Muuttovalmiin omakotitalon saa pienelläkin budjetilla

Kastellin uusi Economy-mallisto on edullinen omakotitalomallisto, jonka saa muutto- eli sisustusvalmiina. Rakentaja lupaa, että budjetti ja muuttopäivä pitävät – siksi kotimainen uutuusmallisto on turvallinen vaihtoehto vaikka ensikodin rakentajalle. Varmuus budjetin pitävyydestä korostuu entisestään taloudellisesti epävarmoina aikoina.
Muuttovalmiiden talojen suosio on jatkuvasti kasvussa. Muuttovalmiit ratkaisut eivät kuitenkaan perinteisesti ole sopineet pienemmällä budjetilla rakentamiseen – ainakaan, jos rakentaja haluaa myös laadukkaan talon.

Markkinoilla on jo olemassa muuttovalmiita koteja pienen budjetin rakentajalle, mutta suomalainen Economy-mallisto tuo uuden ulottuvuuden yhdistämällä edullisuuteen myös laadun. Omakotitaloon tulee valmiina muun muassa lattialämmitys, Puustelli-keittiö, koneellinen ilmanvaihto lämmön talteenotolla, laatoitetut kosteat tilat ja Siemensin kodinkoneet. Sisustusmateriaalit ovat tunnetun sisustussuunnittelijan (SI), Virpi Illmanin valitsemia.
Malliston edullisuus perustuu arkkitehtien hiomiin selkeisiin pohjaratkaisuihin, Kastellin saamiin suurostoetuihin sekä huolelliseen ennakkosuunnitteluun.

– Talon jokainen rakennusvaihe on käyty yksityiskohtaisesti läpi. Esimerkiksi ulkolaudoitus on tehty kokonaan vaakasuorasti, mikä pienentää heti kustannuksia. Sähkö- ja LVI-ratkaisut on tehty laadukasta perustasoa noudattaen, mutta kaikki ylimääräinen luksus on jätetty pois, markkinointijohtaja Jukka Vaaramo Kastellista selventää.

Kotimaisen talovalmistajan uutuusmallisto on tarkoitettu kodinrakentajalle, jolle hyvä ja kulutusta kestävä perustaso riittää, mutta joka ei ole kuitenkaan valmis luopumaan laadusta. Laadukkaasti rakennettu talo turvaa myös jälleenmyyntiarvon ja tukee kestävää kehitystä.

Talo rakennetaan paikan päällä

– Rakentajaperhe voi olla varma, että budjetti ja muuttopäivä pitävät. Siksi muuttovalmis Economy on turvallinen valinta vaikka kokemattomalle ensikodin rakentajalle tai ihmiselle, joka ei halua laittaa kaikkia rahojaan kiinni asumiseen, Vaaramo selvittää.

Rakentajan vastuulle jää normaaliin tapaan tontin pohjatöiden tekeminen. Kastelli aloittaa tekemällä ensin perustukset. Sen jälkeen talo rakennetaan täysin valmiiksi paikan päällä. Kiintokalusteet ja kaikki sisustusmateriaalit asennetaan paikoilleen viimeistä listaa myöten.

Economy-mallistossa on tällä hetkellä neljä erilaista versiota kooltaan 100–146 neliötä. Pienimmässä mallissa on neljä huonetta, keittiö ja saunatilat. Muuttovalmiiksi rakennetun Economy-talon hinta on halvimmillaan alle 110.000 euroa. Hintaan lisätään toimituskulut. Asiakas voi halutessaan myös lisätä tai muuttaa talon varustelutasoa valmiiden ehdotusten pohjalta. Esimerkiksi varaavan takan ja tulisijan lisääminen on helppoa.
Kastelli-talojen mallistosta löytyy runsaasti vaihtoehtoja erilaisilla toimitusvaihtoehdoilla. Tutustu tarkemmin ja tilaa halutessasi esite.

Lisätietoja Kastelli-taloista
 
Julkaistu
25.6.2008