Monier tiilikatto nostaa kotisi arvoa

ORMAX-betonitiilikatot sekä laadukkaat savitiilikatteet sinulle myy Monier Oy. Monier takaa sinulle suosituimmat kotimaiset betonitiilikatot sekä kansainvälisen konsernin osaamisen.

Tiilikatto on Suomen suosituin uusien pientalojen katemateriaali. Suomalaiseen arkkitehtuuriin ja maisemaan sopiva tiilikatto on kestävä, äänetön, talon arvoa nostava vesikatevaihtoehto. Tiilikatto on kaunis ja kestävä laatukatto, joka sopii erinomaisesti niin uudisrakennukseen kuin vanhan talon korjaukseen.

Tiilikaton suosio on kasvanut jo pitkään. Esimerkiksi uusissa pientaloissa tiilikaton markkinaosuus on yli 50 prosenttia. Perinteiden kunnioitus ja pyrkimys kestävämpään rakentamiseen saavat yhä useamman suomalaisen valitsemaan ja myös vaihtamaan talonsa vanhan vesikatteen tiilikatoksi.

Kattotiilissä löytyy malleja ja värejä jokaiseen kaltevaan kattoon. Täydellinen kattotoimituksemme kattopaketti on helppo ratkaisu niin uuden rakentajalle kuin katonvaihtajallekin.

Lisätietoa tiilikatteesta...

Näyttävä ja pitkäikäinen tiilikatto tekee katosta talon viidennen, edustavan julkisivun.Näyttävä ja pitkäikäinen tiilikatto tekee katosta talon viidennen, edustavan julkisivun.

Tiilikatto kestää Pohjolan äärimmäisetkin sääolosuhteet

Tiilikaton valitsemiseen vaikuttavat pitkän rakennusperinteen lisäksi myös järkisyyt: tiilikatto kestää hyvin ilmansaasteita, sateita, auringon paahdetta ja myös Pohjolan äärimmäisiä sääolosuhteita: ankaria pakkasia, myrskysateita ja -tuulia sekä äärimmäisiä lämpötilanvaihteluja. Tiilikatto lisää myös asumismukavuutta. Jykevä tiilikatto eristää tehokkaasti ulkoa tulevia ääniä, se ei ropise eikä kolise ankarammissakaan olosuhteissa.

Tiilikatto on myös edullinen – koko elinkaarensa aikana. Kun otetaan huomioon tiilikaton pitkäikäisyys, asentamiskustannukset ja talon käyttöikä, tiilikatto on yksi edullisimmista kateratkaisuista. Nykyaikaisessa kattotiilessä kauneus, helppo asennettavuus ja jykevyys yhdistyy uusimman teknologian aikaansaamaan kestävyyteen ja edullisiin elinkaarikustannuksiin.

Kestävyyttä nykyaikaisella tekniikalla

Betonitiilikatto on tehty kestämään talon koko eliniän, se itse asiassa vain lujittuu ikääntyessään. Betonikattotiilet valmistetaan kovassa paineessa muotoonpuristettavasta betonimassasta. Siksi ne ovat erittäin mittatarkkoja ja tiiviitä. Mittatarkkuus merkitsee tiilien saumatonta yhteensopivuutta. Ne on helppo asentaa ja pysyvät tiiviisti paikallaan. Roskat ja jäätyvä vesi eivät pääse kattotiilien väliin niitä nostamaan tai siirtämään.

Betonikattotiilien väri saadaan aikaan läpivärjäämällä betonimassa valmistuksen yhteydessä. Lopuksi tiilet vielä viimeistellään betonimassan värisellä pintamaalilla tai lakalla. Betonitiilikaton ikääntyessä sen sävy voi hieman muuttua, mutta kattotiilen läpivärjäyksen ansiosta tiilikattoa ei tarvitse käsitellä uudelleen.

Niin betoni- kuin savikattotiililläkin voi toteuttaa joko rauhallista lapepintaa tai hyvinkin monimuotoisia
kattoratkaisuja. Varsinkin nykyisissä amerikkalaistyyppisissä tai kansallisromanttisissa
omakotitaloissa on usein lappeita moneen suuntaan ja eri tasoissa, jopa erilaisilla kaltevuuksilla.Niin betoni- kuin savikattotiililläkin voi toteuttaa joko rauhallista lapepintaa tai hyvinkin monimuotoisia kattoratkaisuja. Varsinkin nykyisissä amerikkalaistyyppisissä tai kansallisromanttisissa omakotitaloissa on usein lappeita moneen suuntaan ja eri tasoissa, jopa erilaisilla kaltevuuksilla.

Ormax on Suomen ostetuin tiilikatto

Monier Oy:llä on markkinoiden laajin kattotiilivalikoima: useita erilaista betoni- ja savikattotiilimalleja. Myös pintakäsittelyjä ja värivaihtoehtoja on lukuisia.

Monierin Ormax-betonikattotiili on Suomen suosituin kattotiili. Muita betonikattotiilivaihtoehtojamme ovat Ormax Protector ja laattakattotiili Ormax Minster. Savikattotiilimalleja ovat perinteiset Vittinge ja Granat, moderni laattamainen Turmalin, laadukkaat Nortegl ja Hollander sekä edullinen Rubin. Jokaiseen tiilimalliin on saatavana kattava kattotarvikevalikoima.

Ormax-betonikattotiilet valmistetaan Suomessa, Pohjoismaiden nykyaikaisimmassa kattotiilitehtaassa Orimattilassa. Ormax-betonikattotiilet täyttävät eurooppalaisten betonikattotiilistandardien EN 490 ja EN 491 mukaiset laatuvaatimukset sekä läpikäyvät euronormien mukaiset testaukset. Osoituksena toimintansa korkeasta kokonaislaadusta Monierille on myönnetty ISO 9001:2000 -laatusertifikaatti sekä ISO 14001:2004 -sertifikaatti. Myös savikattotiilemme valmistetaan ja testataan EU-normin mukaan ja ne ylittävät reilusti pakkaskestovaatimukset.

Ormax-betonikattotiilellä on myös ensimmäinen RT-Ympäristöseloste. RTYmpäristöselostetoimikunnan myöntämä tunnus helpottaa suunnittelijan työtä mahdollisimman pitkäikäisen ja kestävän ja siten ympäristöystävällisen kattomateriaalin valinnassa.

Katto helposti Monierin täydellisenä kattopakettina

Täydellinen kattopaketti sisältää kaiken, mitä kattoosi tarvitset. Valitsemme oikeat tarvikkeet kattosi koon ja ulkomuodon mukaan ja varmistamme niiden riittävyyden määrälaskennan avulla. Valitsemalla kattopaketin saat kaikki toimivaan kattoon tarvittavat tarvikkeet, jotka ovat välttämättömiä viranomaismääräysten mukaisessa katossa. Kattopaketti sisältää: lapetiilet, erikoistiilet, aluskatteet, kiinnikkeet, tiivisteet, läpiviennit ja kattoturvatuotteet. Sinä päätät kattopakettisi toimitustavasta – haluatko tiilikaton valmiiksi asennettuna vai asennatko itse ja tilaat tiilien katolle noston helpottamaan asennustyötä.

Tiilikatto asennettuna

Saat meiltä helposti saman katon alta kaikki kattoasennukseesi tarvittavan. Suomen suosituimpien kattotiilien lisäksi tarjoamme Valtuutettujen asentajiemme kautta sinulle myös asennuspalvelun. Sinun ei siis halutessasi tarvitse kuin päättää kattotiilesi malli ja väri ja kertoa meille haluavasi tiilikattosi asennettuna. Me suosittelemme sinulle alueesi Valtuutettua asentajaa, jotka toteuttavat luotettavasti kaikki toimet räätälöitynä juuri sinun tarpeisiisi olipa kyseessä sitten uusi katto tai vanhan korjaus.

