Uuden ulko-oven asentaminen vanhaan oviaukkoon on helppoa

Fenestran ovimallisto tarjoaa remontoijille ja rakentajille rohkeita, persoonallisia ja käytännöllisiä ratkaisuja. Fenestra valmistaa ovet korjausrakentajien tarpeisiin myös määrämittaisina. Määrämittaisen oven asentaminen vanhaan oviaukkoon on helppoa ja nopeaa. Valitse kotiisi sopiva malli laajasta valikoimastamme. Fenestran ovikatalogissa on mainittu kunkin ovityypin minimi- ja maksimikoko.

Ovet toimitetaan noin 4-5 viikon kuluessa, myös värilliset ja erikoismittaiset mallit. Asennus- ja hoito-ohjeet saat tilaamiesi ovien mukana. Ikkunoiden uusimisen yhteydessä on mahdollista tilata Fenestralta myös ovien asennuspalvelu. Muistathan, että voit hyödyntää kotitalousvähennyksenä jopa 6000 euroa asennustyöstä.

H53H53
FE19FE19
FE44FE44

Enemmän vaihtoehtoja – enemmän yksilöllisyyttä

Maalattujen ulko-ovien kasvava suosio perustuu helppohoitoisuuteen ja kestävyyteen. Ovea valittaessa kannattaa kiinnittää huomiota ovipinnan laatuun. Ovi maalataan yhä useammin talon julkisivuun sopivaan sävyyn. Käyttämällä Fenestran harkiten valittuja vakiovärisävyjä on helppo antaa kodille yksilöllinen ilme.

Fenestran valikoimasta löytyvät niin perinteiset, modernit kuin klassisetkin värivaihtoehdot. Ulko-ovi toimii myös sisustuselementtinä, onhan ulko-ovien sisäpuolinen kuviointi olennainen osa eteistilojen sisustusta. Ulko-ovi toimii kahteen suuntaan: ulkoapäin se antaa leimansa talon luonteelle, sisältäpäin se on osa eteistilan ilmettä.

Piristä kotisi ilmettä myös uusilla sisäovilla!

Valmistamme ulko-ovien kanssa yhteensopivat sisäovet. Laajasta mallistosta ja vakiovärivalikoimasta löytyy sopivan tyylinen ja värinen ovi niin uuteen kuin remontoitavaan kotiin tai vapaa-ajan asuntoon.Ovissa Fenestra noudattaa samaa tinkimätöntä ja laadukasta linjaa kuin edistyksellisyydestään tunnetuissa ikkunoissaan. Ainutlaatuinen Fenestran ovi syntyy toimivista yksityiskohdista.

Omakotitalo Liinaharjaan:
Seurantakohteen pääoveksi valittiin Fenestran Moderni-malliston ulko-ovi FE44. Levikkeeksi valittiin FK30. Myös muut kohteen ulko-ovet ovat Fenestran mallistosta: teknisen tilan ovi, autotallin ovet, pihasaunan ovi sekä varastojen ovet. Tutustu seurantaan ja ovien asennuksiin tästä.
 
Julkaistu
11.3.2009