Syysseminaarissa kurkistetaan jo seuraavaan vuoteen

Rakentaja.fi Syysseminaari pidetään Hiljan päivänä, 8. lokakuuta Sanomatalossa. Tällöin vuoden 2009 rakentaminen alkaa olla numeroiden valossa paketissa, mutta yhteinen toivehan on, että tietäisimme silloin tulevasta enemmän kuin nyt helmikuussa kukaan uskaltaa arvata huomisesta.

Seminaariohjelmassa on varmasti ekonomistin näkemys maailman rahoituskriisin tilasta ja sen vaikutuksista Suomeen ja edelleen suomalaiseen rakentamistilanteeseen. Me suorakanavalaiset kerromme tietysti omista tuotteistamme, palveluistamme sekä niiden kehityksestä ja näkymistä 2010.

Seminaarin pituus on aamiaisesta lounaaseen. Varaa siis tämäkin päivä asioiden yhteiseen pohdintaan – ja älä missään tapauksessa järjestä silloin mitään, joka estää sinun ja muiden kumppaneidemme osallistumisen tilaisuuteen.

Vuoden 2008 syysseminaarissa valittiin kolmannen kerran vuoden yhteistyökumppani. Kunniakirja myönnettiin tällä kertaa Tulikivelle, ja sen ottivat vastaan markkinointisuunnittelija Juha Pelli ja myyntipäällikkö Markku Prättälä.Vuoden 2008 syysseminaarissa valittiin kolmannen kerran vuoden yhteistyökumppani. Kunniakirja myönnettiin tällä kertaa Tulikivelle, ja sen ottivat vastaan markkinointisuunnittelija Juha Pelli ja myyntipäällikkö Markku Prättälä.
 
Julkaistu
6.3.2009