Laattamainen betonikattotiili Ormax Minster soveltuu erityisen hyvin pelkistettyihin, moderneihin rakennuksiin. Se on kuitenkin kuin kotonaan
myös suomalaiskansallisessa hirsirakennuksessa.Laattamainen betonikattotiili Ormax Minster soveltuu erityisen hyvin pelkistettyihin, moderneihin rakennuksiin. Se on kuitenkin kuin kotonaan myös suomalaiskansallisessa hirsirakennuksessa.

Kattava Valtuutettujen asentajien verkosto

Valtuutetut asentajamme ovat alansa ehdotonta huippua ja omaavat pitkän kokemuksen juuri tiilikattojen asentamisesta. Koulutamme lisäksi asentajiamme pitkäjänteisesti ja kattavasti. Myös asentajamme ovat asiakaspalvelijoita ja asennuksen toteutus on siksi sujuvaa. Muistathan, että voit hyödyntää verotuksen kotitalousvähennyksen kattoremonttisi työkustannuksissa.

Tee itse -paketti

Halutessasi voit asentaa tiilikaton myös itse. Omatoimisena rakentajana valitset tuotevalikoimastamme itsellesi parhaiten sopivan kattotiilimallin kattotarvikkeineen ja asennat kattosi itse. Suosittelemme, että ostat kattosi tällöinkin täydellisenä kattopakettina. Näin saat kaikki tarvittavat osat samalla kertaa ja vältyt ylimääräisiltä rahdeilta. Voit myös varmistua siitä, että kattosi kiinnikkeet ja kattotarvikkeet sopivat valitsemiisi tiiliisi.

Kun haluat asentaa tiilikattosi itse, kannattaa kattotiilet tilata katolle nostettuina. Tämä helpottaa ja nopeuttaa tuntuvasti asennustyötä. Katollenostopalvelu on saatavana lähes koko Suomessa. Kun tilaat katolle noston, toimitamme tiilesi nosturilla varustetulla autolla, joka voi nostaa ne helposti suoraan katolle toimituksen yhteydessä. Tarkempia ohjeita saat nettisivuiltamme tai asiakaspalvelustamme.

Kattopaketti – rakentajan turvallinen valinta

Rakentamismääräykset edellyttävät katolta tietynlaista kiinnitystä, tiivistystä, tuuletusta ja turvallisuutta. Kattopaketin kaikki kattotarvikkeet täyttävät viranomaismääräysten vaatimukset, mikä tekee kattopaketista turvallisen valinnan.

Kattopaketti on turvallinen valinta. Kaikki siihen kuuluvat tuotteet on kehitetty ja testattu vaatimusten mukaan sekä teknisesti että toiminnallisesti. Voit myös luottaa siihen, että kaikki kattoosi tarkoitetut osat ovat keskenään yhteensopivia ja varmistavat kattosi luotettavuuden. Lisätietoja kaikissa kattoihin liittyvissä kysymyksissä saat asiakaspalvelustamme tai lähimmästä rautakaupastasi.

Pyydä tarjous
Avaimet käteen -paketti on uskomattoman kätevä tapa tehdä tiilikatto. Pyydä tarjous kattopaketista asennuksen kanssa tai ilman.
Jätä yhteydenottopyyntö tästä...

Avaimet käteen tiilikattoremontti

Jätä yhteydenottopyyntö, niin Ormaxin valtuuttama asentaja ottaa yhteyttä sopiakseen ilmaisen arviokäynnin.

 

  • Jätä yhteydenottopyyntö, niin Ormaxin valtuuttama asentaja ottaa yhteyttä sopiakseen ilmaisen arviokäynnin.
  • Ilmaisella arviokäynnillä saat tarjouksen kattoremontista, joka ei sido sinua mihinkään. 
Julkaistu
4.3.2009