Nopea ja vaivaton putkiremontti omakotitaloon

Vesivahingot ovat huolestuttavassa kasvussa. Talot vanhenevat ja niiden vanhoista materiaaleista tehdyt putkistot tulevat uusimisikään. Metalliputkien eliniäksi voidaan laskea noin 20–30 vuotta. Monilla paikkakunnilla vesijohtoveden laatu aiheuttaa huomattavasti tätä nopeampaakin putkien syöpymistä. Käsittelemättömistä pohjavesistä noin 90 prosenttia on metallia syövyttävää. Tässä valossa putkiremontin toteuttaminen olisi monesti järkevää.

Putkiremontti kuulostaa helposti pitkältä, kalliilta ja vaivalloiselta remontilta. Todellisuudessa putkiremontin kesto on vain 3-5 päivää ja kokonaisuus voidaan toteuttaa rakenteita rikkomatta. Ja kustannukset saattavat jäädä jopa alle 3000 euron. Remontoitavassa talossa voi myös asua remontin ajan, sillä vesi katkaistaan vain muutamaksi tunniksi.

Pientalojen nopeaan putkiremonttiin uusi malli

Uponor tuo ensimmäisenä Suomessa markkinoille maanlaajuisen putkiremonttipalvelun, jossa koulutetut putkiasentajat tekevät nopeita ja taloudellisia omakotitalon käyttövesiverkoston saneerauksia. Vuodenvaihteessa ehdoiltaan parantunut kotitalousvähennys on hyödynnettävissä tässäkin palvelussa.

Lisätietoa ja Lähtötietolomake...

Uponor-komposiittijärjestelmä

Uponor-komposiittijärjestelmä on täydellinen, kaikki tarvittavat osat ja ammattilaisille kehitetyt asennustyökalut kattava putkijärjestelmä.

Lisää remontista ja järjestelmästä...

Osaava urakoitsijaverkosto käytössäsi

Pientalojen käyttövesiremonttiin erikoistuneiden LVI –urakoitsijoiden löytäminen ei ole helppoa. Ratkaisun tarjoaa Uponor pientalon remonttiratkaisun urakoitsijaverkosto. Urakoitsijaverkostoon kuuluu nykyaikaiseen Uponor-komposiittijärjestelmän käyttöön perehtyneitä urakoitsijoita ympäri Suomen. Verkostoon kuuluvat urakoitsijat tuntevat komposiittijärjestelmän ja he ovat osallistuneet sen asentamiseen liittyvään koulutuksen.

Uponor välittää lähettämäsi lähtötietolomakkeen sinua lähimpänä olevalle verkostoon kuuluvalle LVI -ammattilaiselle, joka ottaa yhteyttä sinuun ja sopii kanssasi jatkotoimista. Jos lähelläsi on monia vaihtoehtoisia urakan toteuttajia, tieto voidaan välittää useammalle heistä. Lomakkeen lähettäminen ei aiheuta kuluja eikä sido sinua vielä mihinkään.

Uponor seuraa urakoitsijaverkoston toimintaa ja kerää lähtötietolomakkeen lähettäneiden remontoijien mielipiteitä urakan sujumisesta. Tavoitteenamme on palvelun jatkuva kehittäminen.

Toimi näin

Jos ratkaisu tuntuu sopivan Sinun kohteesi tarpeisiin, täytä lähtötietolomake ja anna Uponorin auttaa sinua sujuvan ja edullisen putkiremontin toteutuksessa.

Lisätietoa ja Lähtötietolomake...
 
Julkaistu
4.3.2009