• Etusivu
  • Talo

Uuden ulko-oven asentaminen vanhaan oviaukkoon on helppoa

Rakentajan toimitus
Päivitetty 10.03.2009
20093_15468.jpg

H53

Fenestran ovimallisto tarjoaa remontoijille ja rakentajille rohkeita, persoonallisia ja käytännöllisiä ratkaisuja. Fenestra valmistaa ovet korjausrakentajien tarpeisiin myös määrämittaisina. Määrämittaisen oven asentaminen vanhaan oviaukkoon on helppoa ja nopeaa. Valitse kotiisi sopiva malli laajasta valikoimastamme. Fenestran ovikatalogissa on mainittu kunkin ovityypin minimi- ja maksimikoko.

Ovet toimitetaan noin 4-5 viikon kuluessa, myös värilliset ja erikoismittaiset mallit. Asennus- ja hoito-ohjeet saat tilaamiesi ovien mukana. Ikkunoiden uusimisen yhteydessä on mahdollista tilata Fenestralta myös ovien asennuspalvelu. Muistathan, että voit hyödyntää kotitalousvähennyksenä jopa 6000 euroa asennustyöstä.

FE19
FE19
FE44
FE44

Enemmän vaihtoehtoja – enemmän yksilöllisyyttä

Maalattujen ulko-ovien kasvava suosio perustuu helppohoitoisuuteen ja kestävyyteen. Ovea valittaessa kannattaa kiinnittää huomiota ovipinnan laatuun. Ovi maalataan yhä useammin talon julkisivuun sopivaan sävyyn. Käyttämällä Fenestran harkiten valittuja vakiovärisävyjä on helppo antaa kodille yksilöllinen ilme.

Fenestran valikoimasta löytyvät niin perinteiset, modernit kuin klassisetkin värivaihtoehdot. Ulko-ovi toimii myös sisustuselementtinä, onhan ulko-ovien sisäpuolinen kuviointi olennainen osa eteistilojen sisustusta. Ulko-ovi toimii kahteen suuntaan: ulkoapäin se antaa leimansa talon luonteelle, sisältäpäin se on osa eteistilan ilmettä.

20093_15466.jpg

Piristä kotisi ilmettä myös uusilla sisäovilla!

Valmistamme ulko-ovien kanssa yhteensopivat sisäovet. Laajasta mallistosta ja vakiovärivalikoimasta löytyy sopivan tyylinen ja värinen ovi niin uuteen kuin remontoitavaan kotiin tai vapaa-ajan asuntoon.Ovissa Fenestra noudattaa samaa tinkimätöntä ja laadukasta linjaa kuin edistyksellisyydestään tunnetuissa ikkunoissaan. Ainutlaatuinen Fenestran ovi syntyy toimivista yksityiskohdista.

Omakotitalo Liinaharjaan:
Seurantakohteen pääoveksi valittiin Fenestran Moderni-malliston ulko-ovi FE44. Levikkeeksi valittiin FK30. Myös muut kohteen ulko-ovet ovat Fenestran mallistosta: teknisen tilan ovi, autotallin ovet, pihasaunan ovi sekä varastojen ovet. Tutustu seurantaan ja ovien asennuksiin tästä.

Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

200611_1291.jpg
Säästä ja tee itse pyykkiteline
Helpota pyykkitaistelua käyttämällä hyödyksi myös katonrajan vapaa tila. Tämän pyykkitelineen voit nostaa ylös kuivauksen ajaksi ja tyhjänä se säilyy seinää vasten vieden minimaalisen tilan.
20153_42879.jpg
Rakentaja.Fi-blogit: Kotisi ilmanvaihto ei taida toimia
Meillä täällä kalliissa kotimaassamme on paljon pientaloja, joissa ilma vaihtuu painovoimaisesti tai pelkästään poistoilmakoneen avulla. Kummassakin tapauksessa harakkaparvet kiittävät avokätistä lämmittäjää, joka otattaa korvausilman hallitusti tai hallitsemattomasti sieltä, mistä sen sattuu saamaan. Useimmiten korvausilman tuloventtiileistä ei raitista ilmaa saada tarpeeksi ja lisäilma tulee kaikista mahdollisista raoista esim. lattian ja seinän välisestä raosta hajuineen päivineen.
20199_60172.jpg
Älykäs höyrynsulkujärjestelmä - mitä eroa perinteiseen höyrynsulkukalvoon?
Rakenteissa oleva kosteus voi aiheuttaa vakavia vaurioita kaikentyyppisissä rakennuksissa. Usein kattorakenteissa käytetään kosteaa puuta, mikäli katon ulkopinnalle on asennettu höyrytiivis kalvo ja myös sisäpuolelle sijoitetaan höyrynsulkukalvo, tulee rakenteisiin jäämään kosteutta, joka ei pääse poistumaan. Tällaisesta kosteuden kertymisestä syntyy suurella todennäköisyydellä vakavia vahinkoja rakenteisiin, puuosien lahoaminen sekä hankalat homevauriot ovat yleinen näky. Tällaisia ongelmia kuitenkin voidaan välttää ISOVER Vario ® höyrynsulkujärjestelmän avulla.Kun rakennat ja tiivistät, kiinnitä erityistä huomiota oikeanlaiseen kosteuden torjumiseen. ISOVER Vario ®-järjestelmän kanssa tämä on helppoa.
20198_59362.jpg
Messukotien lattiakaivot säväyttivät yksilöllisyydellään
Kouvolan asuntomessukotien lattiakaivot säväyttivät ainutlaatuisella yhdistelmällään käytännöllisyyttä, ekologisuutta ja yksilöllistä designia. Inspiroidu messujen monipuolisista lattiakaivoratkaisuista, poimi parhaat ideat ja toteuta oman tyylisi mukainen kylpyhuoneunelma!
20112_24217.jpg
Kastelli-talot
Tutkimusten mukaan Kastelli täyttää parhaiten rakentajien yksilölliset rakentamistarpeet. Arkkitehdit ovat suunnitelleet suomalaisten toiveisiin suositut talomallit, joihin Kastellin joustava rakentamistapa antaa lisäksi runsaat yksilölliset muuntelumahdollisuudet. Kastelli tarjoaa laadustaan tunnettuja koteja myös eri hintaluokissa, alkaen edullisista Economy-malleista. Talopaketin toimitustavatkin ovat laajimmat – peruspaketista aina muuttovalmiiksi.Lisää Kastelli-taloista...
20101_19842.jpg
Rakentaja.Fi Syysseminaari lokakuussa
Laitapa jo nyt kalenteriisi vahva merkintä torstain, lokakuun neljännentoista (14.10.)päivän kohdalle. Paikka on Sanomatalo Helsingin keskustassa. Älä siis järjestä mitään koulutustapahtumia, myyntipäiviä tai asiakastapaamisia tuolloin, ainakaan aamupäiväksi klo 8-13. Käytettävänäsi on yli 300 muuta päivää!Seminaarissa luomme katsauksen maailman talouteen, suomalaiseen rakentamiseen ja Rakentaja.fin paikkaan sen kehittämisessä. Tule kuuntelemaan ja ottamaan kantaa ajan hetkeen syysseminaariimme.Seminaarikutsut lähetetään syyskuussa 2010.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton