Sisäinen tiedotus ja markkinointi

Lähes kaikissa ilmapiiritutkimuksessa moititaan huonoa sisäistä tiedottamista. Osa meidän ja teidän (Rakentaja.fi – kumppaniverkosto) välistä tiedottamista on sopimusnetistä aina kuukausittain päivittyvä yhteenvetoraportti toiminnasta. Toinen aktiviteettimme on kevään aikana teille lähetettävä yhteistoiminnan aktivointisuunnitelma.
Kumppanina voit tiedottaa yhteistoiminnasta monin tavoin. Olemme tietysti mielihyvin käytettävissänne, jos haluatte kertoa yhteistyöstä henkilöstö- tai asiakaslehdessänne. Annamme haastattelun tai teemme jopa valmiin jutun, jossa me luotaamme tehtävää yhteistyötä sinun organisaatiosi kanssa.

Toinen, heti toteutettava tapa on, että tilaat Rakentaja.fi-verkkolehden oheisella lomakkeella kaikille, joiden luulet siitä kiinnostuvan (ei tarvitse tarkistaa, tuleeko verkkolehti jo, järjestelmä ei lähetä tuplana). Julistamme tästä vaikkapa pienen kilpailun; kolme eniten nimiä lähettänyttä palkitaan kuohujuomalla joko Jazz Partyssamme tai muussa arvovaltaisessa tilaisuudessa.

Siirry verkkolehden tilauslomakkeelle...
 
Julkaistu
6.3.2009