• Etusivu
  • Rakentaminen

Videoarkisto

Rakentajan toimitus
Päivitetty 06.03.2009
9_P_24176.jpg

Viime vuoden lopulla kerroimme videoiden lisäysmahdollisuudesta Rakentaja.fi-palveluun YouTuben kautta. Jälleen kerran kumppanimme olivat hereillä ja kyseenalaistivat toimintamallin – YouTubessa esitetään usein epämääräistä, joskus hyvinkin arveluttavaa aineistoa. Jälleen kerran kumppanipalautteen aktivoimana päätimme kehittää omaa nettivideoiden toimintamallia. Hyvä päätös - nyt meillä on tarjota yksi markkinoiden korkeatasoisimmista palveluista, high quality -videoiden ja HD-videoiden muodossa.

HD-videoiden nettijakelu mahdollistaa asiakkaan teräväpiirtomateriaalin jakelun internetissä. Teräväpiirtokaistaa voidaan käyttää myös perinteisen, korkeatasoisen DVD-materiaalin toistamiseen korkelaatuisena (high quality) verkkojakeluna. Parhaimmillaan voimme jakaa 720P ja 1080P formaattien mukaista korkealuokkaista videomateriaalia.

Asiakkaalta korkeatasoinen kuva vaatii tietysti korkeatasoista lähdemateriaalia. Edelleen voimme välittää myös ns. perinteiset nettivideotkin mahdollisimman laadukkaina, mutta parhaimman laadun saavuttamiseksi lähdemateriaalin olisi oltava HD-laatua tai vähintään perinteisellä DVD:llä. Myös korkeatasoinen kuvanlaatu ihan videotiedostona käy lähdemateriaaliksi.

YouTube mahdollisti videon sisällyttämisen myös asiakkaan omille sivuille. Myös Rakentaja.fi-videot on mahdollista sisällyttää suoraan asiakkaan omille sivuille yksinkertaisesti kopioimalla linkityskoodin (vastaava kuin YouTuben "embed"-muoto).

Kuka hoitaa?

Videomateriaali kannattaa toimittaa meille mielellään DVD-levykkeellä.

Suorakanava Oy
Raimo Koivukorpi
Luotsinmäenpuistokatu 1
28100 PORI

Videoiden liittämisestä tuotemappiin ja videokirjastoon peritään ainoastaan formaatin muuttamiseen menneen työajan korvaus.

Videoarkistoon...

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

201112_28934.jpg
Kotipuutarha – iloa, hyötyä ja ideoita pihallesi!
Kotipuutarha-lehdestä saat ammattilaisten vinkit ja ihanat ideat niin pieneen kuin suureenkin pihaan, olitpa sitten aloitteleva pihan laittaja tai pitkän linjan harrastaja. Tilaa nyt mahtava lukupaketti koko vuodeksi. Kotipuutarha-lehden kanssa olet iloisesti pihalla!Tilaa Jäsentukusta!
20181_51382.jpg
Yläpohjan lisäeristys säästää lämmityskuluissa
Jopa 20 % kodin lämmöstä saattaa poistua yläpohjan kautta, kun ylös nouseva lämmin ilma pääsee karkaamaan huonosti eristetyn katon kautta. Lisälämmöneristyksellä saadaan tarvittaessa vanhat rakenteet jopa vastaamaan nykyisiä vaatimuksia ja samalla säästämään energiaa sekä takaamaan viihtyisän sisäilman. Lisäeristys ja rakenteiden tiivistäminen ISOVER-eristeillä maksaa itsensä takaisin muutamassa vuodessa pienentyneinä lämmityskuluina. Lisäksi asumisviihtyisyys paranee huomattavasti, kun rakenteet pysyvät lämpiminä, eikä huoneissa vedä. Yläpohja onkin rakennusosa, joka on helpoimmin ja kannattavimmin lisäeristettävissä.
20081_7918.jpg
Ormax Minster- laattakattotiili
Ormax Minster on siitä tyypillinen betonikattotiili, että se on erittäin taloudellinen ja kestävä. Siihen Ormax Minsterin tyypillisyys päättyykin. Minster ei muistuta mitään perinteistä kattotiiltä, sillä se on täysin erilainen, sileä, kevytilmeinen ja tietoisen pelkistetty laattakattotiili. Ormax Minster avaa täysin uusia mahdollisuuksia käyttää tiilikattoa!
20134_34641.jpg
Bosch PEX 300 AE ja PEX 400 AE - hio pinnat siististi ja helposti
Boschin tehokkaat epäkeskohiomakoneet PEX 300 AE ja PEX 400 AE toimivat tasaisesti mitä erilaisimpien kohteiden ja materiaalien hionnassa. Hionnan lisäksi näitä monipuolisia koneita voi käyttää myös kiillottamiseen.Työskentely on siistiä, sillä sisäänrakennettu pölynpoistoelementti imee pölyn suoraan mikrosuodatinkoteloon. Hiomapaperit on nopea ja helppo vaihtaa tarrajärjestelmän ansiosta. Säätöpyörän kierrosluvun materiaalin mukainen esivalinta varmistaa onnistuneen lopputuloksen.Tilaa Jäsentukusta!
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
VTT: Pientaloalueiden rakentamista voidaan tiivistää vaarantamatta paloturvallisuutta
VTT on tutkinut tiiviiden ja matalien pientaloalueiden paloturvallisuutta sekä laatinut rakentamiselle vaatimukset täyttävät ratkaisut. VTT:n tulokset viittaavat joiltakin osin siihen, että rakennusmääräyksiä voidaan materiaalien ja turvaetäisyyksien osalta lieventää vaarantamatta paloturvallisuutta. Tämä edellyttää kuitenkin aiempaa tarkempaa suunnittelua.Tiivis ja matala ja samalla entistä tehokkaampaan maankäyttöön perustuva pientalorakentaminen on yleistynyt viime aikoina. VTT määritti tiiviin ja matalan rakentamisen henkilöturvallisuuden ja omaisuudensuojan kannalta hyväksyttävän paloturvallisuustason ja siihen vaikuttavat keskeiset tekijät. Saatuja tutkimustuloksia voidaan hyödyntää kaavoituksessa ja pientaloalueiden rakennussuunnittelussa.Palon leviäminen monimuotoisella asuinalueella osoittautui tutkimuksessa hyvin monisyiseksi ongelmaksi. VTT:n kehittämien ratkaisujen soveltaminen on nykykäytäntöä työläämpää, mutta toisaalta niiden avulla voidaan päästä hyvinkin korkeisiin maankäytön tehokkuuksiin. "Mitä tarkemmin ja laadukkaammin suunnittelu tehdään, sitä parempi lopputulos paloturvallisuuden kannalta", toteaa VTT:n erikoistutkija Jukka Hietaniemi.Palonkeston osalta tulokset pääsääntöisesti osoittavat, että rakenteellista turvaetäisyyden kompensointia tarvitaan vain hyvin lähelle rakennettaessa: rakenne, joka kestää 30 minuutin standardipalon, riittää aina noin 3 - 4 metriin saakka. Tältä osin tulokset puoltavat nykykäytäntöä selkeästi lievempää linjanvetoa. Etenkin vaatimukset A-luokan tarvikkeista tehdyistä palomuureista ovat tulosten valossa selvästi ylimitoitettuja. Näihin pääsääntöisiin tuloksiin on kuitenkin eräs merkittävä poikkeus: jos autojen paikoitukselle varataan tilaa kahta asuinrakennusta yhdistävään katettuun tilaan, niin tällöin saatujen tulosten mukaan tähän tilaan rajautuvien seinien tulisi täyttää EI60-luokan vaatimukset.Tutkimus toteutettiin palonsimuloinnin ja paloriskien arvioinnin uudenaikaisimpien menetelmien avulla. VTT toteutti tutkimuksen viranomais- ja teollisuustahojen kanssa.
201012_23920.jpg
Rakennuskoneiden käyttö lisääntyy
Asuinkerrostalorakentamisen vilkastumisen myötä torninosturien käyttö kasvaa lähes 50 %"VTT:n ennusteen mukaan rakennuskoneiden käytön määrä kasvaa tänä vuonna noin 5 % ja ensi vuonna edelleen 8 % ", toteaa asiakasjohtaja Pekka Pajakkala VTT:ltä. Rakennuskonealan elpyminen on rakentamista nopeampaa. Asuinkerrostalorakentamisen vilkastuminen näkyy torninosturien käytön lähes 50 %:n kasvuna kuluvana vuonna.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton