Hissit omakotitaloihin

Elämä on arvaamatonta - se saattaa hetkessä muuttua. Rakennettaessa elämän tilanteiden muutoksia harvemmin otetaan huomioon. Kuitenkin kaikki vanhenemme vääjäämättä ja liikuntakykymme sekä jaksamisemme heikkenee. Tähän voi varautua kotihissillä.

Lisätietoa kotihissistä...

Kotihissi

Yksityisasuntoihin tarkoitettu hydraulitoiminen KONE Ylläs™ 070 –kotihissi tarjoaa tyylikkään ja toimivan tavan luoda esteetön koti ja huomioida elinkaariasuminen pitkälle tulevaisuuteen.

Hissin hydraulikoneisto sijaitsee alatasolla teknisessä tilassa hissikuilun läheisyydessä. Sen käyntiääni on hiljainen.

Kotihissi on varustettu määräyksissä vaaditulla puhelinyhteydellä. Turvallisuutta voidaan lisätä asentamalla KoneXion®-kaukohälytysjärjestelmä, jolla saa yhteyden 24 h/vrk päivystävään asiakaspalvelukeskukseemme.

Tuolihissi

KONE Ylläs™ 055 -tuolihissi on KONEen erikoishissi-ratkaisu liikuntarajoitteisille henkilöille. Se soveltuu yksityistiloihin kaarevaan tai kierreportaaseen. Tuolihissin kisko voidaan asentaa joko portaan ulko- tai sisäreunaan. Akkutoiminnan ansiosta tuolihissi toimii virtakatkojenkin aikana.

Tuolihississä on ergonomisesti muotoiltu istuin. Kääntyvä istuin helpottaa tuoliin/tuolista siirtymistä sekä ylä- että alatasolla. Jalkalista, istuinlevy ja käsinojat voidaan kääntää pystyasentoon säilytyksen ajaksi. Laite vie vähemmän tilaa eikä haittaa portaiden normaalia käyttöä.

KONE OmaKoti™

KONE OmaKoti™ -palvelukokonaisuus sisältää kaiken, mitä pientalohissin toteuttaminen ja kunnossapito vaatii. Asiakkaan huolehdittavaksi jää vain sovittu kiinteä kuukausierä.

Selkeä kuukausierä – uusi tapa hankkia ja ylläpitää hissi
Hissin hankkiminen pientaloon sisältää monta vaihetta: hissin suunnittelu, alkupääoman varaaminen, hissin asentaminen ja kunnossapidosta huolehtiminen. KONE OmaKoti™ -ratkaisussa nämä vaiheet on koottu yhdeksi palvelukokonaisuudeksi, jonka avulla hissin toteuttaminen pientaloon on vaivatonta ja turvallista. KONEen asiantuntijat hoitavat asiakkaan puolesta hissin suunnittelun, rakentamisen, kuukausierien järjestämisen ja suunnitelmallisen kunnossapidon.

Sekä Ylläs™ 070 -kotihissin että Ylläs™ 055 -tuolihissin voi hankkia KONE OmaKoti™ palvelukokonaisuudella.

Lisätietoa kotihissistä...
 
Julkaistu
6.2.2009