Rakenna & Remontoi -kirja 2009

Tämän vuoden Rakenna & Remontoi –kirjan ilmestyminen kohdennettiin rakennusvuoden 2009 avanneille Rakenna & Remontoi –messuille Vantaalle. Rakenna & Remontoi -messujen lisäksi kirjaa jaettu myös Turun Rakentaminen & Sisustaminen -messuilla sekä Tampereen Asta-Rakentaja-messuilla. Näillä kolmilla messuilla kirjoja on jaettu yhteensä 11 089 kappaletta.

Kirjan jakamisen vastineenahan on aina rakentajan tai remontoijan kontaktitietojen saaminen. Tiedoilla päivitetään Rakentaja.fin kattavaa jäsentietokantaa. Etenkin omille messuillemme palautettujen kirjojen noutokuponkien perusteella on ollut jälleen ilahduttavaa huomata omien toimiemme ja välineidemme tehokkus; peräti 73 % etukäteen tulostetuista tai leikatuista kupongeista oli peräisin joko Rakentaja.fi-verkkolehdestä tai Rakenna & Remontoi -messujen virallisesta messujulkaisusta.

Tilaa kirjoja tarpeisiisi

Rakenna & Remontoi -kirjan sisältämä kumppaneidemme sanoma tavoittaa tänäkin vuonna kymmeniätuhansia uusia rakentaja- ja remontoijaperheitä. Jos organisaationne tarvitsee kirjoja, esim. asiakaskampanjoinnissa, niin ota yhteys asiakaspalvelupäällikkö Kirsi Hankimaahan, puh. (02) 6346 420, kirsi.hankimaa@rakentaja.fi
 
Julkaistu
6.3.2009