Videoarkisto

Viime vuoden lopulla kerroimme videoiden lisäysmahdollisuudesta Rakentaja.fi-palveluun YouTuben kautta. Jälleen kerran kumppanimme olivat hereillä ja kyseenalaistivat toimintamallin – YouTubessa esitetään usein epämääräistä, joskus hyvinkin arveluttavaa aineistoa. Jälleen kerran kumppanipalautteen aktivoimana päätimme kehittää omaa nettivideoiden toimintamallia. Hyvä päätös - nyt meillä on tarjota yksi markkinoiden korkeatasoisimmista palveluista, high quality -videoiden ja HD-videoiden muodossa.

HD-videoiden nettijakelu mahdollistaa asiakkaan teräväpiirtomateriaalin jakelun internetissä. Teräväpiirtokaistaa voidaan käyttää myös perinteisen, korkeatasoisen DVD-materiaalin toistamiseen korkelaatuisena (high quality) verkkojakeluna. Parhaimmillaan voimme jakaa 720P ja 1080P formaattien mukaista korkealuokkaista videomateriaalia.

Asiakkaalta korkeatasoinen kuva vaatii tietysti korkeatasoista lähdemateriaalia. Edelleen voimme välittää myös ns. perinteiset nettivideotkin mahdollisimman laadukkaina, mutta parhaimman laadun saavuttamiseksi lähdemateriaalin olisi oltava HD-laatua tai vähintään perinteisellä DVD:llä. Myös korkeatasoinen kuvanlaatu ihan videotiedostona käy lähdemateriaaliksi.

YouTube mahdollisti videon sisällyttämisen myös asiakkaan omille sivuille. Myös Rakentaja.fi-videot on mahdollista sisällyttää suoraan asiakkaan omille sivuille yksinkertaisesti kopioimalla linkityskoodin (vastaava kuin YouTuben "embed"-muoto).

Kuka hoitaa?

Videomateriaali kannattaa toimittaa meille mielellään DVD-levykkeellä.

Suorakanava Oy
Raimo Koivukorpi
Luotsinmäenpuistokatu 1
28100 PORI

Videoiden liittämisestä tuotemappiin ja videokirjastoon peritään ainoastaan formaatin muuttamiseen menneen työajan korvaus.

Videoarkistoon...
 
Julkaistu
6.3.2009