• Etusivu
  • Rakentaminen

Selkeät Rakentaja.fi-TV-esitykset

Rakentajan toimitus
Päivitetty 06.03.2009
20092_15232.jpg

Rakentaja.fi-TV-esitys on yksi kehittämistämme formaateista, joka antaa mahdollisuuden esittää mm. tuotteiden asennuksiin liittyviä työvaiheita sekä tuote-esittelyjä selkeästi seurattavina esityksinä. Formaatti on otettu käyttöön vuonna 2005 ja tähän päivään mennessä TV-esityksiä on luotu yli 2 000 kappaletta. Esitykset ovatkin vuosien varrella saaneet suuren suosion Rakentaja.fi-palvelun käyttäjien keskuudessa.

TV-esitys yhdistää kuvat ja tekstit nopeasti tutustuttavassa muodossa. Esityksen oikeassa reunassa on yleisteksti aiheesta ja jokaisen kuvan alapuolella tarkempi selostus esitettävän kuvan tapahtumista. Kuvien ja tekstien avulla saadaan luotua hyvinkin yksityiskohtaisia työohjeita ja esittelyjä. TV-esitysten vahvuuksia ovat myös mm. niiden helppo seurattavuus ja toimintavarmuus.

  • TV-esityksiä on helppo selata eteen- ja taaksepäin ja ne saa pyörimään myös automaattisesti play-näppäimestä.
  • Ohjelmasta löytyy tulostuspainike, jonka avulla kaikki kuvat teksteineen voidaan listata allekkain ja tulostaa paperille.
  • TV-esitysten katsominen on erittäin käyttäjäystävällistä, sillä se ei vaadi koneelta mitään erityisohjelmia.

Esitysten linkittäminen kumppanin Internet-sivuille

TV-esitykset on mahdollista linkittää myös kumppaneiden omille kotisivuille. Sivuille voidaan poimia ne TV-esitykset, joissa kumppanin tuotteet ovat mukana. Lähetämme mielellämme haluamanne TV-esitysten linkit ja linkitysohjeet. Tuotekohtaisista tuotemapeista löytyvät kaikki ne TV-esitykset ja seurantakohteet, joissa kumppanin tuotteet on tuotu esille. Asian tiimoilta voitte olla yhteydessä Rakentaja.fi-yhteyshenkilöönne.

Rakentaja.fi-TV-arkistoon...

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20236_82314.jpg
Uutta ilmettä kylpy­huoneeseen valais­tulla peilillä - tutustu uusiin ominaisuuksiin
Kylpyhuoneen keskeisin elementti on peili, joka tuo osaltaan tyyliä tilaan. Muodon ja koon lisäksi Led-valoin varustettu peili vaikuttaa säätyvällä valaistuksellaan tilan tunnelmaan. Vaihtoehtoja ja eri ominaisuuksia kannattaa vertailla ennen hankintaa, jotta peili palvelee parhaiten omia käyttötarpeita ja sopii sisustukseen.
20204_64007.jpg
Tuunaa vanha pöytä uuteen loistoon
Saitko perinnöksi tai lahjaksi hieman nuhruisen pöydän? Tai löysitkö kirpputorilta muodoiltaan kaunottaren, mutta väreiltään ruman ankanpojan? Tuunaa pöydästä helposti päivässä, kalkkimaalilla ja lakalla, sisustusttyyliisi ja väreihisi sopiva perintökalleus.
20111_24047.jpg
Kustannuksten hallinta:
Koko omakotitalon rakentamisen onnistumisen tärkein asia on kustannusten hallinta. Mikään ei ole henkisesti rasittavampaa kuin huomata kesken rakentamisen, että kustannusarvio on pielessä ja rahat loppuvat kesken. Kustannusarviointi voidaan aluksi tehdä hyvin karkealla tasolla. Jo sen perusteella voidaan päätellä, ovatko tavoitteet oikean suuntaisia rahallisiin resursseihin verrattuna. Kustannusten ohjaus tulee suorittaa riittävän aikaisessa vaiheessa. Yleinen virhe on käydä kustannuksia läpi vasta kun urakkatarjoukset on pyydetty. Mikäli tällöin huomataan kokonaissumman nousevan liian suureksi, kustannuksia ei saada enää alas muulla tavoin kuin aloittamalla suunnittelu uudelleen.
20232_80769.jpg
Näin hyödynnät koti­talous­vähennystä lämpö­pumpun hankinnassa
Sähkön kohonnut hinta on vaikuttanut talojen lämmityskuluihin huimasti. Se on myös laittanut monet miettimään, mikä lämmitys vaihtoehto on paras valinta. Monet miettivätkin kannattaako esimerkiksi maalämpöpumppu enää näillä sähkön hinnoilla. Katso ohesta säästölaskelmat maalämpöpumpulla tai ilma-vesilämpöpumpulla lämmittämiseen.
20231_80575.jpg
Voiko ilmanvaihdolla säästää energiaa?
Moni omakotiasuja pohtii, voisiko ilmanvaihtoa pienentää energian säästämiseksi ja kuinka paljon ilmanvaihto kuluttaa energiaa? Missä kohtaa sen käytössä voi tinkiä? Ja voiko koneellisella ilmanvaihdolla jopa säästää energiaa? Koneellisen ilmanvaihdon lämmöntalteenotolla voi säästää energiaa, kun huomioi sen käytössä pari seikkaa. Ennen tätä kuitenkin on hyvä tietää, mistä ilmanvaihdon energiankulutus muodostuu.
20216_70985.jpg
Bitumikatto paras valinta loivalle ja monimuotoiselle katolle
Tällä hetkellä yksi rakentamisen trendeistä on loivat pulpettikatot. Loivan katon katemateriaali kannattaakin miettiä tarkkaan parhaan ratkaisun löytämiseksi. Bitumi on ylivoimaisesti paras ratkaisu loivalle ja monimuotoisille katolle. Taipuisalla bitumikatteella saadaan toimivasti tiivistettyä myös jiirit, kulmat ja muut yksityiskohdat.Nyt onkin hyvä aika harkita kattoremonttia ja tarttua BMI Icopalin kesätarjoukseen. Valitse Icopalin avaimet käteen –kattoremontti ammattilaisen asentamana. Jätä yhteystietosi niin saat ilmaisen kuntotarkastuksen katollesi. Pyydä tarjous jo tänään!Pyydä tarjous

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton