Taloyhtiö-lehti toukokuussa

Taloyhtiö-projektin lanseeraus etenee hyvässä myötätuulessa. Itse taloyhtiöt ja niiden hallinnoinnista vastaavat suhtautuvat uuteen, kerralla ainutlaatuiseen konseptiin suurella mielenkiinnolla ja isoin odotuksin. Yhteistyösopimuksia on tehty runsaasti ja hanke etenee muutenkin asetetussa aikataulussa. Uusi portaalihan avautuu toukokuussa, jolloin myös ensimmäinen Taloyhtiö-lehti on jakelussa.

Ensimmäisen lehden alustava sivumäärä on peräti 68 ja painos heti koppava – 50 000 kpl. Lehti jaetaan osoitteellisena (tiedossa) kaikkiin isännöintitoimistoihin, suoraan isännöitsijöille, taloyhtiöiden hallitusten puheenjohtajille ja merkittäville sidosryhmille, osin myös toimituskunnassa olevien kumppaneiden toivomille tahoille (suunnittelijat, viranomaiset jne.) Lehden sisältöpainotus on kolmitahoinen; Taloyhtiö-portaalin ja sen palveluiden esittely, selkeä ohjeistus ja rohkaisu korjaustoimenpiteiden aloittamiseen ja prosessointiin sekä tietysti mukana olevien yritysten omat tuote- ja palveluviestit, joille on varattu vähintään kolme neljäsosaa lehdestä.

Vielä ehdit mukaan

Taloyhtiö-projektin osalta on päätösten aika, sillä toukokuu lähestyy… Koko projektista vastaava kehitysjohtaja Pentti Teponoja vastaa mielellään hankkeen kokonaisuutta koskeviin kysymyksiin, lisäksi myös toimitusjohtaja Hannu Myöhänen ja Rakentaja.fi-konseptin yhteyshenkilösi. Erityisesti lehteä koskeviin vastaa päätoimittaja Raimo Holopainen (lomalla 7.-15.3.). Tule mukaan korjaamaan ikääntyneitä taloja tämän vuosituhannen vaatimuksiin. Taloyhtiö-lehti vie viestisi oikeaan kohderyhmään uskottavasti ja täsmällisesti!

 
Päivitetty
6.3.2009