Asiantuntijuuutemme käytettävissänne

Rakentaja.fi on markkinajohtaja omalla toiminta-alueellaan. Osana tätä tietä myös presidentin palkitsemaan johtajuuteen on ollut määrätietoinen oma kehitystyö ja sitä tukevat toimeksiannot. Olemme merkittävä rakentamisen tutkija, sillä teemme vuosittain mm. asuntomessujen näytteilleasettaja- ja kävijätutkimukset ja vastaavat useimmille rakennusalan suurimmille messuille. Viime vuonna Ympäristöministeriölle tehty Rakentamisen normitalkoot –tutkimus osoitti myös yhteiskunnan arvostusta ja luottamusta osaamiseemme.
Rakentaja.fi-tietokannassa on piakkoin jo 270 000 jäsentä, joiden rakennushankkeista kertyy yhteenvetona luotettava näkemys suomalaisen rakentamiseen suuntiin ja painopisteisiin. Tämän tietokannan sisältö on vain kumppaniemme käytettävissä.

Teemme tarvittaessa haluamiasi näkemyksiä tai yhteenvetoja omiin tarpeisiisi tai tulemme esittämään niitä mahdollisissa myynnin, markkinoinnin tai johdon seminaareissa, myynti- ja koulutuspäivillä jne. Meillä onkin ollut ilo käydä alkuvuodesta muutaman kumppanin tilaisuudessa.

Tutkimuksia, julkaisuja

Nyt kun kukaan ei tiedä huomisesta, voi päivitetty tutkimustieto tuoda lisävaloa tulevaisuuden suunnitteluun. Kysy tutkimuspalveluistamme yhteyshenkilöltäsi. Meillä on täysi valmius tehdä myös erilaisia julkaisuja varsin kilpailukykyiseen hintaan. Teemmehän vuosittain kolme merkittävää kirjaa; Rakenna & Remontoi, Mökki-kirja ja Suomalainen koti –sisustuskirja. Aikakauslehtityyppistä Me Rakentajat –lehteä on tuotettu kohta kymmenen vuotta ja tabloid-lehtiä, mm. Rakenna & Remontoi –messujen messulehti ja asuntomessujen virallinen messujulkaisu. Olethan saanut postia koskien Valkeakoskea? Graafinen osastomme on käytettävissä myös erilaisissa suunnittelu- ja tuotantotehtävissä. Rakentamisen kuvapankkimme käsittää noin 40 000 laadukasta kuvaa. Hintatasomme ko. palveluista kestää vertailun.
 
Päivitetty
3.3.2009