Pidennä kattosi ikää laadukkaalla aluskatteella

Varsinainen katemateriaali suojaa kattorakenteita sateelta ja lumelta – mutta kosteuden varsinainen pysäyttäjä on katteen alle asennettava aluskate. Katteen alle pääsee aina kosteutta. Tuiskuava lumi löytää tiensä esimerkiksi tiilikatteen alle ja kondensoituva kosteus pääsee kattorakenteisiin, ellei aluskate sitä pysäytä. Aluskatteen laatuun kannattaa panostaa – muutaman kymmenen euron säästö aluskatevalinnassa ei kannata. Laadukas aluskate on halpa vakuutus katollesi!

Lisätietoa aluskatteesta

Lisätietoa kiviteräskatteesta

Monikäyttöinen Fel’x Multi kestää ja suojaa

Icopalin valikoimasta löydät parhaat ratkaisut jokaiselle katolle. Esimerkiksi monikäyttöinen Fel’x Multi voidaan asentaa sekä roikkuvaksi kattotuolien varaan että kiinteälle alustalle. Bitumista valmistettu Fel’x Multi on lujaa ja polypropeenikuitukankaan ansiosta siistiä käsitellä. Nukkapinta toimii myös erinomaisena kondenssisuojana. Fel’x Multi soveltuu harjakattojen aluskatteeksi lähes kaikkiin kohteisiin, kun kyseessä on tuulettuva kattorakenne.

Monarfol- ja Monarperm-aluskatteet sekä uudisrakentamiseen että saneeraukseen

Icopalin Monarfol 165 Plus on kevyt, helposti käsiteltävä polyeteenistä valmistettu aluskate esimerkiksi betonitiilikatteen, Decra-kiviteräskatteen tai muotopeltikatteen alle. Monarperm-aluskatteet ovat hengittäviä, niillä on erinomainen vesihöyryn läpäisevyys ja ne sopivat erityisen hyvin saneerauskohteisiin. Icopalista löydät oikeat aluskateratkaisut kaikkiin kohteisiin.

Decra-kiviteräskateDecra-kiviteräskate

Avaimet käteen -kattoremontti tai
pidennä kattosi ikää pinnoituksella

 

  • Jätä yhteydenottopyyntö, niin BMI:n valtuuttama asentaja ottaa yhteyttä sopiakseen ilmaisen arviokäynnin.
  • Ilmaisella arviokäynnillä saat tarjouksen kattoremontista tai pinnoituksesta, joka ei sido sinua mihinkään. 
Julkaistu
4.3.2009