Usko, toivo ja luottamus!

Usko, niin muutkin uskovat!

Rakentamisen voidaan katsoa olevan ”samassa suossa” kuin muunkin talouden. Kaikki kun riippuu kaikesta. Kun joka tapauksessa noin 90 %:lla suomalaisista on oma taloudellinen tilanne nyt sama ja jopa pääosin parempi kuin viime vuonna, ovat edellytykset pientalorakentamisen aloittamiseen hyvät. Kysymys on kuitenkin uskon asiasta, uskosta ennen kaikkea omaan työpaikkaan ja elämän normalisoitumiseen ns. pitkässä juoksussa, jonka etappina rakentamispäätöskin on.

Suorakanavan Timo Lehtisellä tätä uskoa riittää. Oma rakennushanke on hyvää vauhtia menossa ja budjettikin toistaiseksi alittumassa. ”Materiaalihankinnat ovat sujuneet hyvin ja kun lainan (3 kk euribor) koko korkokin on vain 2,11 %, menemme tältäkin osin reilusti alle oletetun. Rakentamisen ammattimiehiäkin on ollut hyvin saatavilla ja hanke etenee vähintäänkin suunnitellusti”, kertoo Timo vakuuttaen uskovansa projektin sujuvaan läpimenoon.

Tutustu Timon seurantakohteeseen: Jämerä-kivitalo Raumalle
Suorakanavan Timo LehtinenSuorakanavan Timo Lehtinen

Luottamuksen osoitusta

Uusimpien tutkimusten mukaan joka toinen suomalainen on jo tutustunut omakohtaisesti sähköiseen kaupankäyntiin. Keskeisin kynnys ostospäätöksen tekemiseen on luottamus sähköisen kaupan ylläpitäjään. Rakentaja.fin jäsenillä tätä luottamusta on ainakin Rakentaja.fin Jäsentukkuun, sillä teemme lähes kuukausittain uusia myyntiennätyksiä. Jäsentukku on avoin periaatteessa kaikille yhteistyökumppaneillemme. Toimintatapa sovelletaan aina kumppanin lähtökohtien ja tarpeiden mukaan. Kerromme mielellämme lisää Jäsentukun toimintaperiaatteista ja mahdollisuuksista.

Toisena esimerkkinä lisääntyneestä luottamuksesta toimintaamme kohtaan on useissa keskusteluissa esiin tullut kuulumisemme Sanoma-konserniin, jonka nähdään varmistavan kilpailukykymme ja menestyksemme rakentamisen viestinnän tekijänä ja sen palveluiden kehittäjänä pitkälle tulevaisuuteen.

Toivoa huomisesta

Uskon ja luottamuksen yhdistäjänä on nyt toivo. Minäkin toivon, että Sinä ja teillä yrityksessänne uskotte, että pian Suomessa tehdään taas 15 000 omakotitaloa ja 5 000 vapaa-ajan asuntoa vuodessa. Kun näistä luvuista nyt jäädään reilusti, haluankin kiittää kaikkia yhteistyökumppaneitamme siitä luottamuksesta, jonka osoititte pysymällä mukana Rakentaja.fi-konseptissa. Moni muu media ei voi sanoa samaa. Vahvaa luottamusta osoittaa myös kumppaniverkoston vahva sitoutuminen meneillään olevaan Taloyhtiö-projektiimme. Toivon myös, että tapaamme kuluvan vuoden aikana mahdollisimman usein eri yhteyksissä.
Toivon kaikille sitkeyttä, uusia innovaatioita ja parasta mahdollista tulevaisuutta rakentamisen moniulotteisessa ympäristössä!

Hannu Myöhänen
toimitusjohtaja
 
Julkaistu
6.3.2009