Rubin ja Turmalin kasvattavat Monierin savikattotiilivalikoimaa

Monier Oy on tuonut markkinoille kaksi uutta savikattotiilimallia. Rubin tuo savikattotiilivalikoimaamme runsaan värivalikoiman edullisella hinnalla. Turmalin on laattamainen, kuten jo vuodesta 2003 markkinoilla ollut suosittu betonikattotiili Ormax Minster.

Uusi Rubin on erittäin laadukas ja sopivan hintainen kattotiili, joka antaa talolle mannermaisen silauksen.Uusi Rubin on erittäin laadukas ja sopivan hintainen kattotiili, joka antaa talolle mannermaisen silauksen.

Rubin - laatua kohtuuhintaan

Rubin tekee uuden tulemisensa Suomen markkinoille. Vanhasta mallista kehitetty uusi Rubin on erittäin laadukas ja sopivan hintainen kattotiili, joka antaa talolle mannermaisen silauksen. Rubin on itse asiassa suosituin savikattotiilemme esimerkiksi Saksassa. Sen hieman muista savitiilistämme poikkeava, vahva aaltomuoto antaa talollesi jämäkkyyttä.

Värivaihtoehtoja on todella runsaasti. Nyt savitiilivalikoimastamme löytyvät myös mm. vihreä ja sinen vaihtoehto. Rubiniin saa myös laajan valikoiman kattotarvikkeita. RUBINilla saat jämäkkyyttä ja vaikuttavuutta – ja vielä kohtuuhintaan.

Rubin värivaihtoehtoja on kymmenen: Savitiilenpunainen, enkopoidut kuparinpunainen, ruskea ja antrasiitti sekä lasitetut koralli, ruskea, punainen, vihreä, musta ja sininen.Rubin värivaihtoehtoja on kymmenen: Savitiilenpunainen, enkopoidut kuparinpunainen, ruskea ja antrasiitti sekä lasitetut koralli, ruskea, punainen, vihreä, musta ja sininen.

Rubin tekniset tiedot:

 • Hyötypituus: 330-360 mm
 • Hyötyleveys: n. 224 mm
 • Menekki: n. 13 kpl/m2
 • Paino: n. 2,5 kg/kpl
 • Min. Kaltevuus: 14°


Turmalin laajentaa laattamaisten tiilten valikoimaa

Aidosta savesta poltetulla laattamaisella Turmalinilla saadaan aikaan kevyitä ja näyttäviä, tasaisia kattopintoja. Uutuustiili yhdistää perinteisen savikattotiilitekniikan ja savitiilen tunnun moderniin keveyttä ja sileää pintaa painottavaan kattoarkkitehtuuriin. Tasainen savitiilikatto sopii niin moderniin pulpettikattoiseen asuintaloon kuin perinteisempään hirsirakentamiseenkin.

Tiilikatolta edellytetään viimeisteltyä ilmettä. Turmalin-tiilelle on myös laaja valikoina katon viimeistelyyn tarkoitettuja erikoistiiliä, kuten päätyräystään reunatiilet ja pulpettiharjan harjatiilet.

Monierin Turmalin-mallistoon kuuluu seitsemän väriä: perinteinen savitiilenpunainen, mattaenkopoidut värit harmaa, kuparinpunainen ja antrasiitti sekä mattalasitetut harmaa, kastanjanpunainen ja musta.Monierin Turmalin-mallistoon kuuluu seitsemän väriä: perinteinen savitiilenpunainen, mattaenkopoidut värit harmaa, kuparinpunainen ja antrasiitti sekä mattalasitetut harmaa, kastanjanpunainen ja musta.

Turmalin tekniset tiedot:

 • Hyötypituus: 355-375 mm
 • Hyötyleveys: 238*/240 mm
 • Menekki: n. 11,1-11.8 kpl/m2
 • Paino: n. 4,4 kg/kpl
 • Min. Kaltevuus 30°
*antrasiitti ja musta

Sopiva kattotiili jokaiseen kohteeseen

Monierin kattotiilimallistossa on vaihtoehtoja sekä savikattotiilten että betonikattotiilten arvostajille. Modernin Turmalinin vastapainoksi Monierin savikattotiilimalliston korkealuokkainen profiililtaan perinteisiä, käsinpuristettuja savikattotiiliä muistuttava Granat on klassinen savikattotiili, joka sopii hyvin jopa historiallisten rakennusten kunnostukseen. Muita suosittuja savikattotiiliä ovat lukkiutuvat Hollander ja Nortegl sekä perinteinen Vittinge sekä yksi- että kaksikouruisena.

Monierin betonikattotiilimalleja ovat sileän laattakattotiili Ormax Minsterin lisäksi erityisen kestävän ja likaa hylkivän pinnan Ormax Protector sekä Suomen suosituin betonikattotiili Ormax.

Lisätietoa tiilikatteesta...

Pyydä tarjous kattopaketista tai kattoremontista...

Avaimet käteen tiilikattoremontti

Jätä yhteydenottopyyntö, niin Ormaxin valtuuttama asentaja ottaa yhteyttä sopiakseen ilmaisen arviokäynnin.

 

 • Jätä yhteydenottopyyntö, niin Ormaxin valtuuttama asentaja ottaa yhteyttä sopiakseen ilmaisen arviokäynnin.
 • Ilmaisella arviokäynnillä saat tarjouksen kattoremontista, joka ei sido sinua mihinkään. 
Julkaistu
18.2.2009