• Etusivu
  • Rakentaminen

Muuttovalmiin omakotitalon saa pienelläkin budjetilla

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Kastelli-Talot Oy
Julkaistu 25.02.2009
20086_11391.jpg

Kastellin uusi Economy-mallisto on edullinen omakotitalomallisto, jonka saa muutto- eli sisustusvalmiina. Rakentaja lupaa, että budjetti ja muuttopäivä pitävät – siksi kotimainen uutuusmallisto on turvallinen vaihtoehto vaikka ensikodin rakentajalle. Varmuus budjetin pitävyydestä korostuu entisestään taloudellisesti epävarmoina aikoina.

Muuttovalmiiden talojen suosio on jatkuvasti kasvussa. Muuttovalmiit ratkaisut eivät kuitenkaan perinteisesti ole sopineet pienemmällä budjetilla rakentamiseen – ainakaan, jos rakentaja haluaa myös laadukkaan talon.

Markkinoilla on jo olemassa muuttovalmiita koteja pienen budjetin rakentajalle, mutta suomalainen Economy-mallisto tuo uuden ulottuvuuden yhdistämällä edullisuuteen myös laadun. Omakotitaloon tulee valmiina muun muassa lattialämmitys, Puustelli-keittiö, koneellinen ilmanvaihto lämmön talteenotolla, laatoitetut kosteat tilat ja Siemensin kodinkoneet. Sisustusmateriaalit ovat tunnetun sisustussuunnittelijan (SI), Virpi Illmanin valitsemia.

Malliston edullisuus perustuu arkkitehtien hiomiin selkeisiin pohjaratkaisuihin, Kastellin saamiin suurostoetuihin sekä huolelliseen ennakkosuunnitteluun.

– Talon jokainen rakennusvaihe on käyty yksityiskohtaisesti läpi. Esimerkiksi ulkolaudoitus on tehty kokonaan vaakasuorasti, mikä pienentää heti kustannuksia. Sähkö- ja LVI-ratkaisut on tehty laadukasta perustasoa noudattaen, mutta kaikki ylimääräinen luksus on jätetty pois, markkinointijohtaja Jukka Vaaramo Kastellista selventää.

Kotimaisen talovalmistajan uutuusmallisto on tarkoitettu kodinrakentajalle, jolle hyvä ja kulutusta kestävä perustaso riittää, mutta joka ei ole kuitenkaan valmis luopumaan laadusta. Laadukkaasti rakennettu talo turvaa myös jälleenmyyntiarvon ja tukee kestävää kehitystä.

Talo rakennetaan paikan päällä

– Rakentajaperhe voi olla varma, että budjetti ja muuttopäivä pitävät. Siksi muuttovalmis Economy on turvallinen valinta vaikka kokemattomalle ensikodin rakentajalle tai ihmiselle, joka ei halua laittaa kaikkia rahojaan kiinni asumiseen, Vaaramo selvittää.

Rakentajan vastuulle jää normaaliin tapaan tontin pohjatöiden tekeminen. Kastelli aloittaa tekemällä ensin perustukset. Sen jälkeen talo rakennetaan täysin valmiiksi paikan päällä. Kiintokalusteet ja kaikki sisustusmateriaalit asennetaan paikoilleen viimeistä listaa myöten.

Economy-mallistossa on tällä hetkellä neljä erilaista versiota kooltaan 100–146 neliötä. Pienimmässä mallissa on neljä huonetta, keittiö ja saunatilat. Muuttovalmiiksi rakennetun Economy-talon hinta on halvimmillaan alle 110.000 euroa. Hintaan lisätään toimituskulut. Asiakas voi halutessaan myös lisätä tai muuttaa talon varustelutasoa valmiiden ehdotusten pohjalta. Esimerkiksi varaavan takan ja tulisijan lisääminen on helppoa.

Kastelli-talojen mallistosta löytyy runsaasti vaihtoehtoja erilaisilla toimitusvaihtoehdoilla. Tutustu tarkemmin ja tilaa halutessasi esite.

Lisätietoja Kastelli-taloista

Kastelli-Talot Oy
Rakentaminen
sisustus
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20071_3134.jpg
Suositut Kastelli-talot
Suomen ostetuimman talomerkin Kastellin suosio perustuu vahvasti sen järkevään rakentamistapaan. Paikallarakentamiseen perustuva Kastelli-järjestelmä varmistaa parhaiten turvalliset ja oikeaoppiset rakenteet ja se on joustava yksilöllisille muutoksille. Kastelli-rakentaja voi myös joustavasti hyödyntää omaa työpanostaaan haluamassaan laajuudessa.
20072_3675.jpg
Markkinajohtaja Kastellilta muuttovalmiit kodit
Suomen ostetuin talomerkki Kastelli on julkistanut oman valmiskotimallistonsa. Rakentajien toivomuksesta syntyneeseen ValmisKastelli-mallistoon on valittu kymmenen erikokoista ja erityylistä valmiskotia. Arkkitehtien suunnittelemat talot ovat 1- ja 2-kerroksisia malleja, joiden suunnittelussa suomalaisten perheiden toiveet ovat olleet etusijalla. Taitavalla arkkitehtisuunnittelulla neliöt on hyödynnetty tehokkaasti, jolloin myös rakentamiskustannuksia on voitu alentaa. ValmisKastelli-talojen tyyli vaihtelee perinteisestä moderniin.
20073_4031.jpg
Vk 6-10 Tapetointiongelmia
Helmikuu on todella lyhyt kuukausi. Tuntuu, että se tuli ja meni saman tien. Kaikkien mahdollisten epidemioiden jälkeen saimme vihdoin aikaa tapetointiin. Jossain aivolohkon takanurkassa oli matkan varrella syntynyt pakkomielle, jonka mukaan makuuhuoneen päätyseinään oli saatava yksivärinen, eläväpintainen tummansininen tapetti. Oli muuten tosi epätoivoinen idea. Kukaan muu ei ilmeisesti ole saanut vastaavaa kuningasajatusta tai ainakaan tämä suuri trendi ei ollut ehtinyt valmistajien tietoon. Ei ollut helppo nakki etsiä sopivaa versiota, mutta tunnetusti härkäpäisinä emme voineet antaa periksikään. Ja lopussa kiitos seisoi, kuten sananlasku lupaa. Sandudd Oy:n maahantuoma Livingwalls –tapetti pelasti meidät julmetulta bensalaskulta ja menetetyiltä hermoilta.
20143_38557.jpg
Ohutlevykiinnitykset
Särmä suomalainen seinätulppa GRIPPER™ sopii kaikkiin rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen yleisimpiin seinäkiinnityksiin. GRIPPER™ toimii kaikissa seinämateriaaleissa ja -rakenteissa. Lo-Vis – mikrokaulus pitää tulpan optimaalisessa asennussyvyydessä pysyen itse piilossa ruuvin alla. DuPont™ Hytrel® -materiaalinsa ansiosta GRIPPER™ kestää pitkäaikaista kuormitusta, iskuja, kulumista, kosteutta, kemikaaleja, lämpötilan vaihteluja ja varastointia tavallisia tulppia paremmin.
20188_54298.jpg
Sisustajalle keraamisia unelmalaattoja lattiaan ja seiniin
Keraamisella laatalla on monia etuja, miksi se kannattaa valita kodin lattia- tai seinämateriaaliksi. Keraaminen laatta kestää erinomaisesti kovaakin kulutusta. Tästä syystä laatat ovat varsinkin lapsi- ja kotieläinperheiden suuressa suosiossa.Keraamisen laatan etuja ovat myös pinnan kestävyys sekä lämmön- ja kosteudensietokyky, unohtamatta tietysti sitä, että keraamiset laatat tuovat sisutukseesi laatua. Nykyisin laattoja löytyy vaateliaimpienkin sisustajien makuun, sillä erilaisia värejä, pinnan muotoja ja laattojen kokoja on valtavasti. Keraamiset laatat soveltuvat hyvin sekä lattia- että seinäpinnoiksi – ja kaikissa tiloissa.
202111_73507.jpg
Viikon sisustusidea: Näin tuot trendikästä rottinkia sisustukseen
Menneet vuosikymmenet ja niiden hittituotteet kiertävät sisustustrendeissä yhä uudelleen. Näin on käynyt myös 80-luvulla suursuosiota nauttineelle rottingille, joka on löytänyt jälleen tiensä suomalaiskoteihin. Katso vinkit, joiden avulla voit tuoda rottinkia onnistuneesti oman kotisi sisustukseen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton