjohtajana vuodesta 2002, aloittaa MONIERin Britannian yksikön toimitusjohtajana.

Tietoa Monierista

MONIER on johtava kattomateriaalien toimittaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Yrityksellä on laaja valikoima kattopaketteja sisältäen kattotiilet, erikoistiilet ja kattotarvikkeet eli kaikki, mikä tekee katon toimivaksi ja silmää miellyttäväksi. Monierilla on 450 työntekijää Pohjoismaissa ja Baltiassa ja vuonna 2007 yrityksen liikevaihto oli 131 miljoonaa euroa. Ruotsissa sijaitsee yrityksen pääkonttori sekä kaksi tehdasta. Tunnettuja tavaramerkkejämme ovat mm. Vittinge, Jönåker ja KDN.

Monierin Pohjoismaiden ja Baltian yksikkö on osa Monier-konsernia. Yrityksellä on yhteensä 200 tuotantoyksikköä ja edustus 46 maassa. Monier on maailman johtava harjakattojen, kattotuotteiden, kattotarvikkeiden ja savupiippujen valmistaja. Vuonna 2007 Monierlla oli 11 800 työntekijää ja yrityksen myynti oli yli 1,6 miljardia euroa.

Lisätietoa Monier-tiilikatteista...

Avaimet käteen tiilikattoremontti

Jätä yhteydenottopyyntö, niin Ormaxin valtuuttama asentaja ottaa yhteyttä sopiakseen ilmaisen arviokäynnin.

 

  • Jätä yhteydenottopyyntö, niin Ormaxin valtuuttama asentaja ottaa yhteyttä sopiakseen ilmaisen arviokäynnin.
  • Ilmaisella arviokäynnillä saat tarjouksen kattoremontista, joka ei sido sinua mihinkään. 
Julkaistu
11.3.2009